lauantai 13. kesäkuuta 2015

Valkoinen Murjaanimuija

No ni.

Parodia on ollut jo piiiitkään mahdotonta ja toden totta jopa turhahkoa, sillä he tekevät sen ihan itse. Kuten nykyään sanotaan.
No.....siinä sitä nyt sitten ON.

Ei voi..... ei jumalauta...ei voi olla edes totta saatana !!!

Hah Hah Hah HAH hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck Yoooooooooooouu !!! HAhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Dumb Leftie Bitch !! AHAahahahahaaaaaaaaaaaaa 1!!!111111!!!!!11 ! 1 1 !!!!!!

Tämä tuo taas hyvin esiin sen kuka täällä oikeasti todellakin ON, ihan tasan de facto, ns "Rasisti" !!!!! Se on ne Vasemmistovammaiset ammattiärsyttäjät ja ammattipäänaukojat ihan itse. Ja koska Vasurit on juutalaisten tapaan, maailman johtavia "projisoijia" (näkevät oman rumuutensa muissa ja luulevat, että se on kotoisin muista) he näkevät "Rasisteja" kuitenkin vain kaikkialla muualla kuin peilissä. Ja siksi(kin) sekoavat hysteriaan asti kaikesta. Kuin vesikauhuinen ja muutoinkin melko tyhmä ja vauhko   koira.

Vittu ...mitä... ??... aatelkaa nyt perkele sentään, mitä vittua voi pyöriä sellaisen päässä joka tuollaistakin edes KEKSII tehdä !!? saati sitten, että menee ja toteuttaakin sen vielä !! hahahaaaa... ei vittu miten tyhmää sakkia !!
Tuo on jo ...ainakin... paitsi tietysti PETOS, ehkäpä jotain... psykoosia tai ainakin jonkin-nimistä persoonallisuushäiriötä tjns. Ihan terveen papereilla ei tuo akka ole liikkeellä.

Tästä tuli tämä mieleen....


" Ay yo!.. päivää rouva. "

Tuo EI EROA yhtään mitenkään eikä sitenkää siitä vanhan-ajan tavasta tehdä ihan pokkana leffoja joissa on jokin murjaani, valkoisella näyttelijällä. Eikä tuollainen eroa niistä vanhoista Anglosfäärin mainoksista missä mainostetaan neekerillä valkaisevaa saippuaa. Tuo on samalla tavalla töksähtävää ja tahditonta ja outoa ja pintansa alla ns "Rasistista" (Todellisuudessa EI OLE tietääkseni mitään mitä kutsua rasismiksi, se ei siis tarkoita oikeasti yhtään mitään) ja melko vitun törkeää jos ei muuta.

Mutta tämähän on oikein HYVÄ uutinen !! Hahaha upottakoot itse itsensä. Sehän on kai kaikkein kaunein tapa nähdä vihollisensa tuhoutuvan, sotkeutuvan omaan typ... oveluuteensa.
Tuon Terroristijärjestön NIMIKIN iljettää minua, ja siksi onkin erityisen ilahduttavaa nähdä se vihdoin loattuna ja liattuna ja naurettavan fiaskon osana !! AH AHAhahahaaaa.


Nyt saa nauttia !


P.s Kuvitelkaa ...jumalauta KUVITELKAA !! saatana, jos vaikka Timo Soini.... hahahaa... maalaisi sian-naamansa kenkälankilla ruskeaksi ja alkaisi ajaa murjaanien asiaa !! Aatelkaapa SITÄ mölinää ja meteliä ja typerysten tyhjien päiden kolinaa !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti