maanantai 6. maaliskuuta 2017

Anssi Kela & ISOT Biisit

Nyt näin tuon jakson ja kokonaan. Eli Late Tähkä ja Anssi.

Ihan hyvä ohjelmahan se on vaikka kaikki senkin on jo haukkuneet pitkin kommenttiosastoja, mutta hei; sellaisia suomlannin juntit on, ne haukkuu kaiken.
Aina.

Koska eivät osaa muuta tai pysty muuhun. Joten sitten vain katkerana ja kiukkuisena haukutaan. Vitun tyhmät känniläiset.

Mutta niin, eniwei, hyvä se oli ja molemmat biisiversiotkin oli yllättävän hyviä. Laurin Tandemilla biisissä oli lähes NEROKAS se elektrooninen puheääni siinä taustalla, aivan loistava juttu, mutta biisi jäi jotenkin honottavan itseääntoistavaksikin...mutta TOISAALTA kyllähän siinä sitä Latenkin toivomaan "eläintä" oli. Tai Latessa ainakin.

Ja Anssin versio tuollaisesta kurjasta junttipaskasta oli siihen nähden ällistyttävänkin toimiva, mutta inhottaa silti. Inhoan SEKÄ Tapani Kansaa, ETTÄ sen koko tuotantoa, jolle altistuin siinä missä muutkin, nuorena ja lapsena.

Tähän mennessä ohjelman kappaleiden trendinä on ollut jäädä melko vaisuiksi, toivotaan että ensi jaksosta eteenpäin meno yltyy jo vähän ....stydimmäksi?

Tosin se on epätodennäköistä kun katsoo niitä jäljelläolevia "artisti" vieraita eli "lajitelma pallinaamaisia mänttejä vailla mitään annettavaa tai lahjoja" ja myös J.V.G joka on ainut miltä odotan yhtään MITÄÄN ylipäätään.

Jostain vitun syystä siellä on myös se VITUN "Arttu Wiskari" tai mikä vittu lie, josta olen alkanut jopa oman kirjoituksenkin, joka on lähinnä Rumin Suomalainen Viihdemaailmassa Ikinä, EI mikään laulaja tai taiteilija tms.


Mutta ehkä YKSI jakso voi olla jopa lähes hyvää piirun verran parempi.

Tsiigataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti