perjantai 26. kesäkuuta 2015

Suurmoskeija

Jaaha ja noniin. Nyt päästiin asiaan.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015062519921646_uu.shtml

Helsinkiin suunniteltu Suur Moskeija.

Olinkin juuri sopivasti, ennakoiden, laatinut tällaisen oman versioni jollain sivulla näkemästäni Ei-Moskeijaa grafiikasta. Saattoi olla Rähmispossun sivulla (ja olikin näköjään). Jos haluatte käyttää tätä itse....käyttäkää perkele !! Use it.

Asiaa ajaa mm Musulmaaniämmät ja joku Piia Petturi Paskakas...eiii siis.. vaan sry: Pia P..ää..Jaardi ! Jaardin Piia.


" Jardin mielestä on tärkeää saada musliminuoret kokemaan kuuluvansa suomalaiseen yhteiskuntaan ja hankkimaan kunnon koulutus. Suurmoskeijan ja monitoimikeskuksen avulla voitaisiin ehkäistä syrjäytymistä. "

Harmillista, etteivät KUULU. Eivätkä tule ikinä, koskaan kuulumaankaan. Ja minä TIEDÄN miten teidänlaisenne paskamyyrät ajattelee ja suunnittelee ja juonittelee ja näkee maailman, ja siihen kuuluu VAHVA näkemys siitä, että meidät muut voi yksinkertaisesti "taivuttaa" "taivuttaa kannalleen" tai "saada suvaitsemaan vastoin todellisia tunteitaan" -mitä vain, pelkällä VÄSYTYSTAKTIIKALLA.
Mutta ges wat ?!? Se ei enään toimi. Sekä siksi, että MINÄ neuvon näitä ääliöitä ihan ilmaiseksi ja ihan vain siksi, että se haittaa paholaisten työtä ja siksi, että netti teki tyhjäksi Lusiferin hankkeista lähes kaikki. Yhdessä yössä !! HAHahah ahahaaaaaaaaaaaaaaaa !! Me EMME enää OLE irrallaan ja hukassa ja pallohukkaisia kuten ennen. Ja nyt me VOIMME tiedottaa toisiamme nanosekunnissa globaalisti, aiheesta kuin aiheesta. Joten henki on päässyt pullosta ulos. Ja teidän aikanne ON OHI.
Ja SE on FAKTA !!
Tottukaa siihen. Tai kiukutelkaa... ihan miten vain ja sama.
Rimpuilkaa perkele. Niin kaikki vauvat tekevät.

* * * * *

" Nyt rahoitus tuntuu vihdoin löytyneen, kun Bahrainin valtiosta on saatu lupaus suunnittelun alkurahoituksesta. Myös muilta tahoilta on tullut rahoituslupauksia, ja keskustelua on käyty muun muassa Marokon sekä Arabiemiraattien kanssa. Ei-muslimimaat ja yksittäiset lahjoittajatkin saattavat osallistua rahoitukseen, sillä rahoilla on tarkoitus rakentaa moskeijan lisäksi myös kaikille avoin monitoimikeskus. "

Ettekö te muut käsitä ?! Ettekö te ymmärrä tämän asian todellista laitaa ja olemusta ja kaauuuuaaaaaskantoisia vaikutuksia !?
Vieraat, MUSLIMIvaltiot eli VIHOLLISET, asettavat tipoittain, yksi kerrallaan ,älä nyt hätäile siellä perkele !! rauhotu ! Viholliset asettavat yyyksi kerrallaan, iiiihan Rauhassa™ - kaikessa Maailman Rauhassa, pelinappuloitaan paikalleen. Ja suomalaiset käyvät mustikassa ja konserteissa ja katsovat telkkaa ja saunovat ja kiukuttelevat netissä kun eivät muuta osaa ja muuhun pysty, ja jos yrittävät jotain muuta tulevat Auttajat ja Kaaoksen aisoissapitävät ja Ystävät ja Liittolaiset eli Siat / Kytät paikalle ja ahdistavat teidät nurkkaan, köysiin, karsinaan ja sieppaavat ja vievät ihan "laillisesti" linnaan ja ehkä jopa tappavat jne, eikä mikään näennäisesti muutu. Kaikki on kuten ennenkin ja tytöt pitää hauskaa, ja pojat / miehet on vaan ninq ihmeellisen, jopa typerän, totisia ja vihaisia. Vailla selitystä !!
Aito mysteeri !! Ja todellinen ongelma ! Mitä idiootteja ! Hahahaa... ääääliööööt.

Kaaaikkihan tästä nauttii !! Eikä kenkään kärsi ! Paitsi ehkä joku Persureppana, kaaappihomo, natsihitlerantijuude joka haluaa vaan neekerinkyrpäää litteään, mutta SILTI läskiin valkoiseen perseeseensä ja kiukuttelee vaan koska ei saa sitä ! ainakaan tarpeeksi.
Mikä tällaisessakin nyt taas mättää ?! Herran tähen !? Yks vitun talo / uskonnollinen lato -han, se vaan on.
Vai mitä !!?!?
Ei !!!
Ei sittten ollenkaan. Eikä senkään vertaa, eikä sinne päinkään. Se on Vihollisen Talo. SE on sillanpääasema, se muuttaa TEIDÄN päänne ja sielunne sisällön, se tuhoaa teidän näkemyksenne olemassaolosta ja maailmasta ja itsestänne ja suomesta ja menneisyydestä ja tulevaisuudesta ja oikeasta ja väärästä ja hyvästä ja pahasta ja sallitusta ja kielletystä ja kauniista ja kamalasta.

Se on myös merkki siitä, ettei täällä vallitse enää mikään tietty, mikään Länsimainen ...mielentila. Ei ristinusko tai tiede, ei edes noituus ja puita halaava pakanuus. Ei erityisesti MIKÄÄN. Kalja luultavasti. Siitähän TE tykkäätte ? eikö.
Muslimeille se taitaa olla "haram" eli kiellettyä.

Ensin rakentuisi 1 sitten toinen, sitten niitä versoisi jo kerrallaan eripuolille Härmää, neljä tai viisi. Sitten niitä alettaisiin rakentaa ehkä vielä enemmän. Ja mikä PAHINTA, se toden totta antaisi Muslimeille lisää pontta ja rohkeutta ja "rallying point"in eli jonkin minkä ympärille kerääntyä, kuin mehiläiset kuningattarensa puolustukseksi. Se antaisi niille lisää selkärankaa ja vaatimuksia ALKAA SADELLA. Se on totaalinen ja absoluuttinen ja kuolemanvarma FAKTA.
Ryssätkään ei sentään käy pyytelemässä, että tänne pitäisi pystytellä (ainakaan yhtään enempää) ryssien Ortodoksikirkkoja. Ja se uspenskin kupoli...juttu, siellä Katajanokalla.. se on ihan rakennuksena Khuul. Vaikka voisi sen kyllä mielestäni korvatakkin jollain muulla. MINÄ lupaan suunnitella sen mikä siihen tulee tilalle. Minä uskoakseni pystyn siihen. I can do it !

* * * * *

Suomalaiset ja varsinkin te jotka olette itsenne Faaraoiksi nimittäneet kun "ei kukaan vastustanutkaan". Teidän on saatava jonkinlainen rohkeus. Nyt sitten.
NYT on sanottava, ylikohteliaat ja munattomat suomalaiset, "ei!"

NYT.


Ja muistakaa NYT heti aluksi, että tätä puuhaa lähinnä tuo 1 seonnut ja elämäänkyllästynyt, venäläiseltä ja perunasäkiltä näyttävä ämmä, luultavasti Stadista. Ja jotkut yksittäiset miniatyyriset mussuttimien yhdistykset siellä täällä.
Suomalaiset ja "Kansan Syvät Rivit" ja "massa" ja "väenpaljous" ja "kaikki muut"  EIVÄT  OLE  TÄSSÄ  MUKANA. Joten te aivottomat, munattomat, kusipäät, petturit, pinnalliset manipulaattorit, valehtelijat, ultraheterot kiipiät, panikoivat "mitähän ne musta aattelee" tyypit ja kaikki muut minisielut joita kiinnostaa aina vain, kuten naisiakin, kuulua laumaan; teKIN voitte huokaista apinat helpotuksesta. Ei KUKAAN tue tai halua tätä. Eikä Gukkea !!

Minä olen saanut ehkä tällä blogillani potkittua teitä vähän jo revaan, ja teihin snadin annoksen jotain järjen HIVENTÄ ja rohkeuden SIEMENTÄ.
Se on alku.


Tämä EI SAA TOTEUTUA !!!!!P.s Helsingin Kaupungista EI saa, missään vitun nimessä !! löytyä tälle paskahankkeelle ja valtaliikkeelle (power move) yhtäkään, räkäisintäkään, tonttia. Tämä on kuoletettava HETI !!!
Tätä ei tule ajatella, unelmoida, hankkia, suunnitella, miettiä, pohtia, jahkailla, harkita, mitään. Tämän on vain mentävä pois. Kuten kyseisen Kultin jäsentenkin. Kotimaihinsa, missä käyvät ihan pokkana lomallakin.
Jos teitä Stadilaisia niin kuumottaa tulla alistetuksi tai jotenkin kytketyksi tuonne Suurempaan Maailmaan, niin yksi asia jolle VOISITTE antaa tontin ja tukun rahaa, liittolaisuuden vahvistamiseksi, voisi olla vaikka jokin Jenkkien Merijalkaväen tukikohta. Jos se Uspenki pistettäisiin vaikka sileex SEN tieltä !?
Olisiko SE, mitään !?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti