tiistai 9. kesäkuuta 2015

The Martian - Marssilainen

Katselin tuo Ridli Skotin uusimman oksennuksen, The Martianin ensimmäisen ...ovelasti Propagandistisen trailerin ja ärsyynnyin suunnattomasti.
Vitun madot saatana !!! Saatanan vitun valehtelijat ja ääliöt.

Siinä näytetään ovelan Pavlovmaisesti joka kerta jonkun vitun neekerinpaskamutiaisen rumaa ruskeaa primitiivinaamaa kun puhutaan "itsestäänselvistä ja inhimillisistä piirteistä". Trailerissa sanotaan, että "ilman yhtäkään poikkeusta (valhe samantien!!) jokaisessa ihmiskulttuurissa ympäri maailmaa, on ihan itsestäänselvää, että jos joku, yksi, joutuu pulaan.. ...eli jää esim kelkasta, yksin Marssiin, lähtevät muut pelastustehtäviin".
Tuo on hävyttömintä propagandaa ja valehtelua päin naamaa, pitkään aikaan.

Nekrut ei lähtisi eikä lähde, mihinkään !! Ja TE KAIKKI TIEDÄTTE tämän !!!!

Ne vain korkeintaan menisi etsimään jotain ryöstettävää ja SÖISIVÄT kenet tahansa jonka löytäisivät puolikuolleena ja sitten tulisivat Julkisuuteen Suurina Sankareina ja syyttämään kaikesta Valkoista Läskiä Miestä.

( Mutteivät kuitenkaan muistaisi KIITTÄÄ, Valkoista MIESTÄ, siitä että tämä kantaa häntä ja hänen vitun miljardien vahvuista laumaansa, niskassaan "kuin Albatrossia" ja siitä, että Valkkis on tuonut hänet nykyaikaan ja tähän päivään ja Moderniin Maailmaan, kivikaudesta johon neekeri on luonnonoloissa tuomittu iäti jäämään. )

Jep !! Jos ei tuo^ pelasta kun jumiudut yksin Marssiin, niin ei sitten mikään.

Leffa sinänsä, muutoin, vaikutti ideana oikein lupaavalta, mutta nyt ensimmäisen mainoksensa perusteella, se on ihan sanlaista puuta-heinää kuin kaikki VITUN Vasurien valtaatavoittelevat muutkin propagandistiset pyrkimykset. Mutta joka sisältää "Suomipoika" Matti Deimonin.

Jeff Dänielssi sentään NÄYTTÄÄ tuossa hyvältä ja voi jopa sopia rooliinsa oikein hyvin, mutta itse leffa näyttää ihan Peruskauralta, nykyisen stadardin mukaiselta keskinkertaisuudelta.

Ja siis, toistan nyt itseäni, mutta: mikä pahinta, näyttäisi että tuon leffan mukana tulee aimoannos Monikultti ja Neekerit-on-ihan-jees propagandaa. Siinä tulette näkemään "Pyhä Neekeri" hahmoja enemmän kuin ...no...ehkä jossain muussa leffassa tai päivän TV-mainosten tulvan seassa. Jossa niitä kyllä vilisee ihan täysin riittämiin.

( Neekerit EI OLE Pyhiä vaan sen vastakohtia eli Pahoja, pakanoita, epäpyhiä, elukoita ja vaarallisen alkeellisia apinoita. Eikä sille mitään voi, ei edes kaikkivoivat ja kaikkitietävät vasurit. )


P.s Luuletteko, että joskus tulee päivä, jolloin neekerit ja apinat muualtakin, viidakoista ja hiekalta, tulisivat ihan omasta tahdostaan (onko niillä TAHDONVOIMA ?!) kiittämään valkoista siitä mitä kaikkea ovat ilmaiseksi saaneet ja siitä, että valkoinen OMAKSI TUHOKSEEN ja niiden valkoisten (minä esim!) jotka joutuvat olemaan tahtomattaan siinä kyydissä, vetävät heitä perässään kuin tautista kiviriippaa. Luuletteko, että näin todella joskus kävisi !?!?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti