torstai 4. kesäkuuta 2015

Väärät tennarit

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015060319799772_ul.shtml

Nyt tämäkin klishee ON sitten tehty todeksi. "Väärät lenkkarit".

( Alleviivasin Kirjoitusvirheen!! Siinähän tulisi lukea "toisteli" )


Poika parka.
Vaikka olikin kehitysvammainen ja rehellisesti sanoen... ainahan minäkin toivon niiden katoavan tai ettei niitä ylipäänsä syntyisi, mutta surullistahan tuo on. Melko vitun lohdutonta luettavaa.
Mutta syy miksi tämän toi esiin, ei ole tuo kirjoitusvirhe eikä muukaan kuin se, että: minä saatan melkein jo arvata tuonkin tekijän rodun !!!

Minulla on mm tämä ällistyttävä lahja, nähdä jostain artikkelista se mitä rotua joku edustaa, perustuen artikkelin sisältöön.
Ja tuomioni tästä "keissistä" on hyvin selkeä: kyseessä oli Neekeri.

* * * * *

Tämä on esimerkkitapaus Rikollisen paska-aivon sätkivästä ja hysteerisestä typeryydestä. Vittu mikä saatanan käpyaivo !! Perkeleen apina, vitun marakatti. Pala helvetissä.

Ketä helvetti nuokin ääliöt "gangstat" luulee olevansa ? Millä helvetin, vitun, "oikeudella" ne menee koskaan, missään, ikinä!!!!!! latelemaan jollekkin satunnaiselle muulle, omia sääntöjään ja alkavat käskeä muita ja käyttäytyvät ikäänkuin muut olennot liittyisivät heidän harhaiseen maailmaansa.

Miten typerä ja vähämielinen sitä täytyy olla, käskeäkseen jotakuta muuta RIISUMAAN saatana KENKÄNSÄ...ei ...lol..hahaha... *huoh*.. koska ne on "väärän väriset" eli MAHDOLLISESTI jonkun muun vitun ääliökakaralauman jäsenen "jengitunnuksia" tjms paskaa.

Ironiaa on, että tuo UHRI oli "kehitysvammainen" ..... Minä nimittäin väittäisin, ettei tekijäkään ole uhriaan kummempi tässä tapauksessa. Vaan ehkä jopa jälkijättöisempi.

Ihan Hutu - Tutsi meininkiä. Kuten K A I K K I A L L A missä on näitä VITUN NEEKEREITÄ.


Aiiii vittu kun olisi ollut uhri joku saatanan epäsiisti, haiseva, perkeleen makkaratukka hipinretku "citynuori" vitun neekerinpalvoja spede!!! HAHa ahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaa minä olisin naaaaauttinut !! naaaaauttinut oikein !! Ehkä silti vähän myötäelänyt, mutta silti lähinnä naaaaauttinut ... oikein.

Jos Maailmassa "SAISI" tehdä sen mikä on VÄLTTÄMÄTÖNTÄ ja mikä PITÄÄ tehdä, olisi tuollakin äidillä vielä poikansa, ja pojalla äitinsä ja elämänsä yms. Mutta kun eeeeeiiii !! "Ei niin saa tehdä, koska sös sön sös sön söö...." Nii hei ! koska Kristittyjen Jumala saanooo niin ! niii hei !!! Se suuttuu jos tappaa kaikki epäonnistuneet mielisairaat rääpäleet ja parantaa rotua eli jalostaa ihmistä, nii hei !!

( Tosin: Neekeri EI OLE IHMINEN. Eikä tuo ole vertauskuva !!! Ymmärrä nyt jo PERKLE sentään !! vitun ....vittu ! )


Tässä on yksi "hyvä" syy lisää, ottaa myös tänne koti-suomeen, LISÄÄ neekereitä. Se on vaan reilua !!

Piis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti