torstai 25. kesäkuuta 2015

Vastuu Afrikan-neekereistä

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015062419924825_uu.shtml

" - Henkilökohtaisesti minulle on tärkeää reagoida humanitääriseen kriisiin. Nyt minulla on mandaatti siihen, pääministeri Juha Sipilä (kesk) sanoi toimittajille suuren valiokunnan kokouksen jälkeen eduskunnassa. "

Suomeksi: henkilökohtaisesti, minulle on tärkeää reagoida jokaiseen mahdolliseen tilaisuuteen saada hyvää PeeÄrrää ja kalastella ääniä ja suosiota, koska minä olen yhdentekevä Poliittinen kähmijä ja huora. Ja NYT, minulla on TAAS mahdollisuus tuhota pieni pala lisää tätä maata jossa elämme ja ahdistaa sen jo kurjaa kansaa yhä entisestään.
Ja TÄMÄ on minulle jo KUNNIA-ASIA !!

* * * * *

" Suuren valiokunnan toinen varapuheenjohtaja Tytti Tuppurainen (sd) kiitti valiokuntakokouksen jälkeen hallitusta ja iloitsi "inhimillisyyden voittaneen".

Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok) ei tapansa mukaisesti pitänyt siitä, että Välimeren kysymystä tarkastellaan hallituksen sisäisenä vääntönä.

- Tuhansia "ihmisiä " kuolee tällä hetkellä Välimerellä. Silloin on oikeastaan aika yhdentekevää, mitä Suomen hallituksen sisällä tästä asiasta ajatellaan, Stubb totesi.


- Tässä on kysymys ihmisistä, inhimillisyydestä, humanitäärisestä tuskasta, kansainvälisestä roolista. On ilman muuta selvää, että Suomi kantaa kortensa kekoon, Stubb jatkoi. "

En tiedä edes mistä alkaa, mutta kokeillaan !!

Stubb on "entinen" kiusaaja, koska ...kuten kaaaaikki tietävät: MUUTTUVAT kiusaajat ja muut lapsirikollispaskiaiset elämän myötä iiihan uusiksi ja erilaisiksi Ihmisiksi ....ahah ahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaa... en pysty kirjoittamaan tuota vakavissani !! AHahahaaaaaaaaa. Eniwei; on hienoa nähdä kuinka Stubb on muuttunut ! Se ei enään ole mikää koulukiusaaja ja paskakasa ja ylimielinen mulkku joka haluaa omistaa maailman ja komentaa sen kaikkia "kymmentätuhatta olentoa" ja alistaa muita komentoonsa ja taivuttaa tahtoonsa. Se on hienoa nähdä !
Hei ! ....ihan tosissaan ! hienoa ! Isaaalllll cooool.

Ja hienoa on sekin nähdä, että hän on niiiiin huolissaan, ja varmasti ihan aidosti, kaikenmaailman neekereistä ja murjaaneista ja rikollisista demoneista ...tai no niin no... ovathan ne toki hänen omaa laumaansa, että .....jaa ...no ehkä se ONKIN niistä oikeasti huolissaan sillä mahdollistavathan ne herran tähden hänen elämänsä tai "elämäntyylinsä" aikamoiseen ekstenttiin ja aika monella tavalla.
Mutta kuitenkin, on vähän ...kiehtovaa, nähdä kiusaajan tai öykkärin tai muiden taivuttelijan saarnaavan näille muille "inhimillisyydestä" ja "humänitäärisestä tuskasta" ja vieläpä jostain niinkin kliseisestä ja haapeasta ja määrittelemättömästä kuin "Kansainvälisestä Roolista".

On se... tuskaahan se on kun niissä paateissa on mitä seilaa nyt kaiketi tälläkin hetkellä siellä jossain Antikhyteran ja Atlantiksen välissä (ai niin, sivuhuomautuksena; Atlantis taidettiin löytää ! ja se sitten OLI kuin olikin ilmeisesti Väli-meressä, mutta siitä oma kirjoitus myöhemmin). Niissä paateissa on tuskaa !! Niissä on ...neekereitä.
Ja se että ovat elukka parat vallan JOUTUNEET lähtemään OMASTA maastaan, karkuun omia harhojaan ja demoneitaan ja sekopäisiä rituaalejaan ja elämäntapojaan ja primitiivistä tyhmyyttään ja tauteja joita saavat kun nussivat apinoita jne, niin onhan se nyt saatana suomen(kin) asia !!

Kattokaa nyt !.....

Tuossahan se on saatana !! Ihan naapurissa, tuo valtavan suuri Afrikka. Neekereineen päivineen. Ja kuten näette, ei olisi MIIIITÄÄÄN järkeä siirrellä jengiä esim Venäjän V A L T A V I L L E ja loputtomille aroille, jotka nykyisellään kattavat jo noin 97% planeetan pinnasta. Mutta SIINÄ on kaikki maailman JÄRKI ja TUNTEET, että kaikki maailman murjaanit, jotka eivät ole ANSAINNEET mitään muuta kuin raipasta tai luodista, tuodaan suomeen. Tänne pienelle, maailmankartassa pingispallon kokoiselle paskaläntille. Tuijottelemaan seiniin ja meihin Natiiveihin ja raiskailemaan ja ryöstelemään ja näyttämään tyhmiltä ja rumiilta, ja mulkoilemaan meitä ylimielisesti kuin jokin vitun Muslimi - Somali ämmä.
Ikään kuin MINÄ olisin HÄNELLE !!!!!!!!!! jotain VELKAA !!! ?? .... kenties en ole vielä tehnyt TARPEEKSI hänelle ja kaltaisilleen saatanan kädellisille vitun varkaille ja demoneille.

Ja toki, enhän minä ole "Alistunut" eli kääntynyt tärisemään pelosta Islamistien aivotonta maailmankuvaa kohtaan. Enkä tietenkään kumarra (ja muuten SYVÄÄN!) joka kerta kun joku Somppu kävelee ohitseni tai ajaa Valden piffaamassa Mesessä ohitse kun MINÄ lähinnä kävelen. Minulla kun näitä "Etuoikeuksia" valkoisena ja miehenä. Muttei niitäkään ehdi oikein käyttää kun täytyy koko ajan juosta raiskailemassa ja ruoskimassa naisia ja estämässä heitä menemästä johonkin Opistoon tai menestymästä työelämässä. Ja minulla pitää muutenkin kiirettä aiheuttamassa kaikki maailman pahuus ja huonovointisuus. Ehdin hädintuskin nukkua tai vetää henkeäkään, siinä välissä, kun pitää käydä riekkumassa tuolla kaduilla neekerille "neekeri!! saatanan neekeri!! mene kotiis siitä vitun apina!!" ja estämässä heitä menestymästä tässä elämässä ja ulottuvuudessa. Mutta onneksi olen menestyksekkäästi sekä a) torpannut heidän jokaikisen (ikinä! jeees!!) yrityksensä keksiä jotain tai jokaisen jo keksityn keksinnön !! hahahahaa ja b) olen yhtä menestyksekkäästi estänyt heitä parantamasta omia olojaan ympäri maailman, kaikkialla mihin ovat asettuneet, ja c) olen myös saanut heidän päähänsä iskostettua sellaisen täysin kahelin ja todellisuudesta irrallaanolevan ajatuksen ja omakuvan, että "hei ....mehän ollaan ihan täysin hyödyttömiä idiootteja jotka eivät edes KUULU tähän moderniin maailmaan..!.. meillä ei siis ole mitää erityistä syytä elää ja olla, ja tehdä MITÄÄN ja meillä ei ole mitään merkittävää roolia tai paikkaa...siis muuta kuin ´rikollinen´ ja vankila...".

* * * * *

Palataan alkuperäiseen tekstiin....

" Jussi Halla-aho (ps) kirjoitti Facebook-sivuillaan, että "suurin ongelma eivät ole ne 800 turvapaikanhakijaa, jotka Suomen pitäisi seuraavien kahden vuoden aikana Italiasta ja Kreikasta ottaa, vaan se, että jos hätätilan kriteerien todetaan nyt täyttyneen, on hyvin vaikea jatkossa sanoa, että ne eivät täyttyisikään".

- Jakomekanismista tulee siis pysyvä, vaikka sitä markkinoidaan väliaikaisena, Halla-aho varoitti ja arvioi, että Suomen vuotuiseksi osuudeksi tulisi yli 10 000 turvapaikanhakijaa, "kun pysyvä mekanismi luodaan".

Sipilän mukaan taakanjakokeskustelujen lähtökohtana on Euroopan komission ehdotus, joka toteutuessaan toisi Suomeen seuraavan kahden vuoden aikana 792 turvapaikanhakijaa. Lisäksi Suomeen saapuisi 293 "selvästi kansainvälisen suojelun tarpeessa olevaa" henkilöä. "


Empä olisi arvannut, että näin, mutta NÄIN Suomi sitten loppuu.
Loppumme ei tullutkaan kuten kaikki idiootit ounastelivat, Ryssien takia. Vaan jonkin niinkin triviaalin ja mundaanin ja yllätävän kuin Tavalisen Neekerin ja Ählämi-sissi-islamisti-terroristin. JA ehkä siinä sivussa vähän kieltämättä sen Ryssänkin takia.

* * * * *

" Stubb huomautti, että Saksaan hakee tänä vuonna noin 200 000 turvapaikanhakijaa ja Ruotsiin noin 80 000.

- Ja me keskustelemme Suomessa muutamasta sadasta. Realiteetti on se, että turvapaikanhakijoita tulee Suomeen koko ajan enemmän, Stubb sanoi. "

Ja Kapteeni sanoo, että; Suomi on aika helvetin paljon pienenpi maa ja kansa kuin kumpikaan edellämainituista. Joten .......mikään tuosta em ei liity mitenkään mihinkään tuohon em ja suomeen.
Täysin päätön ja irrallinen vertaus.

Voisihan sitä vaikka valittaa, että Marssiin ja Jupiteriin ja Kuuhunkin perkle! sataa paljon enemmän meteoriitteja ja asteroideja ja mitä kiviä niitä sitten onkaan, kuin meille tänne Etuoikeutettuun Maahan. Ja näinhän se ONKIN !! Ja .....mitä sitten ?!?!?!

Jos kivisadetta kaipaat niin mene vaikka jonkin aktiivisen tulivuoren alle vartoilemaan. Kyllä se sieltä ennenpitkää tulee, se toivomasi kivien ryöppy. Suuuuooraan niskaasi paska ! AHAHaha hahaaaaaaaaaa.

No mutta, väännetään snadi pätkä rautalankaa: suomalaiset ei lisäänny, vaikka mitä jankuttelua siteeraisitte milloin mistäkin vitun tutkimuksista ja lehdista, ja nekrut taas ei muuta teekkään kuin lisääntyy, muslimit samaten. Joten vaikka niitä olisi ja tulisi NYT suhteellisen (ja tämäkin ON suhteellista) vähän, niin se ei juuri mitään menoa haittaa eikä hidasta, sillä ne lisääntyvät ennenpitkää paljon isäntäkansaa tehokkaammin ja nopeammin ja takuulla VARMEMMIN (!) ja täten roolit ja osat tulevat vaihtumaan, ja isännästä tuleekin ynisevä ja omat paskat housussaan ympäriinsä nilkuttava, pelokas ja alistunut (Muslimien mieleen!) vierailija tai loinen tai sekundäärinen rotta, entisessä OMASSA maassaan.

Jos tämä EI haittaa tai et tunne mitään, sinä olet jo pilaantunutta ja ehkä myös Psykoottista tavaraa. Sinulla ei ihan oikeasti, hei, sinulla EI ole enää kaikki kotona etkä elä enää todellisuuden Terra Firmalla.

Te olette menettäneet kaikki, otteenne. Myös itse Todellisuudesta. Teillä on aika helvetinmoinen todellinen VASTUU ja työ edessänne, tätä soppaanne siivotessa. Ja lusikoidessa myös paljon muuta aiheuttamaanne pahaaa. Saatanan typerät tolvanan paskat, perkele.

* * * * *

Meillä EI OLE MITÄÄN vitun "vastuuta" yhdestäkään maailman muusta ihmisestä. Ei edes omasta vitun äidistä!!  saati sitten jostain helvetin neekerimuulista jostain planeetan nurjalta puolen.
Tämä on vain osa sitä ALHAISTA ja RIKOLISTA ja DEMOONISEN Beelsebubiaanista juonta, jolla Valtio / Hallitus / Poliisi -niminen oikeastaan voisi kai sanoa, että "Kansa" tai ihan oma jenginsä, pitää meitä muuntyyppisiä humanoideja tiukassa kontrollissa ja kuristusotteessa. Sillä jos TE muuliseni, jonain päivänä TAJUAISITTE todellisuuden oikean luonteen ja LUOTTAISITTE "luojaan" ja alkaisitte elää rehellisesti ja syvällisesti ja "meditatiivisesti" -todessa, te käsittäisitte HYVIN NOPEASTI kuka on oikeasti vihollinen ja kuka ystävä. Ja te käsittäisitte nanosekunnissa jokaisen vallanhimoisen lusiferin lapsen painajaisen: heitä - ei - tarvita.
He ovat täysin ylimääräisiä. Valtion ja Poliisin yms olemassaolo ainostaan HAITTAA ja ESTÄÄ ja TUHOAA, ja niin suunnattomasti, ettei sitä voisi edes keksiä. Ne eivät, vitun idiootit, MAHDOLLISTA yhtään mitään vaan tekevät täsmälleen sen vastakondan, päinvastoin, ne ESTÄVÄT todellisuuden ja vapauden ja ideoiden ja itseilmaisun ja kaiken muun Jumalaallisen ja Oikeasti Luonnollisen vapaan virtaamisen. He estävät Todellisuuden itsensä, Feng Shuin.
Ja hämmentävän tehokkasti.

He ovat ihmisiä saalistavia "ihmisiä". En tiedä......... ehkä se idiootti "Texas Arcane" ON tässä asiassa oikeassa tai ehkä hän on käsittänyt asian täysin nurinkurisesti, mutta se itse IDEA siellä takana, eli että tietyt piirteet on itseasiassa vain erilaisten ihmisrotujen ja lajien, joita siis on PALJON enemmän kun on aiemmin luultu, ominaispiirteitä -on todella varteenotettava. Ja niitä ei ole aiemmin osattu tulkita sellaisiksi vaan ne ovat saaneet erilaisia taikauskoisia ja keittiöpsykologisia nimityksiä. Mutta ne ovat kuitenkin vain samaa paskaa kuin kissan nau´unta ja koiran haukunta ja kalan suomut yms.
Rodullisia eroja.

Ne jotka koostavat Valtion tai Hallituksen tai Kytät tai miten näitä mulkkuja nyt kutsuttekin; ne on hyvin todennäköisesti itseasiassa ihan oma rotunsa tai haaransa tai versionsa tästä 2-jalkaisesta elukasta mikä "ihminen" on. Ja he ovat erikoistuneet uuttamaan kaiken tarvitsemansa, muista ihmisistä. Kunnollisemminsta ja "Arjalaiseen Reiluuteen" uskovista, miehekkäämmistä miehistä. Rehellisistä ja siksi vähän naiiveista, lapsenkaltaisista, kanssaeläjistään.
Loisia, kuten on tiedetty ja sanottu jo kauan, on olemassa sekä eläinmaailmassa, että ihmisten muassa.
Kuten MINÄ olen sanonut: kyse on lopulta, jos ei muusta (esim silkasta pahuudesta) niin: pelkästään vain elämäntavasta.
Elämän ja tavasta.

Ja nyt, taas, he ovat tarjoamassa meille "muille" lähinnä hatullisen paskaa, ja toitottavat kuinka meillä on VASTUU ottaa se avosylin ja ilosta kyynelehtien, vastaan. "Tai muuten...."
Paljolti kuten Suurten Johtajien maassakin. Jos et itke ja ylistä tarpeeksi vakuuttavasti, olet vainaa. Ja väärässä ja typerä ja syntinen ja mitä kaikkea.

* * * * *

Tämä on....tämä on kuulkaa kestämätöntä. Sietämätöntä ja lopun alkua. Mutta ei kiusaajat, jotka lienevät hyvin usein psykopaatteja ja sosiopaatteja, siitä mitään välitä. He vain kiljuvat riemusta ja silmät ilkeästä ilosta kiiluen nauraa räkättävät kuin jokin demoninen ja häiritsevä idiootti, kuin Duudsonien Jukka, muiden tuskalle ja mitättömyydelle ja kyvyttömälle alhaisuudelle ja HEIKKOUDELLE. Se on "niistä" aina hauskaa. Nähdä muiden sortuvan ja lankeavan taakkansa alle, ja SIIHEN on hyvä vielä vähän LISÄTÄ sitä takkaa, JOTTA niin VARMASTI kävisi. JA sitten saisi nauraa.
Sellaista on demonien ilottelu. Se tehdään aina muiden kustannuksella ja tässäKIN tapauksessa, ihan kirjaimellisesti "kustannuksella".

Minä olen aika kypsä, ja valmis ampumaan tuon vitun irvistelevän kiusaajaidiootin. Se jos mikä saisi olla "uusi Bobrikov". Ja tietenkin Thors. Ihan jo kunniamme tähden.

No, mutta. Neekereissä yms on se hyvä puoli, että jos niitä on tarpeeksi, "Yhteiskunta" muuttuu vääjäämättä sota-tantereeksi ja pelon ja kaaoksen hallitsemaksi pyörremyrskyksi ja SIINÄ TILANTEESSA kenen tahansa henki on sekä halpa, että helppoa irrottaa ruumiista, ilman hirveän merkittävää Sioille pyydykseenjäämisen riskiä.

Se kaaos....siinä on JOTAIN hyviäkin piirteitä.

* * * * *

Ja on vielä sanottava, että: kuten tuolla kommenteissa joku totesi: TE suomalaiset imbesillit, IHAN ITSE olette ÄÄNESTÄNEET (vitun pakanapaskahousut saatana!) nämä SAMAT saatanan pallinaamat pitämään OMISTA asioistanne huolta, TEIDÄN puolestanne, koska olette liian lapsia ja typeriä ja saamattomia, pitämään niistä iha ITSE huolta !!!! (Tosin kommentoija ei ilmaissut asiaa ihan yhtä hyvin, ja ymmärrettävästi ja ytimekkäästi ja siltikin myös "laajalti" mutta ylimalkaan sama sanoma.)

Eli te itse olette äänestäneet munattomuuttanne ja uskottomuuttanne (olemassaoloa, elämää, luojaa, luontoa, kosmosta mitä lie, kohtaan) samat kusipäät kuin AINA ennenkin, jotta mikää EI vain missään nimessä muuttuisi. Ja NYT te sitten vitun kusipäät typerykset, kusiaiset, kiukuttelette kun NE kusee TEITÄ silmiin ja taskuun ja ruoskii selkään ja alistaa ja kävelee yli "kuin jokin...hhmmmm....´kiusaaja´ " kenties?
HAha....ei vittu mitä älykääpiöitä te olette perkele. Miiiiksi minä joudun jakamaan tämän planeetan tuollaisen keskinkertaisen vitun muulilauman, Gnuumassan, zombiekarjalauman kanssa !!!!?!?? M I K S I  !?!?!?
Miksi VITUSSA, MINÄ olen täällä !!?!?!?! Minä olen ihmetellyt ja miettinyt ja pohdiskellut tätä kysymystä KOKO elämäni tähän asti. Mutten ole vieläkään täysin varmaa siitä syystä.
Bruce Charltonia jos on uskominen, minä olen nimenomaan iroonista kyllä, syntynyt TEITÄ varten !! HAhahah....aaaaah... eräänlaiseksi Neoksi Matriksissa. Mutta HALATTEKO te MINUT ?!?!?!...do ya fuck !

Ette tod !

Teitä hallitsee, paitsi "Valtio / Poliisi" rikollisten kompleksi, teidän omat sammakon ja apinan aivot, eli ns "pikkuaivot" (jotka Neandethaalilla on merkittävästi ISOMMAT kuin Sapiens-simpanssi ihmisillä tai Cro-Magnon demoneilla, joita suomalaiset siis lähinnä ovat). Ja NE imbesillit matelijan aivot EI käsitä eikä ennenmuuta K U N N I O I T A mitään muuta ja ylempää, kuin fyysistä voimaa ja niinsanottua "väkivaltapotentiaalia". Eikä sille maailmankuvalle, joka siis on BIOLOGISTA vitun käpyaivot, ole loppua.
Sitä ei ratkaise IKINÄ, mikään.

Se vain jatkuu, kuten kaikki teidän typerät ongelmannekin.

Minä olen teitä sielun ydintäni myöden täynnä. Koko vitun sakkia.
Että joku voikin olla PETTYNYT tähän elämään, ja maailmaan ja muihin "ihmisiin" ja ennenmuuta myös itse "luojaan" !! Haistakoon pitkä happaman vitun, ja paskan, ja painukoot itse sinne Helvettiinsä mätänemään saatanan sadisti, lapsi.

Haistakaa kaikki vittu !!!!!!!


FUCK YOU ALL !!!!P.s Muistakaa nyt sitten (VALINTA ON TEIDÄN) että Herra Stubb ja muut Viralliset ja Asianmukaisesti Valtuutetut, kurittajat ja maallisen käytöksen mittaajat ja rankaisijat, OMISTAVAT teidät !!! Se - On- VIRALLISTA. Se EI ole teoriaa eikä vertauskuva. Se on totisinta totta. Ja te tulette elämään sen todeksi. Ja ehkä TODEMMAKSI.


SE on kohtalonne.

Te ette ikinä muutu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti