perjantai 19. kesäkuuta 2015

Pakolaisaaltopumppu

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015061719882868_uu.shtml

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015061819887617_uu.shtmlJaaha.... ja voihan vittu.

Sanon vain että:  .....
Siinä tämä "Orpo" nyt ynisee, että "etkö ite rasvaisi pyllyäsi, anustasi, ja ottaisi Mustaamambaa sinne sitten sisään..?..ni !? "

No, itseasiassa en. En hyväksyisi MITÄÄN mikä pumppaa neekereitä mihinkään muuhun kuin jäteastiaan tai takaisin Afrikkaan. Tai vaihtoehtoisesti myös Venäjä kävisi niiden "loppusijoituspaikaksi" mutta Ryssissä on se ongelma, ettei ne saatanan lahopäät OTA näitä murjaaneja yksinkertaisesti vastaan  ylipäätään !!
Perkeleen kenopäät. Se tarkoittaa, että vain ne jotka on tarpeeksi pehmeitä (päästään ja muutoin) joutuvat vastaanottamaan murjaaniaallon.

Vaikka nämä määrät mistä tässä NYT taas puhutaan, kuullostavat epäilemättä pieniltä (ja onhan tämä pieni maakin!!) niin ajatelkaa, että 800 tai 7000 neekeriä NYT, tarkoittaa myös niiden lisääntymisestä versovia lisäosia lähitulevaisuudessa. Ja NE katsovat olevansa suomalaisia !! ja joilla on iiiiihan samat oikeudet kuin kaikilla muilla, mutta ilman mitään merkittäviä velvollisuuksia kuten... olla heittäytymättä apinaksi jos jokin ei miellytä.

Mutta ei kai sitä tarvi sen enempää avata ja laventaa, että on ongelma jos suomeen alkaa tulvia(!) LISÄÄ pakolaisia, ja "pakolaisia" ja nekruja ja murjaaneita ja mitä lie mutantteja mistä lie.

* * * * *

Herran tähden sentään, kuinka vitun VAIKEAA se VOI OLLA, saada suunsa saatana AUKI ja SANOA siellä VITUN BRYSSELISSÄ " EI !!  "    !??!?!

Täytyykö MINUN tulla / mennä sinne ja sanoa se niille helvetin kommareille päin lärvää ??!
Minä luulen, että minä saisin ne vakuutettua vaikka siitä, että niiden tulisi antaa minulle suurin osa omaisuudestaan ja autonsa, ja antaa suomen olla ja että heidän tulisi hävetä. Minä olen melko hyvä puhumaan silloin kun muut eivät osaa. Minä olen aika hyvä (luullakseni) taivuttelemaan typeryksiä jos niitä VOI taivutella, mutta ongelma typeryksissä on, ettei niihin yleensä edes tehoa. Koska se on sama kuin yrittää puhua järkeä krokotiilille.
Ei siinä mitään puhuta. Siinä vain joko selvitään tai ei.

Kaikille näille pässinpäille jotka kyselevät, että "mitä tässä sitten PITÄISI tehdä?" niin.... oletteko te ihan tosissanne ? mitä nyt vittu luulette ?!?!!?!?
Ehkäpä, kuten joku tuolla kommenteissa taisi sanoakkin, yksinkertaisesti, herran perkele sentään(!), sanoa niile "ei!" ja työntää se niiden jolla takaisin ulapalle.
Jos sisälläsi jokin kuitenkin sanoo, ettei niin voi tai "saa" tehdä ja sinä päästät ne maahasi, on ne sitten sinun "vastuullasi" ja kaikkien ongelma.

Ei niillä ole mielestäni mitään sisäsyntyistä OIKEUTTA tulla ja änkeä jonkun toisen maalle ja toisten RAKENTAMALLE maalle eritoten. Jos NE ei pysty itse siellä omassa vitun ryteikössään rakentamaan mitään muuta kuin jotain vitun savilautasia mitä pistää huuliinsa niin; ne eivät silloin yksinkertaisesti KUULU tänne, modernin sivistyksen (ja suomen) pariin.
Toki ymmärrän, ymmärrän, onhan ihmisillä koiriakin ! Joten miksi siis ei myös neekereitä ? ...no...joo...no, kaippa tuokin on ihan "validi" "pointti" . Eli "kelvollinen huomio".
Muuuutta...... neekeri on kuitenkin jopa koiraa paljon pahempi riesa ja ongelmallisempi ja sikiävämpi ja vaikeampi taltuttaa ongelmien ilmetessä.

Ongelmia TULEE ilmenemään. Siihen voi vain kulua tovi. Tai toinenkin. Mutta lopunkaiken: niitä tulee. Ja käsitättekö te nyt lainkaan, idiootit, sitä mitä tässä ympärillämme ihan OIKEASTI tapahtuu?? siis ninq ihan-tasan-oikeasti ja todella, ja joka-vitun-päivä vieläpä ?!?!
Oletteko te jossain horroksessa tai jossain pöllyissä tai jossain?? ymmärrättekö te miten suunnattoman PALJON Suomi on muuttunut ja miten vähässä ajassa ?? ja että nämä muutokset vielä vain jatkuvat ja jotkin niistä on melko vitun pysyviä. Kuten se jos suomeen virtaa liikaa ulkomaalaisia, minä voin teidät muut aika hyvin tuntien , sanoa, että : sen jälkeen pelinne ON JO MENETETTY. Jos niitä siis on tarpeeksi / liikaa.
Teistä EI vain OLE siihen, mitä siinä vaiheessa tarvitaan. Minä TIEDÄN sen ja niin tiedät sinäkin, kuka tätä ikinä lukeekaan.

Suomalaisista ei olisi ikinä pistämään ketään "uuniin" ns.
Joten se on paitsi todella ajattelematonta ja sokeaa, niin myös todella törkeää ja muita huomioonottamatonta, tehdä suomalaisille näin. Koska kaikki te johtavat mulkut tiedätte, ettei suomalaiset halunneet jakaa tätä omaansa kenenkään kanssa, ja te tiedätte, ettei suomalaiset ole mitään vitun Mujahiddeenejä tai EDES ira:n nynnyjen kanssa samalla tasolla ...niissä asioissa.

Suomalaiset ei osaa muuta kuin valittaa ja alistua, eli melko pitkälti sama juttu kuin ns "juutalaisten"kin kanssa.

Ottakaa vahvistukseksi mallia esim Japanista !! (taas !) Kenellekkään tulisi tuskin edes mieleen, ehdottaa niille, että korvaisivat itse itsensä jollain helvetin ...neekerillä ?! ja alkaisivat sivilisaation alusta. Mutta tälläkertaa, pääsemättä puusta pitkälle, alkua pidemmälle. Tuskin niitä kiinnostaisi palata mihinkään vitun jura tai liitu -kauteen, ja kyykkimään paniikissa jotain diktaattoria tai sotaherraa paossa, johonkin vitun marjapensaaseen. Niitä tuskin kiinnostaisi luopua sähköstä ja lämpimästä ja PUHTAASTA(!) vedestäkään vain jotta saisivat pelätä jokainen elämänsä hetki, että joku likainen ja parrakas ja totaalisesti: täysin aivoton, älykääpiö käy päälle ja leikkaa jos pystyy, kurkun auki ja PÄÄN  IRTI !!!
Tämä tuskin houkuttelisi Japseja. Ne katsoisivat sinua kuin jotain rinnakkais-ulottuvuuden lähettämää mielisairasta idioottia, joka on juuri ehdottanut..  ..  ..  . ..........no, kaikkea tuota ja enemmän !

* * * * *

No...eniwei. *huokaus* (irl).

Minun on taas mainittava muuten sekin seikka, koska en usko, että te sitäkään vähää tulette ikinä ajatelleeksi saati sitten tajunneeksi tai mitä vielä!? hyväksyneeksi !! Ja ymmärtäneeksi, siis ninq, että "mä ymmärrän... oikeesti! nyt mä tajuun !! sua ja kaikkee!"
Tämä seikka on se, että : jos ns Yhteiskunta täyttyy kukkuroilleen neekereistä ja murjaaneista ja sompuista ja manneista yms, menetätte te kaikki Natiivit myös siinä prosessissa meidät kaikkein parhaimpanne. Sillä minua ei kiinnosta yhtään, ei sitten paskan vertaa, antaa MITÄÄN sellaiselle ympäristölle jossa elelee lähinnä nekruja ja tyhmiä ämmiä ja aivottomia kanoja, pillullaan "ajattelevia", jotka niitä tänne haalii ja sitten suuttuvat saatanan MINULLE!!! ja yrittävät kaikilla muillakin keinoilla, tehdä elämäni aivan mahdottomaksi.
No: hyviä uutisia teille!! se toimii !! Elämäni käy vain mahdottomammaksi, koko ajan. Tie kapenee. Ja lopulta....se vain loppuu.Minä löysin tällaisia kuvia, jotka minun piti liittää osaksi sen jo viimevuonna lupaamani "Suuri Neekerinumero" kirjoituksen (jonka aion kyllä saattaa valmiiksi!) kuvitusta. Mutta nämä ovat niiiiiin totaalisen hyviä tässä ja tähän näin, etten malta olla käyttämättä niitä nyt ja tässä....
Mutta toki ! kannattaahan omasta elämästään ja itsenäisyydestään ja vapauden potentiaalisesta saavutamisesta ja unelmistaan yms, luopua ruskea kikkelin tähden !! Jos EI sen takia niin minkä sitten !!

P.s Minä näin tuossa taas ..mm.. eilen, neekerin !!! Taaaaaaaaaaaas sellaisen saatanan, vitun, kusipään, valkoisen tolvanan kanssa, joka on oikein ylpeä siitä, että on ottanut neekerinpennun omakseen ja hoitaa nyt sitten sitä ja tukee ja vaatehtii ja rahoittaa ja sietää ja ruokkii ja "rakastaakin" kai? ja mitä kaikkea.
Yäk !!

En tiedä mikä VITTU niitä tyyppejä oikein vaivaa, mutta ei niillä ihan kaikki himassa ole. Ja luultavasti niillä on myös melko huono näkö ?.... Eikä hajuaistissakaan ole mitään kehuttavaa.

Miten epätoivoinen sitä voi joku oikein olla, lapsenhankinnan suhteen ?!? Ne on kuin tuossa "Konttori"ssa tuo Maikhl, joka yritti yhdessä jaksossa saada Pamilta tietoja siitä mitä maksaisi sellainen pieni, Kiinalainen, vauva.
Herran tähden sentään !! Ottakaa vaikka koira!! tai kilpikonnia !! (ne ei toki TEE mitään, mutta on mitä khuuleimpia ja "siisteimpiä" olioita. [Ne EI ole siistejä btw. Minulla oli niitä aikanaan.] )Syteen tai saveen; irti EU:sta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti