torstai 2. maaliskuuta 2017

Nousun Teesit - Pipilä vs Mä

Kun tässä nyt puran tänne tätä kertynyttä bäklogia niin tässä on taas jotain.Jollei nuo "Teesit" ole seuraavat, niillä voi pyyhkiä koiran persettä ihan huoletta.


- Maahanmuutto Teollisuus seis.

- "Politiikka" ikuisesti POIS olemassaolosta ja suomesta.

- "Kansalaisyhteiskunta" AINOAKSI olemassaolevaksi Yhteiskunnaksi.

- Totaalinen & täys "laissez-nous-faire" elämäntapa ylimmäksi kaikista.

- Ei komentoketjua, vain itsenäiseen elämään ja asioiden työstämiseen kykeneväisiä YKSILÖITÄ. Jotka saattavat, ainakin aina silloin-tällöin VALITA toimia myös yhdessä.

- "Suomi" irti EU:sta ja KAIKISTA "Kansainvälisistä" eli JUUTALAISISTA-Amerikkalaisista pyrkimyksistä ulottaa Englanti-Israeli globaaleiksi ja ainoiksi.
Jotain vitun TAISTELUKYKYÄ JA TAHTOA !! Semper Fidelis !

- Työnantajille ...jotain vitun NÖYRYYTTÄ ja tolkkua ja inhimillisyyden ja elämän kärsimyksen ja sen seurausten ymmärrystä. REALISMIA paskapäät. REALISMIA !!

- Kyky "Suomen Kansalle" KESKITTYÄ omiin vitun asioihinsa ja omaan vitun elämäänsä ja sen KOKEMISEEN ja ELÄMISEEN ja siihen ettei toisia tahallaan sabotoida.

- Kytät ja Lait POIS täysin totaalisen kokonaan ja kaikille kytille ja lakienlaatijoille ja käräjien kusirotille mitä ANKARIN RANGAISTUS kaikkien muiden olentojen ylle ulottamastaan ahdistelun ja pysyvän, ikuisen kiusan ja kovistelun ja kidnappailun ja ryöstelyn yms PAHUUDEN verkosta ja sen myötä tapahtuneista teoista.

- Paluu ikuiseen elämäntapaan, mutta nykyisellä ymmäryksellä tästä materiaalisesta osasta universumia, varustettuna ja lisättynä.

- Ei enää "Naisjohtajia" !!!

- Ei enää MITÄÄN "Johtajia".

Tässä on nyt joitain MINUN teesejäni. Ja veikkaan ettei ne osu ihan täysin yksiin Pipilän paskapään vauvannaamaisen shösshöttävän shölköttäjän Körtin "teesien" kanssa.


Am i rite !?

Fokken aye i´m rite !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti