perjantai 26. kesäkuuta 2015

Italiaanot ja pakolaiset

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015062619932351_ul.shtml

Oho !!

Italiaano lähti käsistä. Wahahahauuuu.

Nyt ärähti ja jyrähti ja murahti sitten italian joku virallinen mulkku !! Fak jeah.

Vitun typerys saatana. "Pitäkää Eurooppanne" .. . .. .no vittu avéc plaisir !! Ilo-vitun-mielin.

Italiaano kiukuttelee kun ei itse pysty tyrkkäämään pakolaisjollaa takaisin ulapalle tai tekemään mitään muutakaan hyödyllistä. Mutta mikä jutussa on kiintoisinta, on tuolla kommenteissa itseasiassa. Kun joku toi esiin sen, että tämä koko juttuhan voi olla Italian Mafian (!) "lahja" euroopalle.
Miksen itse keksinyt TUOTA  ?!!?!? Nyt ihan hävettää. Tuohan on nyt kun sen on lukenut ja ajatellut, ihan päivänselvä huomio. Tsiisus faking vittu. Siinähän se !!!!

Saattaa nimittäin hyvinkin olla Mafia tämänkin vitun myyräntyön takana. Saatanan lapselliset kusipäiset käpyaivoiset Cro-Simpanssi idiootit. Kuinka sekin voi olla niin vaikaa nitistää ? se saatanan Kosa Nostra tai mitä näitä vitun limanuljaskoiden eri iteraatioita nyt sitten onkin !?!?! Häh ??

Tsiiiiiisus vittu !!! Sen kun vittu otatte konarit ja muutaman kranaatin ja menette ja tapatte koko vitun sakin !! Ja ongelma on sillä selvä. Ikiajoiksi !

Älkää sekoittako asiaan mitään taikauskoa. Ei yksikään "jumala" välitä siitä vittuakaan eikä yksikään henki, eikä edes ne meidän muukalais vainoajamme.
Pahuuden saa kyllä päästää päiviltä. Jollei saisi, olisi koko "luomakunta" tai ihan vaan "maailma" ja sen elukat, KAIKKI linnassa ja helvetissä.
En usko, että ns Taivaassa on juuri ketään, ainakaan tältä planeetalta.

Kehtaavat saatana kutsua itseään vielä vitun villit, nimellä "Cosa Nostra" joka tarkoittaa "meidän asiamme" !! Saatanan ketkut perkele. Vittu se ole TEIDÄN asianne JOS te PUUTUTTE YHDENKÄÄN MUUN ELÄMÄNMUODON OLEMASSAOLOON yhtään mitenkään ja milläänlailla. SILLOIN se LAKKAA olemasta MILLÄÄNTAVALLA ja LAILLA "teidän asianne".

Ei nimittäin TOD! ole Teidän Asianne saatanan kanan-aivot.
Haistakaa vittu ja painukaa helvettiin !! (tokihan te ENNENPITKÄÄ painuttekin sinne!! mutta toivoisin, että sitä matkaa voisi aikaistaa jotta IHMISET saisivat "tshäänssin" elää rauhassa.)

Mutta eniwei; on oikein hyvin mahdollista, että asia on juurikin näin. Eli että mafiosot on tienanneet leveähköä leipää sillä, että ovat TAAS ihmis-salakuljetelleet. Ei se olisi mikään uusi ja yllättävä ja ihmeellinen ja odottamaton, aluevaltaus niiltä vitun rotilta.
Päinvastoin ! Olisi yllättävää jos näin EI olisi.

Eli.... voisimme kyllä oikein mielellään alkaa upottamaan KAIKKI alukset joiden lähettämät "vibat" ei miellytä ja joissa on vain sitä "jotain" epäilyttävää.

Saatanan rääpäleet !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti