maanantai 13. maaliskuuta 2017

Halla-Aho liian äksy ?

http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/201703132200085066_pk.shtml


Aatelkaa että tuollaista pidetään näiden "Poliittisten" ja "Politiikkaa seuraavien" vitun kastraattien toimesta "kovana tekstinä" !!

AHAHAHAHAHA.... luetteko te edes TÄTÄ Blogia ?!?!

Tämä on edes JOTAIN !! Joskin esitettynä säästellen parhainta terää ja kekseliäisyyttä ja sanoja; koska ne ei kuulu teille ilmaiseksi, ja te varastaisitte ne HETI.

Sellaisia suurin osa on. Tai SUURI. Osa. Ainakin.
+ Minulla on HENKILÖKOHTAISIA syitä olla mitä olen. Blogissa eritoten.Eniwei, Halla-Ahohan lähinnä sanoi kaikkea itsestäänselvää ja haalean laimeaa.


On kuin hän olisi vain todennut taivaan olevan sininen, ja kaikki vitun pölvästit ja median munattomat muulit ja rotat säpsähtivät kuin säikky jänis, ja pinkaisivat hiirenkoloihinsa piiloon.

Ai ristus mitä nyhverölaumaa.

Antaisitte MINUN puhua "Julkisesti" !! HAHAHAHAAAaaaaaaaaaaaa.
Minä ihan oikeasti OLEN se Se Tyyppi. I AM The Guy.

Jos ja kun pääsisin vain "flou tilaan" (ja TIEDÄN kyllä että se on flow) ..niin....F A K. Se olisi kuin jokin kiihkoisa amerikkalainen sekopääsaarnaaja yhdistettynä älykkäämpään Hitleriin ja johonkin taiteelliseen ja tavallaan myös maltilliseen.

MINÄ puhuisin teidät KAIKKI ympäri. Vihollisia myöden.
Mutta älkää huoliko; en jaksaisi enää. Elämänenergia alkaa olla niin finito, etten tiedä mitä tehdä.

OLISIN ollut hitonmoinen juttu.

Sitäpaitsi en MINÄ suurinta osaa muulilaumasta kiinostaisi, koska minä en tarjoa MITÄÄN "poliittista" vaan lähinnä samaa kuin Jeesus ja muut vastaavat eli; loputonta laisses-faire vapautta ja anarkiaa ja ITSEKURIA ja asioista ITSE huolehtimista yms. Johon suurin osa ei pysty, kytät ja muut "poliitikot" kaikkein vähiten.
Vasureita tarvii tuskin erikseen mainita ?

SIKSI ne sättii koko ajan KAIKKEA MUUTA ympärillään, koska se syyttävä sormi ei ikinä käänny sinne mihin sen PITÄISI eli SISÄÄNPÄIN ja ITSEÄ kohti.

*

Mutta itse ASIA eli Halla-Ahon ...lähteminen kai, mukaan johonkin kisaan....ai dount giv a fak. Olen niin loppuunpalaneen kyllästynyt tähän iänikuiseen vitun "poliittiseen" länkytykseen mikä suomessa AINA on ja velloo, etten enää välitä.
Kaikki on jo sanottu, moneen kertaan, ja kuten olin alkanut erääseen keskeneräiseen tekstiin ja kaaaauan sitten kirjoittamaan, saarnaamme me enää lähinnä toisillemme joten............mitäs tässä ? Ritari Ässä.


Siinä missä se Joutsenlahti niminen vanha höppänä luulee, harhainen ja tyhmä kun ON, että "pelastus tulee Jutkuista" ....eli siis siitä paholaisten ja satanistien ja elukoiden ylimielisestä ääliölaumasta paskasakista jotka MURHAUTTIVAT Jeesuksen...SIITÄ jengistä..? Niin nin jos se LUULEE "pelastuksen" saapuvan tuosta kuvottavasta ja hyper-ylimielisestä, solipsistisesta vitun lakeijoiden ja LAINLAATIJOIDEN (originaaleja!) laumasta ja ryövärien paskasakista, niin luulkoon, mutta suomalaiset ylipäänsä näyttää LUULEVAN että POLIITIKOT(!!) poliitikot, jumalauta "Poliitikot" !!! Kaikista maailman olioista, johdattaa heidät vapauteen tai totuuteen tai kohti jotakin hyvää ja kaunista ja ikuista ?!?! Kenties Pelastusta ?!?....................
......ei vitulla päähän.


En näe kuinka sellaisia VOI "pelastaa" enää härkäpäiseltä itseltään.
Te olette jo langenneet niin kauas.

Mutta toki Halla-Aho on Soinia miellyttävämpi. Ei paljoa ehkä, mutta vähemmän lihava ainakin.
😩

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti