torstai 2. maaliskuuta 2017

"Eduskunnan"™ Menot

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703022200079135_pi.shtml


Jep, noin se on.

SIINÄ on SE SYY miksi KAIKKI on AINA "päin vittua" jne. Koska työteliäät ja hyödylliset elättää jostain syystä noita komentelevia vitun iljettäviä kusipääloisia. Kyttiä "poliitikkoja" "lainsäätäjiä" ja muita hyödyttömiä / HAITALLISIA saatanan paskoja. Jotka ei osaa kuin aiheuttaa loputonta tuskaa ja haittaa ja kaaosta ja muiden elämien tuhon ja olla vastenmielisiä ja ärsyttäviä ja taakaksi, ja joista ei ole kuin häiritsemään ja aiheuttamaan sekaannusta ja kerjäämään verta nenästään tai kuolemantuomiota jota ei kuitenkaan koskaan ikinä kuulu.

Sitä miltei LUULISI että HE ITSE hoksaisi tämän, ja siitä pari johdannaista johtopäätöstä, muttei ne kai snaijaa.

Kuten sanon; ne tyhmempiä kuin te Tavalliset osaatte ikinä edes kuvitella !!! Rikollisen "mielenlaatu" on paljon MATALAMPI kuin luulette.
Ei ole mitään "mysteeriä" - on vain säälittävää, lähes myötätunnettavaa, yksinkertaisuutta ja alkeellisuutta ja suoraviivaista totaalityperyyttä.


Mutta eniwei; siellä ne kittaa teijän rahat ja ajelee takseilla yms yms jne jne ad NAUSEAM !!
Ja lipposen perkeleen pallinaamainen öykkärikin, vitun typerä tahna-aivo KEHTAA saatanan 2-metrinen vitun hyödytön idiootti aukoa perkele typerää hyödytöntä ylimielistä paskapäätään ja sanoa tuolle TOISELLE kuka SE luulee olevansa !!!

AHAHAHa ei vittu....hei; kuka SINÄ LUULET olevasi ??!?!?!

SINÄ !!


SINÄSINÄSINÄSINÄ !!


KAIKKI noista saatanan ääliöistä ja sieluttomista pikku Perkeleistä on ihan tasan 100-prosenttisen ja täysin, kypsää kama Gordon Rämsin huudettavaksi. Minäkin huutaisin muttei ne kuuntelisi minua, luullakseni. Kysyisivät vain "kuka SINÄ luulet olevasi!?" ..."häh?!" ...ja sillätavoin "hymyilisivät" miten kaikki vitun iljettävät läskipäät vätykset kusipäät ja niljakkeet AINA hymyilee tai ilmeilee KUN ne saatetaan omasta typeryydestään ja pahuudestaan ja ihan vain yleisestä VASTENMIELISYYDESTÄÄN valokeilaan, ja ehkä heille sanotaan muutama valittu sanakin siinä samalla. Se on ihan perus KAAVA. Se toteutuu hankajalkaisten kanssa AINA ja iäti, se on yksi niiden perus käyttäytymismalleista herran tähden !!

Ja on TODELLA hirveä juttu että nämä ällöttävät ääliöt on joskus aikanaan keksineet ottaa PUOLUSTUKSEKSEEN tuon "kuka sinä LUULET olevasi" jutun. Eli siis SEN mitä HEILLE tulisi sanoa koko ajan ja joka käänteessä, mutta kuten Kurjista Kuppiloista näette, kaikenlaiset vitun viiripäiset idiootit ja härkäpäiset, oikein PÄÄTTÄVÄISEN mielisairaan tyhmät älykääpiöt, on niiiiiin poteroituneet typeryyteensä ja sen kuuliaiseen vaalimiseen, ettei niihin tehoa edes SE että Gordon vitun Ramsayn parimetrinen ja melko uhkaavanlainen, maskuliininen, ja täysin "kykenevä" hahmo ilmestyy päin lärvää HUUTAMAAN asiat niin kuin ne ON.
Päätelkää jotain näiden ylimielisten ääliöLASTEN itsepäisestä typeryydestä SIITÄ.
Kuunteleeko ne sinua ? Tai hei ! "Äänestäjää" ?! THAHAHA HAHAHAH AHAHahahaaaaaaaaaaa !!
Aijai...


...kaikkea sitä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti