torstai 4. kesäkuuta 2015

Kolmas Stadin reissu

Kävin taas Helsingissäkin. Ja tunsin taas saapuneeni johonkin ....johonkin missä parveilee Ryssiä ja Neekereitä ja Virolaisia (typerää meteliä pitäviä) apinoita, Muslimeja Muslimipuvuissa ja hatuissa ja kaavuissa yms, ja ylimalkaan kaikkea mikä EI OLE kotoista, paikallista, suomalaista, ja ennenmuuta: rehellistä.

Minua mm tuijotti (jostain syystä) joko vihaisesti tai sitten halveksuen, en tottapuhuakseni saanut täysin selvää, koska kyseinen ämmä oli verhottuna kokovartalokaapuun, mutta kuitenkin; minua pällisteli mahdollisesti vihamielisesti joku naaras kokovartalokaavussa jonka oletan myös olleen ihan paikallinen lättäjalka. Suomalainen nyrpeä ja mielisairas ämmä joka halusi minun oikein INHOVAN omaa elämäntapavalintaansa !! Ja niinhän minä inhoankin ! niinhän minä inhoankin.

(Kyseinen naikkonen työnteli muuten jotain olentoa lastenvaunuissa, mutten katsonut sen tarkemmin [lisääntyminen siis hoidossa / hoidettu] ).

Huomasin mm senkin, että: lähes KAIKKI Stadilaiset vitun spedet, näyttää TÄSMÄLLEEN samalta !! Aivan siis identtisyyteen asti. HAHahah vitun pellet !! hahahaaaaaaaaaaaaaaaa ja aina saatanan kusipäät leuhkat jankuttavat saatana "individualismista" ja "persoonallisuudesta" ja "tyylistä" ja vaikka mistä.

Ja he itse ostavat kledjunsa ilmeisesti siitä jostain, arkaaisesta, yhdestä ja samasta vaatekaupasta. Jossa kassana on luultavastijoku Muslimi Lesbo (niin kauan kun sellainen pysyy elossa ja hengissä siis).
Kaikki siellä näyttää siltä yhdeltä ja samalta, tekohinttimäiseltä Ruotsalaista jäljittelevältä näennäispurjehtijalta ja ylemmänluokan tekomulkulta. Tai sitten siltä uuuuh!! aina niin "repäisevältä" ja "yyberiltä" ja "ninq erilaiselt ja näi" Hipsteriltä. Hyi vitun yök.

Helsingissä ON kyllä myös paaaaljon, oikein mukiinmenevän näköisiä naaraita, mutta ne suurimmaksi osaksi näyttää myös niiiiiin itseääntäynnäolevilta leuhkoilta, että.... yhtä hyvin sitä voisi kai lähestyä mallinukkea ?! Miltä monet niistä siis NÄYTTÄVÄTKIN.
Ja useat niistä on tietenkin sekalaisia turisteja. (Joita oli muuten aika paljon, taas. Joku Amerikkalais mies, minä kuulin, sönkötti siinä jotain Joulupukistakin ! i heard ya ! )

No, joka tapauksessa .....Helsingissä eniten päälle käy (paitsi ehkä joku hampuusi asematunnelissa?) se, ettei se näytä kuuluvan laaaainkan samaan Maahan kuin muu Suomi. Helsinki on jo käytännössäkatsoen ihan täysin oma pikku maailmansa. Ja siellä on oma "juttunsa" ja omat makunsa ja kaikki, eikä ne tod. ole samaa kuin muussa suomessa.
Helsinki on myös suomen pääkaupungiksi ällistyttävän suuri !!
Vittu, että se on muuten SUURI, verrattuna mihinkään muuhun suomen kolkkaan. Jopa Turkkuun tai Tampereeseen nääs.

Helsingissä on paljon kaikkea "khuuliakin" ja oikeasti kaunista, pittoreskia suomea / ruotsia ja valitettavasti myös annos silkkaa ryssää, mutta nyt ...nyt siellä alkaa olla jo lähes pelkkää lasi & betoni kuutiota ja muuta Modernia. Joista jotkin on kyllä oikein khuul ja kauniitakin, mutta ne toimii jos ne on paitsi oikeasti jotenkin hienoja ja hyvin suunniteltuja, niin silloin kun niitä on suht vähän !

Eli kun ne ovat vain koristeita ja kuriositeetteja. Muutoin .....koko paikka alkaa toden totta, muistuttaa jo niitä Le Conbusiaanin vitun kalseita visioita. Tai pikemminkin typeriä ja naurettavia houreita.


Voisin myös kuvitella, että vain Lontoossa ja Nyyjookissa, tulee kadulla enemmän neekereitä ja Korowai-Kombai heimojen jäseniä vastaan kuin Stadissa.
Vittu, että niitä riitti !! Kaikkia mahdollisia ja mahdottomia versioita !!
Joku haluaa näköjään elää "unelmaa" !! joooku haluaa erota emämaastaan ja sen omintakeisuudesta !..joooku haluaa asua pakolaisleirillä josta saa myös itse maksaa ja josta saa kaikki muutkin oman jengin jäsenet maksaa kaikille muille jengeille ! Joooooku haluaa jonkun eksoottisen taudin !!
Joku haluaa paikata sen aukon elämässään ja sisällään joka ehkä juontuu siitä, ettei ole omia skidejä, nekrulla tai jollain aaah! niin iiiiihanalla (vitun ällöttävällä) pikku Mahmoudilla tai Mamamohmoudilla tai millä vain ei-ihmisellä.

Ostakaa saatana koira!!! Tai kilpikonnia tai kissa, niin kuin järkevämmät ihmiset tekee !!!
Älkääkä heti lähtekö hakemaan sitä himottua, haluttua, omaa neekerinpentua itsellenne, jostain vitun Somaliasta tai Lesothosta tai Swazimaasta.
Ei kannata lähteä, nääs, merta edemmäs kalaan.

Keskittymiskykykin on jotain mikä sietäisi olla. ....Sanonpahan vain..

* * * * *

Olen myös pettynyt siihen, ettei siinä keskustan alueella ole enää tietääkseni missään sitä kehumaani Scan Burgeria. Vittu että siellä oli HYVÄ pitkebab aikanaan !! perkele !!
Minä haluaisin kebappia, mutta EN tukea ählämeitä. Ja se oli ainoa suomalainen kebap-paikka ja siellä oli vielä ihan helvetin hyvät kepapit !!
Sen tilalla on nyt Kampissa se Burger King. Joka on melko...mjääh. Sama asiahan se ON kuin Mäkkikin, mutta eri nimellä ja vähän eri systeemillä (osittainen / näennäinen itsepalvelu).

* * * * *

Helsinki on kohta oma maansa. Siellä on suurinpiirtein yhtä paljon asukkaitakin kuin muualla suomessa yhteensä. Ja SIELTÄ tätä KAIKKEA johdetaan ja hallitaan ja "visioidaan" ja kontrolleerataan yms. Ei ....hyvä. Ei hyvä.

Helsinki alkaa olla jo hävitty, mikä on sääli, koska sen haluaisi toisaalta siksi hylätä, mutta taas toisaalta: siinä ON paljon potentiaa ja hyvää ja kaunista ja se ON edelleen tämän kolkan se primääri kaupunki joten sitä valitettavasti tavallaan tarvitaan. Siitä riippuen mitä kaikkea elämältä haluaa. Stadin etuna kun on aina tuo Atlantti.
Kun on meren äärellä, on hyvä olla ja saa kaiken rahdin suoraan pöytäänsä. Mutta kun "pudjaa böndellä" ...ei täällä näy kuin oravia ja variksia ja juoppoja sen sellaista. Ei mitään Atlatinristeilijöitä ja rikkaita turisteja. Kuin satunnaisesti.

Helsingissä EI ELETÄ suomessa.

Helsingissä eletään Helsingissä. Nämä ovat 2 eri asiaa.

Stadissa elellään typerässä ja nirppanokkaisessa, lapsellisessa kuplassa ja kaaaaaukana suomesta !! Vitun ruotsalaiset hiiret siellä kai jöötä pitää. Kuten siellä Ahvenanmaallakin ja aukovat sieltä käsin sitten päätään, että pitäisi itsenäistyä ja puhua ruotsia ja vielä mitä.
Haistakaa vittu paska.

Vitun Stadilaiset saatana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti