sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

"Tää on Saaran skeidaa ! män ! "

Niiiin....no, sitä taas vain, että: minähän silloin aikanaan sanoin, että nykyään kaikilla, joka vitun bimbolla, pitää olla ja ON ! oma vaate ja hajuvesi -merkki. Ja muuta sen sellaista.
Niin.... tsiigatkaas nyt..........
En erehtynyt kovin paljoa.

Eli pähkinänkuorissa: Alepan kassalta "löydettiin" internetissä siansaksaa / -paskaa, puhuva tyttö. Ja siitä sitten "leivottiin" "maailmantähti". Sillä on nyt ninq ...aaa... mallisto omia verkkareita (jee), oma hajuvesikin kai(?) ja oma "muusikon ura" ja Virallisen Paskaapuhuvan Julkkiksen "staattus".

Tämä on FAKTAA, nämä kaikki sillä ON. Tämä tiedetään.

Tässä on sen esiintymisestäkin jo kuva !


"...Nnnnggggräääääääääääääähhkk...."Tämä kuva on ...jostain päin Lappia kai ? Mutta joka tapauksessa; siinä kiteytyy ja tulee selväksi SE, miksi ja minkä tähden "Saara" on ottanut Taiteilijanimekseen "S.K.E.I.D.A"

Tuossa ^ esityksessä "Skeida" yritti Maailmanennätystä. Paskoa tuon asunsa LÄPI (!) ja suoraan lavalle. Alle minuutissa !!!!!!
Kelatkaapa SITÄ !!!

Yleisö kannusti kyllä todella reippaana, ja oli ja eli muutenkin esityksessä mukana oikein reilusti, mutta lopunkaiken, summa summarum, sekään ei vain oikein riittänyt. Ja lopulta Saara / Skeida täytyi raahata lavalta kuolaavana ja sekopäisenä ja hourailevana, sillä hän, paitsi sai kyllä ulostettua pukuunsa (EI sen läpi!!) niin myöskin pyörryttyä ja ehkä katkaistua ainakin yhden (1) otsasuonensa.

Ja kaikki tämä tapahtui mitä Moderneimman ja Khuuleimman Teknobiitin tahdissa.
" Joo siis se taustamusiikki oli kyl hyvää, mut harmi ettei Skeidan ennätys onnistunut..." kuten eräs nimeltämainitsematon feastarivieras asian kiteytti.

Mutta yhtä kaikki, "lasaretista" tavoitettu "S.K.E.I.D.A" kuitenkin vakuutti faneilleen (sikäli kun lääketokkuraltaan kykeni), että "kyl..tää ..homma vielä hoidetaa...ei mtn !" Eli kyllä ! hän tulee yrittämään ja yrittämään ja yrittämään ! Vielä monta kertaa uudelleen !
Ja...ehkä jonain päivänä !!!

Ja: onhan hänellä ainakin housuja nyt ja muitakin vaatteita, joilla koettaa onneaan ennätyksen parissa !! (Ja onnistuttuaan, hajustaa se ! [kai?... onxillä jo joku hajuvesi vai ?..emmätiä..])

Onnea Skeidalle ja ....puhu paskaa jatkossakin !! Se on paitsi ironista nyt, niin myös se mikä sinut loi ja teki ja toi pinnalle !


HyväHyväHyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti