perjantai 26. kesäkuuta 2015

Isisin teot osa.3 kaiketi
Tässä taas vain yksi ohikiitävä esimerkki Islamistien hulluudesta ja kuoleman ja murhan janosta. Tuo tappo-murha-kontrolli-pelottelu-ahdistelu-raiskailu-viiltely-päänkatkomis-kultti tekee mitä vain saadakseen maailman yhä syvemmälle pelkoon ja pimeyteen ja lähemmäs totaalista, kollektiivista, kuolemaa.
Islamissa ei ole mitään hyvää tai pyhää. Se puhdasta pakanallista pahuutta. Silkkaa satanistista kauhua ja teurastusta. Se on vain loputon tappoputki. Joka on Perus Länkkärille, kuten esim Vasurille, niin totaalinen ylilataus, ettei sitä osata käsittää todeksi.

Muttei se ole sen ihmeempi asia lopunkaiken kuin se, että tuossa ulkona, kaduilla ja pihateillä, riekkuisi joku lauma ninjapuvuissa pyydystämässä ihmisiä ja sitten, saatuaan uhrin, tappaisivat hänet / heidät mitä raaimmilla keksimillään tavoilla. Ja tätä vain jatkuu ja jatkuu vuosituhannesta toiseen ja sitten kolmanteen, ennen siirtymistä neljänteen.

Ja vaikka tämä ei ole "isisin" teko, niin musulmaanien kuitenkin. Vaikka sitä on Virallinen Kommunistimedia yrittänytkin kaikin käytettävissäolevin lusiferiaanisin keinoin peitellä. Mutta kyseessä oli Bosnialainen Muslimi. Jonka nimikin on tiedossa, mutta jota en halua tehdä kuuluisaksi. Jääköön vain maansa, kansansa ja rotunsa ja kulttinsa kasvottomaksi edustajaksi. Mikä hän OLIKIN !! Ja SITÄ juuri kyseiset kansat ja maat ja "kulttuurit" ja "uskonnot" vaativatkin ja tarvitsevat ja haluavat.

http://www.liveleak.com/view?i=d43_1435218395

Tuo ^^  on se itävallan tapaus siis. Jossa "joku kaheli" (muslimi Bosniasta) ajoi TAHALLAAN shoppailijajoukkoon tappaen ainakin 3 ihmistä joista yksi oli 4v poika. Oletan, että valkoinen 4v poika.

* * * * *

Eniwei, ensin se yksi neekeri ja nyt tällainen "isis-taistelija" eli mielisairas ja muutenkin sairas ja henkisesti hyvin pieni, tyyppi, on levittänyt tahallaan aidsia.

Epätoivoista. Joka voi olla hyväkin merkki sinänsä. Se vastaa Kamikaze-iskuja kuten islamistien iskut muutenkin aika paljolti.

Kuten KAIKKI "Islamin" haarat ja tulkinnat ja versiot ja kootut selitykset ja näennäisversiot ja iteraatiot ja printit ja ala-lajit, kyse on hyvin vanhasta SODASTA jot HE käyvät ja ME yritämme (siis TE, en minä! HUOM !!) leikkiä olevan pelkkää Ääri....Oikeiston tai Ääri-Median luomaa harhaa ja pelottelua. Joka siis paljastaa kai, että te PELKÄÄTTE ?!? Mutta tottakai valkoiset pelkää nekruja ja murjaaneita yms. Sehän on valkoisten SE juttu !! Härregyyd.

He yrittävät vain saada mahdollisimman paljon tuhoa ja kuolemaa ja kitumista ja kärsimystä ja kontrollia aikaiseksi. Ja tuhota KAIKEN !! iiiiiiiiiiiiiihan kaiken, vapauden koko MAAILMASTA. Kukaan EI OLE heille ystävä tai edes liittolainen. He syövät omiaan siinä missä kaikkia muitakin. Typeryksiltä ja varsinkin aseistetuilta ja päättäväisiltä, ei kukaan ole turvassa.
niihin tehoaa vain 1 asia: paljon tehokkaampi, päättäväisempi ja brutaalimpi, voima. Häkellyttävä fyysinen ylivertaisuus.
Jota valkoisilla on koko planeetan ylivoimaisesti suurin arsenaali, jos vain HALUAISIVAT ja VIITSISIVÄT ja USKALTAISIVAT sitä käyttää.
Homman voisi hoitaa ihan 100% niin, ettei kenenkään tarvitsisi jalallaan astua tuon hiekkamaailman kamaralle, jostain kellarista käsin, kauko-ohjattavilla moderneilla Terminaattori / Luotain-alus robotti tehoiskijöillä. Murhalennokeilla yms.

Mutta ...eeemmätiä...eeii... Onhan se kyl parempi niin, että tuodaan niitä tänne niin joku aina joskus kualee ninq, ja sitten kytät on tarpeellisii ja hallitus pyhä ja valde siististi khuul jne. Ja "homma pelittää" (minä INHOAN tuota näennäis-sanaa "pelittää" !!!)

Kaiken jälkeen, on todella suuri pettymys ja yhtä suunnaton ällistys, että Valkoisilla ei enää ole mitään muuta visiota, tulevaisuudesta eikä itsestään eikä tämän elämän ja olemassaolon mahdollisuuksista kuin muuttua kolmannen maailman kaoottiseksi kuolonkentäksi ja sieluttomaksi vankilaksi. Ahdistavaksi, tunkkaiseksi dystooppiseksi mielisairaalaksi jota hulluimmat ylläpitävät ja johtavat.

Haistakaa vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti