sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

KYTÄT häiritsi jalankulkijoita

HAHAHAHaaA, ja JUURI kun EILEN kirjoitin, ainakin mielestäni, että KAIKISSA TAPAUKSISSA kun kytät ajaa, vitun naurettavat imbesillit, jotakuta takaa; on se niiden KYTTIEN syy jos ja kun ympäristö tuhoutuu ja ihmiset kuolevat auton alle jne jne ym.
Sanon tietyllä varauksella että; hyvä että "kuljettaja jäi kadoksiin". Ei saaneet Valtion Käsikassarat "Kansalaista" TÄLLÄ KERTAA saaliikseen.
Hyvä niin. Ehkä se oli se "Sallimus" tai jotain.
Onnea sinulle.

Nauti vapaudesta. Se on synnyinoikeutesi, ja se tulee luonnosta ja "jumalasta" yms.
Jonka "politiikka" ja kytät ja "laki" niminen JUUTALAINEN satanismin ja jumalanvastaisen SODAN muoto yrittää epätoivoisesti teiltä kiistää ja riistää ja sumentaa ymmärryksenne asian olemuksesta.
ÄLKÄÄ ANTAKO HEIDÄN TEHDÄ NIIN !!!!!!!!!!!!!!!!!


Minä olen ainakin AINA vapauden ja totuuden puolella. Semper Fidelis.Mutta siis niin, jos kytät vain ANTAISIVAT ASIAN OLLA, säästyttäisiin USEIN hyvin suurelta ympäristön tuholta ja kuolemilta ja loukkaantumisiltä yms. Mutta koska te olette lähes KAIKKI koko planeetalla seinähulluja ja piinkovia idiootteja, piinkovan VAKAUMUKSEN kera, joka on täysin totuuden VASTAINEN, ja kytät oikein oma erillinen super-alhainen supersekopäinen kategoriansa, ne vain jahtaa kuin koirat; toisten ihmisten autoja. Ja siis niitä ihmisiäkin !
Niillä ehkä, en tiä(!!), mutta EHKÄ, seisoo juostessaan kuin jokin idiootti toisten perässä pitkin pensaita, jonkin ..........................jonkin todentotta, takia. SEN lähinnä että Stadissa piileskelee meiltä OIKEILTA IHMISILTÄ sellainen paskarantujen "klikki" joka kirjoittelee maagisille paperilapuille komentoja ja käskyjä ja saneluita ja rajoituksia todellisuudelle ja sen kokemiselle, joita luulevat (mielisairaita kun ovat) että meidän kaikkien muiden täytyy jostain syystä totella !!
Se ei ole enää oikein edes itserakasta ylimielisyyttä, se on jotain muutaman kertaluokan PAHEMPAA, joten sille ei ole vielä varsinaista nimeä tai tautiluokitusta, mutta Satanismi ja Juutalaisten ja Kyttien Palvonta, ei ole siitä kaukana tai huono alku.

(Keksinkin jo !! Mutten laita ainakaan TÄHÄN blogiin. Ehkä perustan oman blogin kyttien ja lakien ym paskan ruodintaan, myöhemmin.)Minä ajattelin joskus nuorempana, ja oletan että tätä on moni muukin ajatellut, että olisi kiehtovaa joskus kokeilla KUUUINKA vitun SITKEITÄ kytät oikein lopunkaiken ovat tuon takaa-ajamisensa suhteen. Eli kuinka kauan ne KEHTAISI vitun aivottomat läskipäät, roikkua puskurissa jos niitä ajaisi "karkuun", eli jos pyrkisi pakenemaan ahdistelevaa seinähullua tungettelevaa raiskaajaa ja kuolaavaa kusipäistä ASEISTETTUA(!!) hullua, ylimielistä komentelevaa ventovierasta idioottia.
Kuinka kauan ne jaksaisi ja viittisi ja kehtaisi oikein pysyä matkassa....!?!? Se olisi kiehtova kokemus luullakseni.
Mutta yksinkertaiset ja vähämieliset olennot ovat oikeastaan poikkeuksetta HYVIN HYVIN PÄÄTTÄVÄISIÄ ja ITSEVARMOJA ja omasta oikeudestaan tehdä saalilleen....siis sori "muille, mitä lystää, ettei ne ehkä luovuttaisi lainkaan.
Koska; kun on tyhmä, ei TIEDOSTA ! Jos ei tiedosta, ei häpeä. Jos ei häpeä............ei häpeä.
Siinä kaikki !!

Sitä kehtaa ihan hyvin seurata vaikka jotain parkaraukkaa sen KOTIPIHAAN, sönköttääkseen saatanan kuvottava paskapää, jotian vitun sölkötystä jostain liian himmeästä takavalosta tai jotain. Hei kyttä; SINÄ olet liian "himmeä" ! Ja sinut tulisi vain, koko lajisi kera(!!), lopettaa. Ihan kuten tuo "rikollisten" eli MUTANTTIEN, rotukin. Ja sekalaiset alkoholistit ja narkkarit yms.
Mutta te olette, Ovelat Pirut, saaneet koko Yleispopulaation aivosaastattua ja vakuutettua että ne reppanat TARVITSEE teitä. Ilmeisesti estämään toisiaan käymästä VÄLITTÖMÄSTI ja silmittömän brutaalisti, toistensa kimppuun.

Ihme vitun sakkia, täytyy kyllä myöntää.
P.s Tajuattehan te Tavalliset Ihmiset että kytät on ihan OIKEASTI todella todella hengenvaarallisen häiriintyneitä ja typeriä ja kaikkea mitä minä SANON niiden olevan ?!

KOSKA siis tulee se aika ettei enää OLE, kyttää eikä "politiikkaa" ?!?! Eikä sikäli sotaakaan. Koska hei ?!
Koska TE saatte tarpeeksenne ? KOSKA !?!?
KOSKA KOSKA KOSKA ?!?!?

K O S K A  niiden on aika alkaa maksamaan synneistään TAKAISINPÄIN ?!?! Koska hei !?
Hei...nin...koska ?!?!

K O S K A ?!?!?

                                 HERÄÄ !!!!!!!!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti