perjantai 10. maaliskuuta 2017

KELA & 40-donaa

Taas 2 näytettä Virallisesta Idiootista Typeryydestä, ja myös Ylimielisestä Holtittomasta Tuhlailusta yms.

En tiedä MITÄ hevon.....kukkua tai paskaa tai jotain, tuo "SOTE" ylipäätään ON, tai mitä vitun "digitalisaatiota" on kyseessä, mutta TAKAAN ettei se ole mitään HYVÄÄ ja järjellistä ja asioita HELPOTTAVAA ja nopeuttavaa ja tehostavaa. Pikemminkin luultavasti byrokratiaa lisäävää, hidastavaa, monimutkaistavaa, hankaloittavaa ja kallista ja TÄYSIN. TURHAA.
Ihan. Täysin.

Ja nyt käyvät vielä vähän reissussa tuossa Ameriikassakin, kaiken tuon TYÖN lomassa. On raskasta keksiä kujeita muiden pään menoksi.


Ja sitten uusi Välitön Klassikko; KELA PÄÄTTI....blääbläblää. HAHAHAHAhaa !! Ei tätä voisi edes keksiä ! PÄÄTTI !
AHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....
....päätti.

Ja voin lyödä vetoa melkolailla mistä vain, että PÄÄTTÄJÄ on NAINEN !!
HAHAHAaaa...vitun I D I O O T T I !!
Vitun A I V O T O N Perkeleen K A N A.Nyt sitten ne VITUN NAISET vittuun sieltä "päättämästä" YHTÄÄN. MITÄÄN. Niin nopeasti kuin mahdollista.

Tuollaisia nuo KAIKKI on; kytät, "poliitikot", "lainlaatijat" ja kaikki muut häiriintyneet imbesillit ja kusipäiset moraalittomat psykopaatit ja muunlaiset myhäilevät levperäiset idiootit jotka ei vain suostu uskomaan etteivät ole ihmismuotoisia Jumalia.

Ne vain yht´äkkiä PÄÄSTÄÄ SUUSTAAN!! OHO!! jotakin, jotakin ilkeää ja lapsellista, taikauskoista, OLETTELEVAA ja umpi TYPERÄÄ ja sitten ne ihmettelee, ihan aidosti(!), jos se EI mene niinkuin he tuuleen ovat huudahtaneet.

Sellaista on olla tyhmä. JA! sekopää.
Plus vielä; todella todella solipsistisen itsekäs ja ylimielinen.

Sellaista se on.

Jostain syystä he näkevät maailman niin että meillä KAIKILLA muilla on joku vitun "luontaissyntyinen velvollisuus" TOTELLA heitä.
Ihan niinkuin raiskaaja tai "ählämi", luulee että naisilla, pojilla ja koirilla, on jokin luontainen velvollisuus alistua AINA ja koko ajan, missä ja milloin vain, nussitavaksi, pantavaksi, ja hässittäväksi ja tyydyttää kyseisen hyypiön kurjaa kyrpää............lähinnä kai vain "siksi". Siks et se ninq haluu ja sanoo niin.
Niin....nin SIX !


No niin no, mutta ......taisin eksyä aiheesta.
Eli KELA. Se EI vain TOIMI.
Käväisin jokin aikaa sitten pitkästä aikaa itsekin KELAssa ja ........nimenomaan vain KÄVÄISIN, ja LÄHDIN nopeasti pois !

Vittu siellä on AINA jonoa. Ihan aina. Aivan täysin AINA. Ja pajon.
NIIIIIIIIIIIIIIIIIN PALJON !!
Niin todella todella paljon. Vittu jos sinne jäät istumaan, niin siellähän "lusit" sitten....aika vitun kauan.... luultavasti kasvatat jo ihan hyvän parrankin ja ehkä maadut osaksi odotustuolia, huu nous ?
Siistiä, eikö vain ?

Niin KAIKKI "Valtio" toimii. Siis "toimii". Niin "byrokratia" "toimii" ja se on myös TARKOITUKSELLISTA !!! Se itse on ITSETARKOITUS; se pitää byrokraatit "tärkeinä ja tarpeellisina" ja SINUT vittuuntuneena ja kyllästyneenä ja uneliaana väsyneenä zombina jota on helppo hallita ja alistaa.

KELAssa on sama juttu kuin niin monessa ruoka-kaupassakin; siellä ON kyllä niitä kassoja, muttei ketään niitä käyttämässä. Olen AINA ihmetellyt tätä(kin) asiaa, vittu jos on kymmenen perkeleen kassaa niin miksi niistä 8 on TYHJINÄ ja käyttämättöminä !!?
Kun samalla saatana väki kokoontuu kilometrien jonoksi ja ihan VITUN VIHAISEKSI, siihen yhden tai kahden jonkun vitun vanhan luuskan operoimalle kurjalle hevonpaska-kassalle !

Missä muualla moinen kusetus ja vitun ärsytys ja tahallinen SIEDÄTYS ja onnensa kokeilu, voisi onnistua kuin sosialistisessa kommari-byrokratia-tyhmimpien valta-komentotalous-kaikki liian kallista ja surkeaa-suomessa ?!?!

Suomen yksi suurimpia ongelmia on se että; suomessa ei TARVITSE nähdä juuri mitään vaivaa, koska ihmisten on PAKKO vääntäytyä paikalle ja sietää. Koska ei ole mitään ELÄVÄÄ eikä mitään vaihtoehtoja eikä sitä "kilpailua". On vain citymarketit ja prismat ja lidlit ym, ja niissä on PAKKO asioida, ja ne TIETÄÄ sen. Ei nekään ihan NIIN tyhmiä o, kai, etteivät tietäisi. Ne on vain LAISKOJA, kuten suurin osa apinoista ON, ja alhaisia. JA !! AHNEITA !!


On melko USKOMATONTA että suomen kokoisessa "maassa" tai "valtiossa" tai mikä vittu tämä onkaan, vankileiri(?), ei saada NOIN YKSINKERTAISTAKAAN asiaa TOIMIMAAN kuin jumalauta KASSATYÖSKENTELY tai ehkä tarkemmin "asiakaspalvelu" !

Sitähän voisi, eikö(?), lähes luulla että se saataisiin toimimaan, mutta ei !! Ei ! Nääs.........liikoja ei pidä ikinä vaatia, sitä vain pettyy kuitenkin.

Onhan se nyt sentään saatana ihan yli-inhimillinen ponnistus perkele, pistää joku kassajonokin esim, niin nin SUJUVASTI ja jouhevasti siitä käsitellen pois tieltä ja pitämään se aina kun tarvii; mahdollisimman virtaavana ja jouhevasti toimivana ja NOPEANA. Sillä melko harva NAUTTIIKAAN erityisesti jonottamisesta. Paitsi ehkä Britit.

En käsitä MITEN joku VOI, esim ne KELAn ämmät siellä pleksikopeissaan, katsella sitä jatkuvasti vain lisääntyvää ja pieneenkin tilaan pakkautuvaa väkimäärää tai ASIAKKAITA, ja istumaan vain kuin joku idiootti siellä ja jankuttamaan monotoonisesti jotain Virallista Paskaa.
MINÄ en pystyisi, ihan jo siksi että minulla ON moraali, toisin kuin "poliitikoilla" ja kytillä ja rikollisilla ja "lainlaatijoilla" ja tällä maailmalla.

KELAssa annetaan ikäänkuin VIESTI asiakkaalle että "vittuako tänne änkeet saatana?.....vitun hamppari" - jos sinne erehtyy menemään jonoon. Ja joskus voi olla PAKKO jonkin syyn takia, todella JONOTTAA. Ja sinä. kestää.
K A U A N !

Mutta kuten sanoin, se on valtio-politiikka-byrokratia kusiaisten juttu ja Modus Operandi  ja tapa. Hitaus ja vaivan aiheuttaminen; sitä vartenhan he ovat OLEMASSA YLIPÄÄTÄÄN vitun vatipäät paska-aivot idiootit.

ITSEÄÄN varten, toisinsanoen.

EI sinua vitun naiivi pölvästi.


-

Mutta olipahan taas oikea typeryyden tiivistymä tuokin. "Päätti" HAHAHAHAAAAAAAAAAAaaa.
Ai vittu sentään.

Minäkin PÄÄTÄN jatkuvasti, voittaa esim lotossa tai jotain, muttei se PÄÄTÖS ikinä pidä.
Jostain syystä.

Näiden Nais Johtajien olisi ehkä syytä vain leikkiä My Little Pony hahmoilla, eikä sörkkiä tuollaisia suuria järjestelmiä joista eivät ymmärrä hevosen paskaakaan.

Ainakin olla PÄÄTTÄMÄTTÄ asioista. Tyyliin "mä PÄÄTÄN et tää menee hyvin!".

Te olette katsoneet AIVAN LIIKAA haliwuudin jutkujen typerää taikauskoista, juutalaista, sontaa.Perkele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti