sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Turkin Torakka Julistaa Sodan !

Ja.....nääääiiinn !! NOHOHOOIIIIIN.
Sieltä se tuli ! SODAN JULISTUS EUROOPALLE !!


Sillälailla vitun mulkosilmäinen turkkilainen vitun torakanpaska. Sillälailla !
Jumalauta että vittu KEHTAAKIN saatanan kuvottava räkäläntti perkele !! "TE olette EUROOPAN tulevaisuus..." ?!?! siis anteex TÄH ?!?!
MUSLIMIpaskareiät turkista, EUROOPAN tulevaisuus ?!?!..........mitä hevosen vitun vittua !?!?

Onko tuo edes vain yhtä tyhmä kuin keskiverto muslimi, vai onko se kenties VIELÄ tyhmempi !?!? Ja jos edes mahdollista; hullumpi ja pahempi !?Jos NYT ei uponnut ja mennyt kaaliin, niin sitten se ei ole mennäkseen.
Siis "Suvakeille™". Idiootti hei; tämä on JO sotaa.

se tulee vain, jos mitään, syvenemään ja pahenemaan tästä. PALJON !

TOSI PALJON.


Tämän kaiken teille tarjoaa "Politiikka" !! Ja "poliitikot" ja kytät ja lait ja kaikki muu satanistinen rotanpaska jonka olette valinneet elävän jumalan, ja todellisen totuuden yli, vitun alhaiset saatanan paskapäät petturit nyhveröt.


Mutta MINÄ  EN OLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
TIETÄKÄÄ ja MUISTAKAA SE !!
Enkä IKINÄ valitse.
Hävetkää / katukaa / muuttukaa.

Ja jos viittitte / kykenette / haluatte / aikaa ym on, niin pommittakaa turkki............ pommittakaa turkki. Meinasin sanoa että "takaisin........jollekin muinaiselle kaudelle" jne, mutta se on siellä jo, par´aikaa, joten silkka pommitus riittänee ?Turkki jumalauta !! TURKKI kaikista maailman maista ! SE tuli olemaan se nykyajan paskapää...               .....hah...   ... kaikkea sitä näkee kun täällä materiassa elelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti