sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Jatkuvat sarjat ...

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015061719880688_vi.shtml

Simpsonitkin näemmä vaan jatkuvat ja jatkuvat ja jatkuvat, ja sitten vielä alkavat jatkua.

Sikäli kun olen näitä nykyisiä, uusia jaksoja Simpsoneista nähnyt ....niin...no; melko totaalisen surkeaa kuraahan ne on. Koko sarjaa ei ole enää mitään syytä jatkaa.
Ja Homerin ääninäyttelijä kuulostaa ironista kyllä vanhemmalta kuin se isoisänsä eli "ukki" !

Ja nyt kun see 1 äijäkin päätti vihdoin karistaa Simpsonien pölyt päältään ja jättää koko Shoun, lähti siinä aika monen hahmon ääni ja sielu ja sydän ja ydin ja blääblääblää. Eli niitä ei voi enään edes olla ja tehdä. Joten eikö nyt olisi aika herran pieksut jo lopettaa koko vitun paska !!?

Ketä Simpsonitkin vielä oikeasti kiinnostaa ?!?!?! Ne / Se on samanlainen reliikki kuin Zeims Bond tai joku helvetin ...yhdentekevä ja naurettava sarjakuvahahmo Anglojen menneisyydestä (eli lapsuudesta.)

Minua ei kiinnostaisi vittuakaan vaikka tapaisivat Teräsmiehen heti huomisaamuna!! Menkööt perkele. Vain bätmänissä on mitään pontentiaalia, niin typerää paskaa kuin sekin on. Ja niissä aidoissa ja alkuperäisissä Turtleseissa. Niistä minä tykkään. Mutta niistä tykkääkin lähinnä valkoiset. EI ne jotka sarjakuvia lähinnä kai tekee ja kuluttaa eli askenatsi sekopäät eli kasaarit eli "juutalaiset".
Mutta kuitenkin: lopettakaa jo ne simpsonit ja antakaa niiden kuolla. Have a fucking clue !! Ja olkaa anglot kerrankin rohkeita niiden vitun hahmojenne kanssa ja antakaa niille tapahtua jotain aidosti peruuttamatonta ja tappakaa niitä jne.
Tuollainen lässytys ja märehtiminen on naurettavaa.

Kaikkea TUOLLAISTA paskaa sitä sitten näytetään, muttei kukaan saa päähänsä, että "hei...!....mitä...jos...tekisimme....nnnnnnggääääääh...jotaiinn....nnnngggh...jjj..jojotaa...jjjjjjttatatataiin ...oikeasti hyvyvävävävä ä!?!? siinä se ! jotain hyväää !!! aaaaaaahahahahaaa"   ?!

Jotain uutta ja kekseliästä ja samalla muinaisen vanhaa. Jotain hauskaa ja toimivaa, jotain repäisevää ja sielullista, omintakeista ja Vasemmistoa ja Juutalaisia kumartelematonta Jotain mikä "ravistelee häkkejä" ja säikyttää pikkusieluja ja tikahduttaa kukkahattuisia ämmiä.
Junou ?!?!... jotain oikeasti hyvää !!!

Mutta, kuten aina, vallitsee maailmassa edelleen tämä sama, iänikuinen, arkaainen, ongelma: massojen ja sikäli, typerysten, maku hallitsee.
Eikä tyhmiä kiinnosta mikään "kahvikuppia syvempi" tai mikään mikä on jo ihan oikeasti HYVÄ. Tai edes potentiaalisesti hyvä.

Toisivat takaisin vaikka mieluummin Tähtiportti Atlantiksen...tai vielä ehkäpä parempaa !!! keksisivät UUDEN VERSION koko vitun roskasta !!! Jiiiiiaaahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Siitähän ollaan tekemässä nyt ihan alkuperäisten tekijöiden taholta, ihan uusi ja oikea ja aito ja virallinen leffakin. Tai ehkä kokonainen Trilogia !!
Tai uusi versio "The Office"sta. Tai MäkGaiverista, mutta EI missään-vitun-nimessä SITÄ versiota mitä siitä käsittääkseni nyt ollaan valitettavasti tekemässä, eli sitä missä Mäkin tilalla on käsittääkseni joku vitun NAINEN !!! Ja vieläpä n e e k e r i   1!!!111!!1111!!!!!11!!!!!!!!!!!!!!111!!!!!

Voihan vittu !! Voiko syvempää Pyhäinhäväistystä enään olla !!?!? MäkGaiverista joku saatanan nekrumuija ......*kukomisreaktio*... hy..... ..ääässh... hyi yök... haistakaa vittu..


Vittu, että; TE OLETTE MENETTÄNEET OTTEENNE !!!!!


HAhah ahahaaaaaaaaaaaaahaaaa......huoh.P.s tässä olis yksi idea....

Ei esim, tämä, kelpaisi? Pacific Rim kissa ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti