tiistai 16. kesäkuuta 2015

Marketinryöstökaustista ja suomesta

Jaha.
Ja jännitys senkun tiivistyy.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015061519870122_uu.shtml


Minun on kysyttävä ihan ensin, että : mikä helvetin ongelma SE on, että tämä video ladataan nettiin ?!?!?!?

Vain typerän ja käsittämättömän muulimaisen Samojedijuntin eli Natiivin "Suomalaisen" päässä voisi Ryssän lisäksi, käydä moinen ajatus, että "hei! tämähän on jotenkin ongelmallista ja tyhmää ja väärin, että pahuuden ja rikollisuuden edustajien tekoja näytetään ihmisille laajemminkin".

Voihan nimittäin VITTU, että netti on oikea Luojan Lahja maailmalle !!! Jeesus ja tsiisus perkele mikä ihana, ihana asia tämä onkaan !! HAhaaaa.

Pakko on huomauttaa, että Raamatun mukaan muistaakseni itse tuo päähahmo eli "Jumala" sanoi, että "Totuus vapauttaa..... mutta valhe tekee orjaksi".

Ja tuo on minusta kaiken Valkoisen ja Sivistyneen yms, ydin.

Maa joka EI OLE rehellinen ja Totuudenmukainen ja siihen pyrkivä, ei ole vielä syntynytkään. Se ei ole oikea maa tai hyvä paikka olla olemassa.
Se on todennäköisesti jokin ummehtunut ja tunkkainen ja tylsä ja kalsea Kommunistinen perseenreikä kuten P-Korea tai kaikki Lähi-Idän kakkakasat tai Suomikin aikamoiseen ekstenttiin.
Siellä vain sillä on väliä, että ammattikiusaajat ja muut vitun demooniset olennot tässä ulottuvuudessa, eivät vain joudu kokemaan, että heidän valtansa ja merkityksensä vähenee, ja että tie kapenee. Eheeii ! niin ei saa käydä !!
Kimillä pitää olla kaikki ja kaikkea !! ja sama pätee Lipposeen ja Väyryseen ja Rehniin ja Pipipää-Piaudettiin ja kaikkiin muihin !!
Sillä HEILLÄ on oltava jotakin vitun VÄLIÄ !! HEIDÄN on oltava MERKITYKSELLISIÄ ja tarpeellisia !!

Sillä herran tähden ! elämässähän nimenomaan ON kyse heistä ja heidän tarpeestaan ja oikeudestaan, alistaa ja häiritä ja kiusata ja tuhota ja määräillä ja kupata ja tappaa, muita elämänmuotoja, yleensä ihmisiä, sikäli kun haluavat ja silloin ja siellä, milloin ja missä, haluavat.

Sillä keskittykäämme nyt, herran tähden (!), heihin !! ja siihen mitä mikäkin vitun Valtio ja sen osat, tekevät ja odottakaamme itse sormet perseessä käskyjä ja määräyksiä ja ilmoitusta siitä kuinka monta erilaista luontais-syntyistä vapautta ja oikeutta NYT aiotaan takavarikoida jollain kiehtovalla tekosyyllä ja verukkeella ja maailmankuvan väännelmällä.

Ja ei kai nyt perkele Rikollisia saa rangaista ?!!!! Tai muutoinkaan aiheuttaa heille enää muuta mielipahaa kuin sen mitä heillä jo on. Esim se, että sinä et ihan omasta aloitteestasi käy ojentamassa heille lompsaasi ja pahoittele, että kesti niin kauan. Ja että heidän täytyy jumalauta, ihan itse (!!!), perkele vaivautua sinutkin joko raiskaamaan tai pahoinpitelemään tai jotakin !! Ettäs kehtaammekin saatana !!
Hävytöntä ja ylimielistä ja Hybriksenomaista ja täysin selittämättömän psykoottista !!
Kuka nyt EI, vittu, kumartaisi jokaista saatanan luppasilmäistä vitun hampuusia mikä vastaan kävelee? ja paaaalvoisi jokaista vitun piripäistä hullua, joka luulee olevansa edes PASKAN väärti !?!?! Ja kuka hullu muka EI oikein HALUAISI, antaa omia rahojaan ja tavaroitaan jollekkin saatanan kenopäiselle kusilärvälle joka luulee, että vain koska hänellä ei ole kuin käärmeen kanssa saman verran aivosoluja, hänelle kuuluu koko hela maailma, hopea tarjottimella, kulta lautasella, ilmatteex !! ja ninq just-heti-nyt !!  ? ?Yksi moinen ryhmä on: tervejärkiset ja alligaattoria älykkäämmät muodot elämästä. Se on yks....


No.. jokatapauksessa. Olen usein ihmetellyt sitä, miksi suomesta niin vähän ikinä tulee mitään Live Leak videoita ja kaikkien rotanpaskojen vastenmieliset, ylimieliset, hullun-naamatkin sensuroidaan aina lehtien kansista ja jutuista. M I K S I    ?!?!?!?

Minä itse EN OLE Samojedi vereltäni, joten tämä ei vain kertakaikkiaan käy milläänlailla JÄRKEEN !!! Tai järkeeni. Se on ns "kaunterproduktiivista". Eli tuottavan vastakohta. Ja perustuu mm todellisuuden ja kuuluisuuden väärinymmärtämiselle.
Mutta: suomalaisethan On vasta alkaneet tulla esiin metsästä ja olla yhteydessä Ihmis Sivilisaatioon, johon he eivät oikeasti ole ikinä, de facto ja jure, kuuluneet. Kuten sekalaiset viidakkoheimot. Ja sellaisissa pienissä suljetuissa yhteisöissä on aina "omat sääntönsä" jotka siis eivät ole kovin järkeviä Ihmis Sivilisaation tasolla mitattuna ja kaukana kaikesta Pyhästä ja Jumalallisesta. Ja sellaisissa yhteisöissä yleensä juurikin ne pahimmat ja alimmat ja vaarallisimmat on yhden tai toisen sortin "Johtajia". Jopa vallan "Suuria Johtajia".SUUUUUUUURIA !!!

(Tuo on suurin fontti minkä tähän saa, käsittääkseni.)


Ja yksi tyypillisimmistä piirteistä kaikenlaisissa apinalaumoissa on minua äääääärimmäisen paljon ärsyttävä; eli se, ettei niissä ikinä, koskaan, kertaakaan, KUUNNELLA saati sitten jumalauta KUNNIOITETA, niitä "liian älykkäitä" ja niitä joilla on jotain muuta kuin fyysistä voimaa ja helvetin alhainen "luonne" ja persoonaa kuin krokotiilillä.

Eikä sellaiset tunkkaiset perslävet ole siksi minusta ANSAINNEET päästä osaksi ihmisten sivilisaatiota ja sitä "hyvää elämää" (the good life.)
Siis ehkä tarkemmin: "makeaa elämää".

Muunmuassa tästä syystä ei Ryssillä ja muilla vitun, haisevilla, Slaavinpaskoilla, ole MITÄÄÄN vitun asiaa lähellekkään yhtäkään oikeaa sivistysmaata tai mitään kolkkaa missä asuu oikeita ihmisiä.
Pysykööt siellä mudassa ja verilammikossa, mihin ovat siinneet isästään Paholaisesta.

* * * * *

No..... joo... no.
Vastaan tässä tuohon ikuisuuskysymykseen jonka itsekkin juuri esitin, eli : miksi suomessa aina silitetään pahojen päätä ja ymmärrellään pois kaikki kamaluudet, mutta toisaalta taas, kaikkia "kunnollisia" rangaistaa senkin edestä ? Vastaus on melko ilmeinen: suomea johtaa rikolliset.

Samoin kuin Pohjoista Koreaa tai mitä vain neekeritakapuolenreikää tai ählämidystopiaa tai mitä vain vastaavaa esi-esi-historiallista helvetin esikartanoa.
Paikoissa joissa tarpeeksi kykeneväisiä, tarpeeksi Hyviä, ei ole riittävästi - hallitsee Pahuus !! Ta-daa !! Yllättävää, eikö vain ?

Not.

Pahuudessa ja typeryksissä (jotka ovat sama asia parina eri versiona, ja myös eri asteisena versiona) on se todella rasittava ongelma, ettei kumppikaan niistä ikinä lepää. Ei koskaan.
Ne on kuin pesukarhut tai juonivat ämmät tai jotkin, ne ei vain kerta-vitun-kaikkiaan, osaa antaa elämän olla ja mennä ja lipua hiljaa "ohitse" ja rentoutua. Ei !!!
Vaan kuten heidän Poliittinen versionsa ja Edustusjenginsä eli "Vasemmisto" -he vain käyvät täyttä häkää päälle koko ajan, joka laidalta. Heltymättä, muuttumatta, lopettamatta, parantumatta, ikinä mitään opimmatta.
Ne on kuin jotain vitun duracelillä toimivia vitun paholaismuurahaisia. Vittu !! ne ..ei ...luovuta !! Ei herran perkele !! ei sitten piru vie millään.

Antakaa ny jo jumalauta OLLA !!!! SAAAAAATANA !!!

Mutta turha kai tuota on huutaa. Sillä jos se tehoaisi, se olisi tehonnut jo kun dinosaurukset vielä vaelsivat Maan pinnalla.

Mikään määrä hallintaa, valtaa, määräilyä, karsinoimista, ohjailua, omahyväistä anastusta ja kontrollia ja tukahdustusta, ei - vain - riitä !!
Sitä on heidän mielestään saatava pikimmiten lisää. Mitä enemmän sen "parempi". Ja kaiken tämän ajan, he lienevät täysin umpisokeita omalle todelliselle olemukselleen ja tekojensa TODELLISILLE seurauksille ja myös sille, että: lopunkaiken, on kaikki maksettava takaisin. Tavalla tai toisella.
Joten... mikset NYT ja HETI !!!! vitun typerä levoton apina, edes YRITTÄISI vähän keskittyä ja koettaa olla edes se paras versio siitä vitun keskinkertaisesta typeryksestä mikä sinä tässä elämässä nyt OLET !!! Ja yrittää tehdä jotain mikä EDISTÄÄ VAPAUTTA ja TOTUUTTA ja niiden tavoittelua. Ja myös kaikkea HAUSKAA ja koomista, kaikkea "kivaa" ja sielullista. Sillä vain sen kaltaisille kuuluu Jumalan Valtakunta.
Ei tosikoille !!

Ja tiedätte tämän kyllä itsekkin.

* * * * *

No... pelko... SE on hemmetinmoinen huume.


Tällaista nyt vain tuli mieleeni tuotakin taas pettyneenä lukiessani.


Se on valitettavan totta, minä(kin) sanon, että: suomalaiset ei vain OSAA elää rauhassa. Suomalaiset TARVITSEVAT ongelmia ja konflikteja ja sotaa ja raakuutta ja väkivaltaa yms, tunteakseen itsensä eläviksi ja saadakseen elämälleen MITÄÄN vitun suuntaa jne. Ja tämä tarkoittaa todellakin, että te ihan tasan tosi, de facto, OLETTE Cro-Magnonin "ihmisiä". Joille sota oli ja on, ilmeisesti se ainoa oikea todellisuus, ja elämän keskiö.

Niinkuin kissa ja koira yms, haluvat käyttää hampaitaan ja kynsiään vain koska voivat! haluavat tietyt versiot tästä kädellisestä elämänmuodosta, käyttää niitä kykyjä ja taitoja mitä heillä on. Ja rauhan aikana, ei ole juurikaan mitään.... sanotaanko nyt "järkevää" tai "hyvää", käytttöä niille piirteille jotka taas sodassa on mitä hyödyllisimpiä. Ja kun suomalaiset on oikein erikoistuneet evoluutiossaan ryssän naapurina, olemaan sotilaita ja tappajia ja sen sellaisia, ei tämän "kansan" edesottamukset kylläkään juuri yllätä.

H U O H.
P.s Tuo ^lienee se, siis SE, syy, miksi nyt Rauhassa, "eduskunnassa" ja muualla, kiljuu ne noidannäköiset kanat milloin mistäkin vitun kissanristiäisistä ja yhdentekevistä ja mielisairaista Vasemmiston kusipäisyyden uusimmista ulottuvuuksista.
En epäile hetkeäkää, etteikö Piaudee olisi seuraavan mahdollisen suursodan sytyttyä, HETI ja VÄLITTÖMÄSTI, jonkin senaikaisen Hitlerin Eevana.
Nimittäin: olisi !! ja äkkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti