keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Marxistinen Pyrkyri Kärkkyy

..."Köyhyystutkija"........?..
........................VIHREIDEN..................

Miksen minä ole lainkaan yllättynyt, mutta OLEN kylläkin kuvottunut !?!??!!Tuo tuollainen typerästi virnuileva vitun tyttö tuossa kuvassa ^ .......mikä se on ? Se "tutkii köyhyyttä" ?!?
Pojat ja miehet usein "tutkii" kullejaan, ja "poliisi" ja "poliitikko" toisten olentojen elämää, koska heillä ei ole KETÄÄN kotona ja kaikki viturallaan ja seinähulluja ja sekopäitä ja harhaisia kiimaisia aivottomia höyrypäisen omahyväisiä sadistisia kusiruuttia paskapäitä.
Ei siis noilla kullintutkijoilla, SE on mitä normaaleinta ja itsestäänselvintä, mutta nuo jälkeenmainitut vitun päällekarkaajat ja muut ammattikiusaajat pellet.

Eniwei, siinä tuo nirppanokkaneiti näyttääkin jo siltä mitä tuleman pitää, eli tuittupäiseltä pikku-Pirulta joka pistää kaiken niiiiiiiin ahdistavan vituiksi kuin suinkin vaan saa ja pystyy ja kehtaa ja kerkee ja kykenee ja uskaltaa. Ja KAIKEN SEN "turvaa" hänelle YSTÄVÄNNE "Poliisi" !!

Jee !! Kiitti Poliisit ! Kiitti !
Jeeeeeeeeeeeeeeee !!
Otsikkona tuossa jutussa ehkä PITÄISI olla; "Marxistinen typerä vitun ämmä kärkkyy mahdollisuutta tuhota elämäsi ja palauttaa kaikki kivikauteen ja kahleisiin".

HAISTA VITTU !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti