maanantai 6. maaliskuuta 2017

Jeti Matkoilla - Uusi Kausi

Tässä ohjelman aikana tallentamiani ajatuksia.
Jeti...osaako se puhua normaaliäänellä vai kailottaako se koko ajan kuin olisi kännissä ?

Janne Kataja, se on kuin Perus Suomi Juntti kristalisoituneena, manifestoituneena, täydellisen totaalisessa määrittelevässä pähkinänkuoressa.VITTU MITÄ IDIOOTTIA PASKAA perkele !!!

Ei kristus sentään.

Mietin vain että "onko nuo OIKEASTI noin vitun tyhmiä ja totaalisia supermoukkia, vai onko tuo jokin idioottimainen esitys?" ja en kyllä osaa edelleenkään sanoa.


Ihan ihmeellistä vitun koohotusta ja vauhkoilua. En tiedä onko tuo kaikki hölmöily ja pelleily ja tavaroiden unohtelu ym jotenkin järjestettyä, mutta ihan vitun rasittavaa ja ÄRSYTTÄVÄÄ se ON.
Ja siis tuo Jetin kailotus. Se totisesti mölyää kuin tuo "kaimansa" (luultavasti) eli lumimies Jeti.

Ja tuo miten se puhuu ihmisistä suomeksi siinä yht´äkkiä niiden kuullen, ja sitten HUONOLLA HUONOLLA enk-lan-nilla jotain..............ai vittu mitä soopaa. Aivan täysin raastavaa kuunnella ja katsella.

Ajattelinkin tuota tsiigatessani että "estäkää sitä nyt herran tähden matkustamasta!! vittu sentään!"

Voisiko Jetille järkätä jonkin Maastapoistumieskiellon™ tai jonkin ?


Miksei ne Terroristitkin esim vois ihan hyvin iskeä juuri silloin johonkin matkustajakoneeseen kun tuo lihava höhlä on siellä sisällä ?


No mutta, joka tapauksessa...... ....................aikamoista kohkausta pitkin Saksaa. Ja todella tyhmä ja idiootisti toteutettu se heidän vetonsa, että sen superjuntin tulisi kommunikoida vain tönkkösaksalla suoraan guuklesta tai jostain saatanan taskusanakirjasta. Sen kun nyt vain JOKO a) puhutte englantia tai b) puhutte perkele edes JOOOTENKIN valmistautuneena Saksaa !!

Tai paljon parempi olisi ollut jos olisitte vain näytelleet esim mykkää ?!??!? Eikö ?
Goddamn fukken aye, i´m rite !

Kuten olen jo kauan sitten sanonut aiemminkin Jetiin ja tuohon ohjelmaansa liittyen, "ai vittu mä pelkään!""
Ai vittu mä nimittäin PEL-KÄÄN sitä seuraavaa jaksoa, jossa tuo saatanan pösilö on perkele jumalauta paska helvetti, kaikista maailman maista jumalauta vittu Japanissa !!!! Missä on kai kaikkein TIUKIMMAT "etikettisäännöt" ja "korrektin käytöksen". ..Ai miin .............F A K !

Olen jo nyt aivan täysin järkyttynyt.Voehan vitun vittu !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti