tiistai 9. kesäkuuta 2015

Tarpeellisesta Maahanmuutosta

Tästä jutusta: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015060919831010_uu.shtml tuli mieleeni jotain mitä on pitänyt jo jonkin aikaa sanoa. Eli; kun puhutaan aina Maahanmuuton hyödyistä ja siitä, että Suomi jopa TARVITSISI Maahanmuuttoa ymt (ynnä muuta tällaista) niin, minä sanoisin siihen, että: toki....
MUTTA !! jos Suomi tarvitsisi jotain maahantulemista PARANTAAKSEEN asioita niin sen tulisi mennä jotakuinkin näin: maahan otettaisiin väliaikaisesti, vaikkapa 2 miljoonaa, kyllä!! MILJOONAA, Kiinalaista, esim pystyttämään sitä kaavailemaani itärajan muuria, ja muita vastaavia, sekalaisia, VAAAALTAVIA rakennus-urakoita ja ympäristön siistimistä (ikäänkuin Kinkit SIITÄ jotain ymmärtäisivät, mutta OHJEITA ne kai ymmärtää) yms.
Ja samalla, suomeen houkuteltaisiin iiiiiso nippu, ehkäpä muutama satatuhatta, Anglo-Saksoneita ja Hollantilaisia ja ennemuuta Saksalaisia ja myös Taskalaisia, Ruotsalaisia ja Espanjalaisia yms, työntekijöitä ja niiden todella annettaisiin tehdä sekalaisista visioista ja bisnes-ideoista totta, ilman että meidän oma "rakas" kommarihallituksemme änkee siihen tielle milläänlailla tai tavalla ja vaatii omaa "reilua osuuttaan" "tai muuten..."

Ja kun tietty raja, joko ajassa tai saadussa mammonassa, on täysi, lähtevät K A I K K I näistä Maahanmuuttajista takaisin kotiinsa.

Jos TUO "skenaario" voisi toden totta tulla todeksi, voisi Suomi siitä jopa jotenkin hyötyä. Mutta kuten kaikki Valdea myöten, hyvin tietää; ei neekerien ja erämaan islamistien ja somalien ja muiden vitun hylkiöiden ja hyödyttömien paskakasojen tännehaaliminen tietenkään mitään / ketään AUTA vaan päinvastoin, tuhoaa senkin vähän mitä täällä nyt jo on. Ja tulee myös tekemään tuon tuhon niin, että se tuhoaa suomea vielä piiiiiiiitkään tulevaisuudessakin. Ja ounastelen, että tämä kaikki tarkoittaa sitä, että: suomalaisten on joskus tulevaisuudessa lunastettava tämäkin vähä paska, takaisin ITSELLEEN, uuden ja uuvuttavan sodan kautta. Eli itsenäisyys-sota tullaan näyttelemään uudestaan, koska nyt ja tässä, muutama känkkäränkkä vasuri, lapsellinen ja itsekäs imbesilli, hemmoteltu kakara, halusi olla jotain mitä eivät ole ja ottaa ideoita Suuresta Maailmasta jotka ovat jo polttaneet kuoliaaksi jokaisen joka on niihin kajonnut milläänlailla.

Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Sanonta kuuluu. Ja tässä tapauksessa, Valde yms "johto" on tietenkin se typerä pää ja koko muu "kansa" ja maa, on se kuolinkorinoissaan vaikeroiva ruumis.


Kas siinä ...koko mukava soppa.


Eli: aina kun puhutaan tai ollaan puhuvinaan, "Maahanmuutosta" -unohdetaan siinä sopivaisesti mainita se, että me jotka siitä "valitamme", tarkoitamme tietysti aivan totaalisen erityisen ja tietynlaisen ....sanotaanko nyt "väen", valumista tänne.

Nostaisin paljon vähemmän meteliä esim siitä jos johonkin vitun Hankasalmelle tai tuonne helvettiin maanpäällä eli "Kouvolaan" (Kinkki parka) tuotaisiin muutama rekallinen Japseja tai jos Stadiin muuttaa joku Saksalainen.
Vitut minä SIITÄ !!! Ja suurin osa meistä "nuivista". Mutta kun maahan tuodaan satapäin, tai tuhansittain, nekruja ja muita jotka vasta tutustuvat puhtaaseen veteen ja vaatteisiin yms, niin siitä ! siitä minä kyllä ärähdän ! ja LUJAA.

Ja kuten hyvin tiedätte, nostaisi esim Saku suomen tuottavuutta luultavasti vaikka henk.kohtaisesti ja yhdessä yössä. Kun taas maailman KAIKKI neekerit yhdessäkään, eivät auttaisi yhtä vitun pihahdustakaan, ei missään nimessä saati olosuhteissa.
Tai no... sodassa ehkä. Sodassa niistä voisi kieltämättä olla mitä mukavimmaksi tykinruuaksi, mutta lopunkaiken: se taas ei ole totta puhuakseni kovin moraalista ja oikeamielistä. Se on kuin tukkisi jotain vuotoa kissalla tai heittäisi koiran tuleen, pyrkiessään sammuttamaan paloa. Tokihan ne on yksinkertaisempia elämänmuotoja, mutta ei niitäkään pidä silti kohdella esineinä. Ja mm tämän takia, on ollut ihanteellista vain ykseinkertaisesti elää toisistaan mahdollisimman kaukana.

Tai en tiedä.... ehkä neekeriä TULISIKIN kohdella, nimenomaan, kuin esinettä !!? ....ehkäpä siinä onkin sen jutun se ratkaisu mitä valkkis ei ole vielä hoksannut. Hah.... täytyykin jäädä miettimään asiaa.

Palataan asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti