perjantai 26. kesäkuuta 2015

Raiskaustuomiokaustista....

Täytyy minunkin kai vielä puuttua tähän Raiskaustuomiokaustiin.
Minun silmilleni kävi ensiksi tämä....

Mitä kielenkäyttöä !! Kuka vittu puhuu tai kirjoittaa NOIN ?!?! yöäk !
Tuo ON vähintään yhtä noloa kuin itse kokemus on ollut. "Asianomistajan emättimen..." "...sormensa tämän peräaukkoon.."
AHaha hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa L O L !!! Ei vittu tätä suomenkielen JÄÄÄYKKYYTTÄ !!!

Ei ihme, että suomessa ei ole kuin erilaisia versioita Kytistä eli "Virkailijoita" ja "viranomaisia" ja sekalaisia Virallisia niitä ja näitä ja myyriä ja byrokraatteja ja virkailijoita ja kirjureita ja asianajajia yms. Koko vitun KIELI on kuin SUUNNITELTU moiselle RUTIkuivalle, sieluttomalle, naurettavalle, myötähävettävälle, jäykkyydelle !

Tsiisus vittu.

Sanoisitte vaikka vain, että "ne nekrut työnsi sormensa tytön pilluun ja perseeseen" tai "kourivat pillua ja pyllyä" tai "one in the pink, one in the stink". Jotain tuollaista.

Anuskin on parempi sana kuin tuo käytetty. Typerä ja kuvottava ja hävettävä ja tyhmä ja mauton ja insinööri-lääkäri-asianajajan jäykkä sanonta / kuvaus.

Itse teosta... mitä olen lukenut... jaaa... onko kyse minkäLAISESTA tytöstä ? Ja tilanteesta? Jostakin KUNNOLLISESTA ja IHMISESTÄ vai jostain narkkarihuorasta, sillan alla "budjaavasta" Stadilaisesta Vasemmistohullusta sutturasta ? ja onko hän todella vain ollut ja kävellyt vai tehnyt jotakin ja sanonut jotakin ?
Ja neekerit tai somalit tai mitkä tässä nyt onkin tekijöinä, ei tuossa iässä vielä kykene edes käsittämään "pidättyväisyyttä" enempää kuin kiimainen rottweiler joten ei se mikään yllätys tai edes kauhistus ole.

Onko uhrit ja tekijät tuttuja toisilleen ?  En muista juuri nyt. Mutta onhan tuo, jos ei muuta, niin aika "tahditonta" tehdä yht´äkkiä. Julkisesti. Juna-asemalla muistaakseni.

Jos uhri ON jokin kunnollinen ihminen yms niin: paska mäihä toden totta. Mutta muutoin en jaksa edes välittää. Sanon vain, että: jaa.

Ai jaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti