perjantai 26. kesäkuuta 2015

3 iskua päivässä

Jaaha. Ja kuinkas ...tässä sitten taas näin kävikin. Ja kuka juuri aiemmin tänään, TÄNÄÄN!!! teille varoittaen räyhäsi Muslimeista !??!
Näemmä tämän ja aiempien blogausteni välissä, kerkesi Rauhanuskonnon edustajat käydä tekemässä jo ei yhtä tai edes kahta, mutta perkele 3 !! uutta terrori-iskua !


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015062619936051_ul.shtml


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015062619935497_ul.shtml
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015062619933848_ul.shtml
Elikkä; yhdessä päivässä iskut Ranskaan, Kuwaitiin ja Tunisiaan.
Sattumaako ?!!?!?   .....vaikuttaa melkolailla suunnitellulta, koordinoidulta iskulta sekalaisia tahoja kohtaan.

Ja VARMASTI tekee lommon kyseisten paikkojen turismiin. Mikä liekin 1 tavoite. Tavoite saavutettu. "Check".
Ja saa myös matkustuspelon sinänsä, kohoamaan. Eikä asiaa auta sekään, että juuri kuoli Alaskassakin loistoristeilijöitä 9 kpl jonkinlaisessa lentoturmassa. Mikä niitä koneita on alkanut viimeaikoina vaivata ? Niitä putoilee koko ajan jossakin, oikealla ja vasemmalla. Kuin kärpäsiä.

Tuossa on muuten, asiasta takaisin aiempaan, yksi lisä syy miksi Moskeija on hyvin, hyvin huono idea. Se vetää puoleensa myös ihan silkkaa väkivaltaa Mussut vs Mussut. Eli itsemurhapommittajia.
Taistelevat saatanan älykääpiöt toisiaankin vastaan kuten sekalaiset ja sekopäiset Kristitytkin aikoinaan. Vitun lapset ja idiootit. Rähisevät siitä kuka tulkitsee enemmän väärin ja typerämmin sitä mitä sitten tulkitsevatkin.

* * * * *

Tämä on HYVIN VANHAN SODAN, tämänhetkinen "status" / olotila. Tai ihan vain "tila". Valkoisille ei vain ole kerrottu, oman "johtonsa" taholta, että tässä ollaan SODASSA !!! Koska johto tietää kyllä mitä mieltä valkoiset OIKEASTI ON SODASTA, riippumatta siitä mitä mielinvikaiset ja histrioonisen tyhmät Vasurit asiasta on. Joille valkoinen tietenkin edustaa kaikkein pyörryttävintä mahdollista pahuutta. Mutta nimetkääpä piruuttanne viimekerta kun valkeat kävi päräyttään pari hotellia, ihan vain...koska halusivat !? Ja kun VIIMEKSI joku valkkis repi pään irti joltain rauhalliselta tehdastyöläiseltä mussulta ja ripusti sen seipään nokkaan.
En ainakaan nyt itse juuri tällähetkellä kykene palauttamaan mieleeni moisia sattumuksia tästä viimevuosilta. Mutta Natsit !! Hah ahahahahahaa ! Aina on Natsit !! Läl läl lää !! Ette voi paeta niitä ! nii !! önnön nönnön nöö !!

Loppuun totean, että: mitä tässä oikein ON tekeillä ? Nykymaailmassa ?!.. ....yrittääkö jokin "illuminaatti" tyylinen taho lavastaa mussuja vai tekeekö ne TODELLAKIN asian NOIN selväksi ihan itse ja vapaaehtoisesti !?
Jopa minä alan vähän hämmentyä... joskus edes minä en osaa tulkita ihmis-apinoita ihan heti ja täysin. Tätä täytyy vähän miettiä.

3 iskua !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti