torstai 11. kesäkuuta 2015

"Eduskunnan varkaiden Kyselytunti"


Katselin tuossa pätkän tuota  TV-1:n "Eduskunnan Kyselytunti" nimistä vitun mielisairasta soopaa. Ja siellä putkahti esiin taas ministeri tai mikä vitun kommarititteli hänellä sitten onkin, Biaudet.
Jumalauta, että siinä on ongelmainen ämmä. Se on ihan yhtä pimee kuin jokin vitun "ibi love" tai kuka tahansa suljetun osaston huutava vasemmistokaheli. Tsiiiiiisus vittu mikä KUSIPÄINEN hullu !!!

Ämmä paasasi TAAAAAAAAAAAAAAAS jostain vitun "naisten syrjinnästä" tai jostain ihan ihmeellisestä sonnasta joka ei tainnut edes liittyä siihen mistä siinä muutoin puhuttiin. Se nousi ylös kuin jokin Hitler (uuu mikä yllätys Vasurilta !!) ja puhui kuin Hitler tai jokin itkunpartaalla oleva mielisairas, mutta diagnosoimaton, opiskelijatyttö-hippiäinen joka käy läpi hermoromahdusta, muttei ole tarpeeksi tietoinen ymmärtääkseen sitä tai tarpeeksi järkevä hakeutuakseen hoitoon ja sitten se hulluus purkautuu tuollaisina vitun mielisairaina ja provosoivina ääliömäisinä "puheenvuoroina" jossain vitun Sibelius-Akateemian liikuntasalissa. Sen silmätkin veresti kuin zombilla, ja silmän ja suun ympärykset oli purppuranpunaisia kuin jollain vitun noidalla tai vampyyrillä ja se sen puhe oli kuin vainoharhaisen ituhipin itkupotkuraivaripurkausta, ja kun se lopulta istui alas, se tömähti penkkiinsä mielenosoituksellisesti kuin pikkulapsi, ja luultavasti oli hyvin ylpeä ja tyytyväinen ja ajatteli tehneensä ja sanoneensa jotain merkittävää ja ajatteli, että "hah!! siitäs saivat!"

Ei emme saaneet. Sinä et elä ämmä todellisuudessa, ja minä passittaisin sinut oikopäätä suljetulle osastolle pipilään. Ja vähän VITUN äkkiä !!!

Ja mitä tuohon vitun kakofoniaan muutoin tulee niin... katsokaa nyt noita tyyppejä !! Ei perkele sentään tätä vitun elämää.
Vittu mitä kammotuksia ja epäinhimillisiä saatanan myyriä ja rotan-naamaisia Machiavellistisiä kusipäitä ja manipulaattoreita ja typeryksiä ja älykääpiöitä ja varkaita !!!!!
Ja NUO on päästetty JOHTAMAAN muita kahdellajalallakäveleviä olentoja ??
Mikä vittu teitä muita oikein vaivaa ?!?!?!
Ei helvetti sentään.... juuri tällaisen takia Amerikka (osittain tämän takia) luotiin !!!! Ja onkin siksi traagista, että nuo samat vitun muulit on menneet sinnekkin ja tuhonneet senkin. Sielläkin on jo kaikki lusiferin maanpäälliset ilmentymät ja pikkusieluisten ja keskinkertaisten Demonien luomat ongelmat: perustuslaki, laki, poliisi, valtio, ämmät sen johdossa, järjestäytynyt uskonto, sekä useita eri asteita ja versioita kaikista edellämainituista.

Absoluuttisen järkyttävää. Tällä planeetalla ei ole kohta jäljellä yhtä ainoaa vapaata ja kaunista ja rauhallista ja älylle sopivaa kolkkaa missään !! Joka vitun paikka puruaa näitä saatanan tihulaisia ja loisia.

* * * * *

Tuon vitun "kyselytunnin" tai mikä helvetin puupäiden sirkus onkin, seuraaminen on kuin katselisi ja kuuntelisi, huoneellista kehareita ja "älyllisesti(ja muutoinkin)haasteellisia" huutamassa toisilleen, ja ihmettelemässä ja ihmettelemässä sitä ettei heidän "pointtinsa" mene niille muille öliseville idiooteille perille. Siellä ne istuvat tai nuokkuvat ja roikkuvat tuoleissaan kuin jokin ...hyvin typerä ja vetelä, ja mölisevät ja tiuskivat keskenään.
Eikö tuollainen poppoo ja tuollainen ...tapahtuma, kuuluisi järjestää pikemminkin jonkin sairaalan kellarissa tai niissä huoneissa missä kokoontuu kaikenlaiset tukiryhmät kuten AA yms ?

Ei helvetti !!!!!!!

Siinä tuo piaudetin paskakasa kehtasi taas ärsyttää ja aukoa päätään (koska ei muuta osaa) tuosta iänikuisesta Feministien typerästä kananaivoisesta jankkauksesta, että naisilla on pienemmät eläkkeet ja pienemmät palkat ja pienemmät ne ja nämä ja tuo ja nuo ja niin ja näin, mainitsematta tosin kuitenkaan sitä, että naisilla ON myös pienemmät AIVOT !!!

Mutta kuitenkin; ei ole tullut vitun sekopää, mieleesi, että jos niin onkin niin se johtuu mm siitä, että naiset ei yleensä ole ANSAINNEET yhtä paljon eläkettä yms kuin miehet !!? ja naisia EI OIKEASTI TARVITA "työelämässä" kuin muutamissa harvoissa ammateissa, ja niissäkin he ovat vain hyviä, mutteivät täysin korvaamattomia. Esim sairaanhoitaja tai jokin vastaava lässyttävä ja hoivaava hahmo.
Naisista on nimenomaan vain haittaa, ja yksi syy tähän kurjaan taloustilanteeseen on ihan tasan takuuvarmasti juurikin naisten LIIALLINEN läsnäolo "työelämässä". Ja SILTI ne kehtaa saatana VAATIA VITTU LISÄÄÄÄÄÄÄ  !!!!!!!

Sitten he ihmettelevät sitä silmät pällellään saatanan kananaivoiset vitun idiootit, ihan aidosti, jos ja kun joku nuori valkoinen mies saa tarpeekseen ja "napsahtaa" ja alkaa ammuskella jengiä.

Tyhmästä päästä kärsii.......koko maailma.

.......................
....................
....Naiset on kuin Muslimit ja Mustalaiset ja mitä ikinä apinalajia Somalit sitten edustaakin, ja Juutalaiset; ne osaavat vain yhden tai 2 asiaa ja todella hyvin !! eli vaatia ja ärsyttää !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaikille noille ryhmille onkin tyypillistä, että niiden voi katsoa olevan vain loisia, valkoisessa isännässä eli miehessä. Niin vitun kalseaa ja kammottavaa tämä elämän todella vain ON. Usko pois nuori jos tämän luet. Elämä on paljon rumempaa kuin luulet ja muut ihmiset VIELÄ ALHAISEMPIA kuin luulet juuri tällähetkellä.
Tämä maailma lieneekin helvetti. Tai joka tapauksessa... hyvin samankaltainen ja lähellä sitä.

* * * * *

Olen joskus puolileikillä ajatellut, että "pitäisi ehkä puuttua itse politiikkaan..." mutta sitten tulen taas tajuihini ja järkiini ja muistan, että minä olen aivan liian kunnollinen ja älykäs ja rehti ja rehellinen ja suoraselkäinen ja inhimillinen ja kykeneväinen ja potentiaalinen ja monella tapaa poikkeavan lahjakas ja viisas kuin Buddha (eritoten tuohon sakkiin nähden) lähteäkseni sille Mieron tielle. Ja nyt katsoessani tuota saatanan sontaa, totean, että olen tehnyt oikein pysyessäni tuosta lobotomisoidusta ja kiljuvasta paviaanikatraasta mahdollisimman kaukana ja ymmärrän nyt myös selkeästi, että; jos MINÄ joutuisin istumaan tuolla noiden vitun käpyaivojen seassa yhtä vitun viittäminuuttiakaan ...minä hyvin todennäköisesti "räjähtäisin" ja aiheuttaisin kohtauksen... minimissään, mutta mahdollisesti minä alkaisin vain käydä sokean raivon vallassa noiden kusiaisten kimppuun ja hakkaamaan noita typeriä kotkottavia ja itselleen etuja vaativia ämmiä.
Niin totaalisen raivostuttavia ne ON !! Ja tiedättekö mitä ?. .. huolimatta siitä mitä VALTIO / POLIISI tai nuo vitun puisevat zombiet itse sanovat ja julistavat Pyhänä Totena teille jotka heitä uskotte, niin Todelisuudessa: Jumala yms, on minun puolellani ja tukee TÄYSIN tuota mitä minä luultavasti tekisin !!
Ja minä luulen, että tekin TIEDÄTTE tämän !!!

Ja mainitsen vielä yhden vertakiehuttavan seikan tuosta pöhelöydestä, lisää. Heti kun käänsin kyseiselle kanavalle vain pistääkseni telkkaan jotakin, taustatunnelmaa luodakseni, jankutti siinä joku läski ämmä Laista !! TAAAAAAAS !! Ja siitä kuinka TAAS on tulossa joku uusi laki ja kuinka sitä ja sitä ja tätä ja tätä piirrettä siinä täytyy loputtomiin viilata ja parannella ja jahkailla ja jankutella ja pyöritellä ...ja *ääääääääääääääääääääk* ...ja siellä taustalla Rehniö oli nyökkypäätä muistuttavana pölkkypäänä, joka nyökytteli ymmärtäväisesti vaikka ei luultavasti tiennyt edes missä on. Vaan nyökytteli ehkä jollekkin mitä näki "sielunsa silmin". "Hmmm...kyllä..kyllä...tuo olisi ihan hyvä lounas....hmm.... mmm..."

Piru teidät loisivat kiusaajat periköön !!!

Ja periihän se.Nyt sattuu jo vähän päähän. Vittu saatana !!.. ... . no........ ja..a...a..... onneksi ei ole tässä porakonetta käsillä......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti