tiistai 21. maaliskuuta 2017

Kulli..hetkinen!?..TULLI(!!) miehet.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703212200088760_uu.shtml

Siinä nämä vitun Luciferin Projisoivat pikku VARKAAT taas, saatanan lahopäät rehvelit, KEHUSKELEVAT saatanan vapaamuurijutkut omilla rikoksillaan.
Eli ovat taas varastaneet toisen omaa, huumeidenkäyttäjien ja myyjien ym omaisuutta. Jonka ovat siis luultavasti rahoittaneet itse, omilla rahoillaan. Anti-Capitalismia par excellance.

Oppikaa vaan lapsi-sielut jo tämä läksy; maailma EI OLE teidän kontrolloitavaksenne tarkoitettu, ja muut olennot vielä vähemmän.
Antakaa muiden olla ja elää, ja elää kuten itse haluavat tai pystyvät tai katsovat että tarvitsee.
VAIN SILLÄ TIELLÄ on se minkä LUULETTE olevan omallanne. Eli ylimalkainen kaikkien kukoistus ja menestys ja maailmanrauha ja sen sellainen. JOS teette mitään muuta; tuette PAHUUTTA ja Luciferin kontrollia tähän(kin) ulottuvuuteen.


ANTAKAA NIIDEN HUUME"HÖRHÖJEN" yksinkertaisesti vain a) OLLA ja b) MYYDÄ sitä sontaa toisilleen ja käyttää.
Ihan. Kaikessa. Rauhassa.

Händs Off.Jos epäilette tätäkin, kuten epäilette AINA ja kaikkea, itseännekin, rakentakaa niille jokin oma alue ja antakaa elää SIELLÄ.

Tämä LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULISI olevan melko vitun yksinkertainen ja helppo ratkaisu, mutta niinhän sitä luulisi paljon muutakin. Minäkin olen luullut PALJON kaikenlaista, mutten luule enää.

Te teette turhaa ja tyhjää työtä ja olette HAITAKSI ja LISÄÄTTE tuskaa ja pahaa; tämä johtuu siitä että te olette materialistisia, yksinkertaisia, itsekkäitä tyhmiä ääliöapinoita vailla MITÄÄN sielua ja käsitystä ja ymmärrystä. Mutta teillä ON kyllä; PALJON tyhmää paniikkia ja harhoja ja vääriä käsityksiä, jotka ovat ehkä jopa TUHANSIA VUOSIA vanhoja, ja peritty imbesilli vanhemmiltanne ja "kasvatuksestanne" jota vitun lahoaivoiset idiootit vittu vielä KUNNIOITATTE !!!
AHAHAHHa....ai kristus vittu teidän kanssanne saatana. MAHDOTONTA jäykkisjengiä.Sanon vielä senkin että en kertakaikkiaan käsitä tai ymmärrä SITÄ, että MITÄ te TARKALLEENOTTAEN  pelkäätte tapahtuvan jos ei ole juutalaisten satanistisia komentoja toisille, eli "lakeja" ja kyttiä pakottamasa ihmisiä seuraamaan niitä vaikka ihmiset EIVÄT HALUA niitä seurata ?!?
MITÄ MITÄ MITÄ te LUULETTE siitä seuraavan !? Noin niinkuin aikuisten oikeesti ja TARKAAN. Onko kenelläkään mitään niin tiettyä ja TARKKAA sanottavaa ?!?! Vai vain sellainen haaaaaaaaaaaaaaaaaaapea ylimalkainen......ympäripyöreä....KÄSITYS tai ajatus tai jotain...koska sellaista on kuullut koko ikänsä muiden APINOIDEN sanovan..?!
Onko se teidän Jumalanne eli Lucifer Setä, sanonut jossain vaiheessa esim että "Sinulla on nyt, Raimo tai Sinikka tai kuka vittu lie, OIKEUS alkaa Virallisesti Sanella muille miten elämää SAA elää ja EI SAA elää! ole hyvä mene ja TUOMITSE ! ja laita häkkiin ja sakota! nämä oikeudet on. nyt. SINUN!"  ?!!? Sanottiinko teille TODELLA noin ?!?! jossain, joskus !??!.......Vaaaiii... onko asia niin, kuin luulen ja paljon todennäköisempää on, että te pikemminkin vain olette IHAN ITSE kuin tuhma LAPSI, OTTANEET "oikeudeksenne" alkaa komennella ja määräillä muita ympärillänne, luultavastikin yrityksenä kontrolloida ITSEÄNNE (tätä tiedostamatta, minähän saatana aina SANON että olet tyhmä kuin paskaläjä!!!) ja sanella itselleen koko maailmalle ?! Eihän se, hei, niin o?!

"No...mut..mut...mumumum...mutmutmutmutm...mut mullon vaa sellanen fiilis et kyl mullon oikeus sut pidättää ja sua komentaa ja näi..?.."

Joo-o. Mulla on taas sellanen "fiilis" että SÄ oot tajunnaltasi paitsi tietenkin vääristynyt ja häiriintynyt, niin ihan uskomattoman ylimielinen ja todella vaarallinen pikku kiusankappale. Joten kysynkin sinulta Rakas Raimo, tai kuka lie (tuo vain kuulostaa sopivalta kytän nimeltä jostain syystä), että oletko sinä JO raiskannut jonkun ? Siis ihan fyysisesti, SEKSUAALISESSA mielessä ...tokihan "työsi" on nimenomaan sielun ja psyykkeen ja tunteiden ja elämän ja raha-asioiden ja maailmankuvan ja henkilökohtaisen absoluuttisen vapauden ja koskemattomuusoikeuden ja omaisuuden ja oikeuksien sinänsä ja itsessään ja oikeu-den ym RAISKAUS, mutta siis ihan seksuaalisesti ? Joko olet raiskannut jonkun ?

No mutta, älä huoli ! Aikaa on vielä, ja sullon kaikki maailman oikeudet ! Nää antaa sinulle kunkin maan "pääkaupungissa" majaileva jengi tyhmiä ja poikkeavan rumia ja myös ilkeitä, pikku byrokraatin rotanpaskoja, luultavasti juutalaisia, jotka ovat henkilökohtaisella kostoretkellä muuta maailmaa ja sen kauneutta ja itseään Jumalaa vastaan (jonka toki ymmärrän, mutta minä MYÖNNÄNKIN sen itse samantien; minä INHOAN sitä tyyppiä!) ja ehdottomasti toisten ihmisten vapautta. Ne haluaisi paljon mieluummin että ihmiset seuraavat ja ihastelevat ja kuuntelevat HEITÄ, kuin omia intuitioitaan ja itseään ja sisäistä  (Jumalaista) Totuutta ja aistejaan ja vaistojaan ja parempaa tietämystä ja todellista totuutta viisautta ja tietoa yms. Nämä rumat reppanat tylsissä vaatteissa haluaisivat olla huomion keskipisteenä, ja koska yleisönsä on yhtä tyhmää ja mylvivää kuin he itse ....no tämä ei olekaan ongelma vaan yleensä onnistuu helposti(!), ja Kalifina Kalifin paikalla ja jotain mitä he EIVÄT ole eli Jumalia.
Heitä myös inhottaa, kuten kyttiä ja kaikkia pienipäisiä kireähermoisia sätkiviä imbesillejä, SUURESTI SE että HE ovat joutuneet kasvamaan TIUKASSA(!) kasvatuksessa ja joku muu on saanut olla vähän rennommin ja ehkä elää vähän paremmin ja vapaammin. He ovat niitä kiukkuisia pikku paskoja mitkä lapsena haluaa että toikin saa pyllylleen kun kerran hänkin. Vitun idiootit.
Ääliöt.

He haluavat kaikkien kärsivän, koska HE kärsivät. Se on homman nimi ja luonne, ja te muut vain pällistelette siinä hölmistyneenä ja olette HEIDÄN puolellaan.........ymmärtänette miksi halveksin ja vihaan teitä !?! Tosin syitä on muitakin, mutta ne on henkilökohtaisia ja omaan elämääni liittyviä.
No mutta, aloin jo saarnata taas.

Mutta niin; Tulli VARASTI TAAS(!!!!!!) toisten OMAISUUTTA.

On se jukolauta vittu V A I K E A A ymmärtää, sisäistää ja käsittää näille kommunistin kovanaamoille, näille cro-apina kovis uroksille, tuo käsite "yksityinen omaisuus" !!! Jumalauta sen täytyy olla niille aivan helvetin HÄKELLYTTÄVÄN käsittämätön ja PELOTTAVAkin konsepti.

MINÄ taas en hätkähdä LAINKAAN jos vaikka jollain on joku vitun vene tai vesiskootteri tjns ja minulla EI. Jos voitan lotossa niin EEEHKÄ saattaisin ostaa jotain sellaista, mutta ehkä ostaisin jotain ihan muuta. Tosin olen menettänyt miltei KAIKEN mielenkiinnon koko vitun superkurjaa materiaalisen maailman elämää kohtaan jo sinänsä joten huu givs a fak eniwei ?! Vittu pitäkää perkele tunkkinne.


Ja vielä; NAISET lähinnä on kai kiinnostuneita toisten alistamisesta ja sadismista ja kontrollista; koska heillä ei ole itsellään VOIMAA pitää ketään tai mitään TODELLISESSA kontrollissa, se ÄRSYTTÄÄ heitä LOPUTTOMASTI ja SUUNNATTOMASTI. MINÄ tajuan tämän naiset, minä TIEDÄN !
Mutta nuo muulintasoiset urokset EI tiedä, ne ei ymmärrä, kuten sinä kai ymmärrät.

MINÄ tajuan, kristallinkirkkaasti; oikeutta ja tasapainoa ja reiluutta ei OLE.

Mutta jos olisi ...............hyväähän tämä elämä olisi ! Eikä silkkaa karmivaa perkeleen paskaa.

Kiitti.
Haistakaa Kaikki Vittu !!


Kiitti vielä / taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti