tiistai 23. kesäkuuta 2015

Villisiat v Siat

" Freeze sucker !! "Poliiseiksi kutsutut ammatti-kiusaajat ja paskahousumulkut on sotineet keskenään. Toisiaan vastaan !! Joka on lähes ennenkuulumatonta, sillä yleensä "Siat" sotivat vain rauhallisia ja "Lakia Kunnioittavia Kunnon Kansalaisia" vastaan. Ja silloin tällöin ampuvat nuoria, enimmäkseen kyllä nekruja (Amerikassa), ja muutamia kissoja, koiria ja iso-äitejä Tazer sähkölamauttimella.
Jolleivät potki satunnaisten ihmisten kotiovia sisään ja ryntää sinne huutaen "kuin" hullut, koirineen, aseineen, kyynelkaasuineen päivineen.

Mutta nyt on ilmeisesti "Poliisi"sta mutatoitunut jokin vielä vaarallisempi, hyvin "virulentti" muoto, eli ns "villisika". Joka on alkanut käydä jopa omiensa päälle ja kimppuun !
Oletettavasti syösten tulta ja tulikiveä suustaan. Nyt on tavallisella Poliisilla sorkat täynnä "töitä" jo pelkässä selviämisessä, sillä näyttäisi siltä, että ns Villi-Siat on ottaneet oikein asiakseen pistää ranttaliksi ja "vetää siat vituiksi" ns.

Ei ole selvää eikä tiedossa, MISTÄ nämä villit versiot ovat kotoisin, mutta yksi mahdollisuus on, että ne on vartavasten kasvatettu jossain päin Moskovaa, ehkä itse "illuminatin" toimesta, joilla käydä suoraa sotaa Kaikkia Kansoja vastaan ja pakottaa nämä sitten ottamaan mikrosiru ihonsa alle ennenpitkää. Ja siinä samalla, sivussa, siis myös ryöstää heidät sokeaksi !!

Viedä hynät ja vapaus ja kaikki mikä irti lähtee !

Villit Siat SAATTAVAT (HUOM !!! "saattavat" !!) olla illuminatin liskojen SUORASSA komennossa, mutta tämä on vasta huhu ja ennenaikaista hötkyilyä. Joten ...pitäkäähän nyt malttinne, ja päänne kylmänä.

No joka tapauksessa. On myös mahdollista, että Villisiat katsovat Tavallisten Sikojen rikkoneen jotakin "Lakia" tai sääntöä tai muuta vastaavaa Jumalanvastaista rajoitetta joita he yleensä itse asettavat kaikille MUILLE !!!!
On mahdollista, että jokin, yksittäinen, Normaali Sika on esim kävellyt päin punaisia tai ajanut pihatiellä jossain Kuusankoskella, keskellä ei mitään, traktoria pelkässä teepaidassa ja vailla tarvittavia rokotuksia ja estoja ja kieltoja ja sääntöjä ja määräyksiä ja lupia ja ajokortteja ja passeja ja viisumeita ja ennen sitä ehkä vieläpä juonut pullollisen hanavettä.
Tai ehkä joku heistä on ajanut liian rumalla autolla !!! ja vieläpä noin 4 Km tunnissa, ylinopeutta. Ja mitä tyhjimmällä mahdollisella tieosuudella ! Kehtaavatkin perkele !!

Eikä voi sulkea sitäkään mahdollisuutta pois, että jokin PerusSika on puhunut autossaan Bluutuutthiin ajaessaan tuhatta & sataa jonkin taajaman keskustassa, luu ulkona, vaarantaen näin koko seudun ja tienoon jokaisen elollisen olennon.

Mutta oli syy mikä hyvänsä, on erityisen iroonista ja hauskaa ja jopa ehkä vähän yllättävähköäkin asiaa tuntemattomille, että tätä uutta, virulenttia "Villisikaa" pidetään "arvaamattomana". Sillä kuten jo tavanomaisista karjuista tiedetään: he ovat nimenomaan paitsi kuten muutkin rikolliset, äärimmäisen itsestäänselviä ja helppoja ennustaa kuten muurahaiset ja koirat, myös joskus sangen arvaamattomia. Ja  AINA äärimmäisen aggressiivisia.

On myös kinkkistä se, että on hyvin vaikeaa vielä tässä sodan varhaisessa vaiheessa sanoa kumpi tarkalleenottaen on se "ainut ja Oikea" "Virkavallan" muoto. Ja niitä Oikeita Sikoja ja Skoudeja ja Poliiseja yms. On vaikea sanoa kenelle "auktoriteetti" NYT kuuluu. Ja kuka on se lopulta, se "legitiimi" tien-näyttäjä ja käytöksen tuomitsija ja tuomari tässä elämässä ja ihmisten aito ahdistelija.

Sen voi vain aika näyttää !!

Jännitys tiivistyy.Mutta yhtä kaikki, selvää on, että kuten Uutisessa lukee; on Perinteisillä sioilla nyt kiirettä ja vaarallisia tilanteita luvassa, sillä Villikarjut käyvät täyttä häkää päälle, mitään säästelemättä ja armoa antamatta. Joten jos kuulette pyssynpauketta seuraavaan vuosisataan niin se todennäköisesti on vain osa tätä tulevaa, jatkuvaa, konfliktia Tavallisen ja turboahdetun Villi -sian välillä.

Pysykää pois tulilinjalta hyvät ihmiset.

Herran tähden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti