keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Millä tuhota "Anti-Rasismi"

http://charltonteaching.blogspot.fi/2015/06/what-can-beat-antiracism-as-primary.html

Bruus Tsharltton, tässä taas, kuten AINA, selivittää kaiken Uskonnolla. Kuten Tupla-Jiikin, Bruus USKOO, että Usko setvii kaiken ja on SE ratkaisu kokolailla kaikkeen. Ei millään erityisen pahalla, mutta se johtuu siitä, että molemmat ovat omanlaisiaan idiootteja !

Syy miksi nykyinen ns "Eliitti" niin palvoo tai on palvovinaan "antirasismia" on yksinkertaisesti se, että: he oikeasti vain OVAT niin vitun tyhmiä !! Eikä typeryyteen ole vieläkään löydetty parannuskeinoa.

Kuten Japanilainen sanonta sanoo: "idiootti ei parane, ellei hän kuole"  !!!

Ja myös se, että kuten maailma muutenkin noin 98%:sesti kosstuu, koostuu myös "eliitti" -keskinkertaisuuksista. Ja vielä sitäkin vähäisimmistä imbesilleistä.
Eli se sama vanha ongelma; idiootteja korkeissa asemissa. Ja muut vain määkivät mukana, koska eivät ole juuri sen parempia.

Kas SIINÄ koko pulma.

* * * * *

SEN voin kyllä myöntää, että mikäli Bruus nyt tuossa tarkoitti, että millä tuonkin mädän voisi häätää TAVALLISISTA IHMISISTÄ!! EI siis "eliitistä" -niin SIINÄ tapauksessa uskonto VOISI, ehkä, kaiketi, maaaahdollisesti, toimiakkin ihan hyvänä vaihtoehtona, mutta ei se niitä kaikkein paatuneimpia auta. Ne vain on syntyneet sellaisiksi. Kuten kaikki Vasemmistovammaiset.
Ei niitä auta kuin nappi otsaan. Eikä sekään tietenkään varsinaisesti AUTA ja poista sitä itse ongelmaa ja alkusyytä, mutta se LOPETTAA ja täten RATKAISEE sen.

Vaikka uskon kyllä, että kyseinen elämänvoima tai sielu tai mikä se heidäntapauksessaan liekin, syntyy vain johonkin muuhun maahan tällä planeetalla tai johonkin muuhun Kosmoksen kolkkaan, ärsyttämään ja kiusaamaan jotain muuta. Jos sen siis täällä tappaa, niin se vain ilmestyy johonkin muualle luomaan ongelmia. SE on PAHUUDEN luonne !!!!!!!!!!!!
Nyt ja aina.

Myös ooiiikein hyvinlaadittu ja taitava dokumentti, joka esitetään niin laajalla kuin mahdollista, siitä mitä tuokin vitun tajuntaavääristävän käpyaivoinen "ismi" oikeasti ON, voisi EHKÄ saada joitain heistä VÄHÄN, hyvin vähän, "menemään itseensä" (jota heillä ei ole) ja miettimään ehkä vähän laajemmin ja uudestaan, koko vitun kädellisen maailmankuvaansa. Mutta siltikään ei kannata liikoja toivoa."Sitä minkä luoja (tai Lucifer) on käyräksi luonut, ei ihminen voi suoristaa."P.s Jos nämä vitun kiusaajankusipäät olisivat OIKEASTI REHELLISIÄ ja eläisivät kuten saarnaavat, niin luulen että asiaan olisi sangen helppo ratkaisu: he kaikki muuttaisivat pysyvästi asumaan johonkin Afrikan kolkkaan, joka mieluusti oikein VILISEE neekereitä ja muita helvetin apinanperkeleitä. Ja siellä he sitten elelisivät...*tirsk!*..hah... siellä he sitten eläisivät keskenään "sulassa sovussa" ja naaaattisivat maailman kauneudesta ja neekerirotujen rauhallisuudesta ja tyynestä älykkyydestä ja mahtavuudesta. Kyykyssä, yhdessä!! pensaissa ja pusikoissa ja hiekalla ja kuoppien reunoilla ja gnuun sonnasta tehdyissä lantaläjissä tai "majoissa". Ja ihastelisivat toistensa loputonta typeryyttä ja taikauskoista hybristä ja ylimielistä, lapsellista uhmakasta typerää olemusta ja tyhjänpäiväisyyttä ja absoluuttista hyödyttömyyttä ja kyvyttömyyttä oppia. ikinä. mitään.

Olisihan se mielenkiintoista nähdä, miten tarkalleenottaen he pitäisivät nekrut kurissa.... junou.. pitämättä niitä niinku KURISSA !! Väkivallalla ja voimalla ja Valkealla Ylivertaisuudella ja Rasismilla™  !! Y M S. Se olisi kiehtova nähdä kauanko ne kestäisivät.
Se olisi kuin löylykisa !! AHHaahahahah hah hah haaaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti