torstai 4. kesäkuuta 2015

Uusi "Vain Elämää" kausi 2015

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015060319800746_vi.shtml

Ihmis-apinat on lähinnä valittaneet tätä uutta kautta ja minä taas sanon, että tämä on ensimmäinen kerta ylipäätään kun tuossakin oudossa hevonpaska-sarjassa on ketään tai mitään edes kaukaisesti kiinnostavaa. Paitsi tietysti silloin se Abreun Anna.

Siinä on jumalauta MAIJA !!! JA sen LISÄKSI vielä Sanni ja Antti. Jos niistä ei tule edes JOTAIN oikeasti aika khuulia tai kiehtovaa niin..... mistä sitten ?!?!

Paras muusikko noista on ihan iisisti juurikin Maija, mutta myös Sannilla on pari hyvää biisiä ja Antilla ainakin se 1 (en kiellä, oli kai sen nimi). Tuo Maijanen... sitä en tunnistanut kuvasta vaan ihmettelin vain, että "kuka helvetti tuo nuhjuinen vanhus on? Onko kuvaan tullut vahingossa tai änkenyt, joku kuvausryhmän jäsen?" mutta ...no, se oli sitten Pave Maijanen. NYT mä hokaan kyllä kuka se on.
Muttei mikään kovin tunnistettava lärvä.

Huonoa tässä on toki se, että jostain syystä tuolla on myös Viki Virve Rosti, "JVG" (onko tuo NIMI ?!) ja tuo oranssi hyypiö... mikäsenytoli ?...... Anssi Kela ?! Se se kai on.
Niin se.

Ilmeisesti Raptori, Marttiina Aitolehti, ja Tauski kieltäytyivät kaikki kutsusta, tai "eivät muuten olleet saatavilla". Ja sitäpaitsi, Tauskia olisi kuitenkin vain motattu taas pataan, tuollakin. Joten... parempi näin.

( Jos saan ehdottaa kenen pitäisi tehdä kenenkin ja mistäkin biisistä oma versionsa, niin minä voisin kuunnella Maijan version Sannin "me ei olla enää me" biisistä tai Sannin version Maijan "katu" biisistä. Uskon, että nuo ovat täydellisen sopivia nappivalintoja, mutta älkää toki MIIIINUA kuunnelko !!! ei saatana ! )


No... komsii-komsaa, tämä nähdään kai sitten syxyllä.Adios.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti