torstai 2. maaliskuuta 2017

Viesti Kaikille ! 03/2017

Te olette masentavan typeriä vitun paskoja.

Itsekkäitä ja PELOKKAITA  imbesillejä.

VÄÄRÄSSÄ 180-astetta AIVAN. KAIKESSA.

Ihan. Kaikessa.

Te olette harhaisia ja sieluttomia ja happamia ja pikkumaisia ja tyhmiä aivan ÄIMISTYTTÄVÄÄN extenttiin.

Minä INHOAN teitä syvästi.

Te olette ahneita ja sokeita tyhmiä eläimiä jotka ravaavat ympäriinsä kuolaten ja sorkat heiluen, vailla MITÄÄN käsitystä ja ymmärrystä mistään. Saati sitten SYVYYTTÄ tai makua yms.

Te olette pelkkää laumaa.
Maan mutaa.

Tanssivaa paskasakkia.Eniwei, sain tähän kimmokkeen muun muassa kun satuin pitkästä aikaa vilkaisemaan tuonne Oikotietoon. Jes-SUS miten TYHMIÄ vitun otsikoita ja kirjoituksia ja muuta höynää !!!!!!!
Ai Kristus vittu miten typerää perkeleen paskaa. Toinen toistaan tyhmempiä.
Idiootit "keskustelemassa" keskenään, ja "vaihtamassa ajatuksia"...hei, paskapäät; teillä ei OLE ajatuksia.


Siellä ne älykääpiöt sieluttomuudet tylsät hapannaamaiset pikku paska-kasat väittelevät nyt kivenkovaan SIITÄ, mitä tai ketä "äänestää" .........


.....
..."Äänestää" ?!?...Rili ? Todellako !??! ÄÄNESTÄÄ ?
SINÄ, aiot "äänestää" ja sinä LUULET          S E N   tekevän "asioihin eron" !?!?!?


VITTU SÄ OOT MUUTEN TYHMÄ.


Eijeijei kun ihan oikeesti; vittu sä oot    TY - HY - MÄ.

Aivan järkyttävyyteen asti.Hei ääliö; sinä voisit AIVAN YHTÄ HYVIN huudella toiveesi vastatuulee, ja SEKIN tuottaisi varmemmin ja paremmin ne asiat joita haluaisit elämässä ja maailmassa tapahtuvan ja olevan, kuin "äänestäminen".
Ja sinäkin TIEDÄT tämän jollain vitun solutasolla, jolla asut jo muutoinkin, vitun idiootti.

"Äänestämällä" jossain vitun "vaaleissa".... huoh...ai jukolauta, niin nin "äänestämällä" sinä vain LEGITIMOIT eli OIKEUTAT tuota Luciferin eli lähinnä JUUTALAISTEN kusipäisten loisrottien ja ahneiden itsekkäiden nynnyjen kiusaajien järjestelmää joka TUHOAA KAIKEN muun tieltään, globaalisti.
Kaiken.
Muun.
Tieltään.
GLOBAALISTI.

Sinä TUET, SITÄ.

Mikä VITTU sinua oikein riivaa ?!?!?!!?.........


KUINKA tunkkaista voi teidän "normaalien" elämä oikein olla ?!?! Ja kuinka vähäpätöisiä teidän oikeat varsinaiset ONGELMAT on, jos te näette hyväksi ja oikeamieliseksi ja järkeväksi kaiken tuon ? Kaiken mikä on tyhmää pahaa ja väärin ja suunnattoman haitallista ja yleismaailmallista tuskaa ja haittaa ja kärsimystä aiheuttavaa ?!Teitä viedään kuin pässiä narussa, ja silti te vain tiuskitte minulle jos minä yritän AUTTAA teitä. Mutta kuten lempibloggailijanikin sanoi, se johtuu siitä että kun teitä yrittää vieroittaa väärästä ja umpityperästä (teihin pakotetusta) hevonpaska maailmankuvasta ja käsityksistänne, jotka on maksimissaan kissan tasolla, se on sama kuin yrittäisi vieroittaa jotakuta mm huumeista tms. Se aiheuttaa VASTAREAKTION, joka siis on yleensä paniikki ja suunnaton ärtymys ym.
Ja koska te ETTE OLE toisin kuin MINÄ, tottuneet ITSEARVIOINTIIN ja ITSEKURIIN ja ITSEN tutkimiseen ja kylmähermoiseen omien REAKTIOIDENSA ja muun TARKKAILUUN ja oppineet sitäkautta HALLITSEMAAN OMAA I T S E Ä, te vain panikoitte ja hypitte ja potkitte kuin jokin tyhmä sorkkaeläin. Tai kyttä / "poliitikko"

Haistakaa siis taaskin; pitkä vitun paska.


Teidät tulisi kaikki viipymättä ruoskia ja heittää linnaan. Kytät ihan etunenässä. Varsinaiset "rikolliset" tiukasti kannoillaan seuraten.
Mutta sittenhän maailmasta katoaisikin yht´äkkiä KAIKKI ongelmat...joten ....mitäs SITTEN tehtäisiin ?!? Nautittaisiinko kenties ...elämästä ja luovuudesta ja vapaudesta ja seikkailusta ja aistinautinnoista ja sen sellaisesta ?.....Kauheaahan SE olisi..
Kaaos ja Anarkia vallan !!

Ei ! Eijeijeijei ! On vain parempi kyhnyttää täällä pöytäliinan, vai ookSÄ peiton, alla(?), ja pelätä kaikkea omasta varjostaan alkaen ja tehdä vain totunnaisesti ja vain totunnaisia asioita TAI !! TAAAII ! sitten seurata sitä vaihtoehtoisista kaikkein TYPERINTÄ ja PAHINTA ja kamalinta ja alkeellisinta ja alhaisinta ja inhottavinta ja HELPOINTA ! Just !
Mennään vain sieltä missä aita on matala, viisastahan se vain on !

Kuunnellaan vain idiootteja ja itsekkäitä ja ulospäinsuuntautuneita äänekkäitä kailottavia oksettavia älykääpiöitä ja niitä joilla on paljon lihasta, paljon "väkivaltapotentiaa" !! Jeeeahmään ! Niillä on tarvittavia vastauksia ja viisautta ja luovuutta ja syvyyttä yms kaikkea !! Jiiiihaaa.

Itseasiassa........eikö esim Gorilla ole tuollainen ? Tai mölyapina ? Tai sarvikuonokin kai...johokin mittaan ? Tai Stub ? Tai mikä vain vastaava.
Hei !? Kuunnelkaa NIITÄ nyt heran tähden !!
Kuulkaa kuulkaa !! Hear hear, come one - come all !
* / * / * / * / * / *


Hei Keskiverto Idiootti ?!.....hei ?....
...ei vittu missä se nyt taas jumittaa ?...."..hnnnghh..täytyy ..päästä...äänestään... äänestään. ...täytyy... "

U nou wat ?...nevermind !


Nähdään !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti