keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Patrikin tapaus

Tällainenkin.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015061019837176_uu.shtml

Tuo jo vähän kiehutti vertani kun sen luin, ja ehdin jo ajatella kyseessä olevan kotimaisia rehveleitä jengillinen, mutta mitä !!??!

Vittu. Vittu !!!

Nyt kyllä sitten jumalauta jo riitti.
Ja toivon, että nyt riitti myös joka-vitun-päänaukoja Vasurin paskalle ääliökakaralle !!  P E R K E L E !!!!

Vitun "parrakkaat" apinat eli MUSLIMIT tai jotkin vitun sompunperkeleet on TAAAAAAAAAS kyseessä !!! Yllätys-yllätys.

Jos joku ääliö vielä uskaltaa alkaa sönkkäämään jotain paskaa siitä, että tämäkin on taas vain jotain mitä tulee suvaita ja ymmärtää ja suomalaiset ja valkoiset on niin sitä ja tätä ja önnönnönnönnnöö... niin varo nahkaasi paskakuula.

Tästäkin saamattoman laiskasta "Kansasta" alkaa tulla paljon tulisempi tässä lähiaikoina. Minä ihan lupaan.
(Sen tekee jo tämä uusi ilmasto.)

Mutta muistakaa rähinävasurihipit; vaikka te ehkä ilakoittekin nyt, ja jopa juhlitte sitä, että saatte muita lankeamaan tasollenne ja se on teistä "hauskaa" tjns, se EI tule olemaan TEILLE hauskaa sillä TE tulette olemaan ITSE KOHTEINA ja uhreina ja niin edes päin. Se EI ole teille HAUSKA tulevaisuus.
Biliivit bitsh.

P.s En tiedä mikä tuo Patrik itse on, ei sekään ihan täysin suomalaiselta näytä tai kuulosta, mutta melko vitun alhainen teko tuolta apinaporukalta. Ja vielä niille Turkkulaisille; ei ketään edelleenkään kiinnosta mikään vitun "amerikanfutis" !! Turhaan siellä ojentelette niitä lippujanne kenellekkään. Mikä mauttoman typerä ja naiivin naurettava tapa yrittää nuolla Patrikin haavoja.
Antakaa sitten vaikka tukku riihikuivaa käteistä jos haluatte yhtä aikaa itsellenne mainosta ja Patrikille ...jotakin !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti