tiistai 23. kesäkuuta 2015

Pimeyden Ytimen Tyly Linja" Suomen hallitus vastusti ensin pakkosiirtoja, mutta Orpon arvion mukaan niiden taakse on löytymässä määräenemmistö. Sisäministerin mielestä Suomen kannattaakin lähteä mukaan asian valmisteluun. Suomi näyttää siis taipuvan enemmistön tahtoon.

- Tämä on vastoin hallitusohjelmaa, jossa todetaan, että Suomi ei kannata sitovia taakanjakomalleja, Halla-aho jyrähtää. Hänen mukaansa Orpon tilannearviokin on väärä, kansainvälisen median mukaan esitys on pikemminkin kaatumassa.

Asiasta päätetään EU:n huippukokouksessa.

Halla-aho varoittaa, että komissio suunnittelee Eurooppaan pysyvää taakanjakoa.

- Jos meille tulee voimaan automaattinen ja pysyvä relokaatiojärjestelmä, niin se ei todellakaan tarkoita 40 000 ihmistä. Se on kymmenkertainen luku, joka Eurooppaan tulee vuosittain. "


Hyvä Halla-Aho. Pidä pääsi ja linjasi.

"Tyly linja" on ainoa järkevä tässä "keississä". Ei ne neekerit ym mihinkään ehdy nähkää. Ne ei lopu. Niitä vain tulee ja tulee ja tulee ja tulee ja tulee ja tulee ja sitten, pian, ne jo omistaa tämänkin maan ja "johtaa" sitä. Suoraan päin helvettiä tottakai. Ja aina helvettiin asti.

Hyvältä kuulostaa se, että "esitys on pikemminkin kaatumassa". Eli jopa Eurooppa  alkaa sekä heräillä, että saada tarpeekseen. Ja mikä ällistyttävintä, se uskaltaa jo tuoda sitä vähän esiinkin !!

Sitäpaitsi; minä luulen, että oikeasti lähes KAIKKI valkoiset on kyllä tästä juuri tuota mieltä, mutteivät vain erinnäisistä syistä voi ja halua ja uskalla, tuoda sitä esiin.

Ja tuo on ihan khuul idea, että käännytettäisiin ne salakuljettajien jollat jo samantien siellä päässä takaisin sinne vitun tunkkaiseen viidakkoon mistä ovat lähdössäkin. Kiinalaiset varmaankin luultavati vain AMPUISIVAT seulaksi koko vitun paskan jos yrittäisivät seilata sinne !!
Mutta valkoiset ei ! Koska valkoiset on nähkää Herran Enkeleitä tämän Maailman pinnalla, ja siksi heidän on oltava valaisevina ja ylivertaisina esimerkkeinä kaikille vitun kädellisille ja apinoille ja murjaaneille ja neekerinperkeleille yms. Mutta silti... junou... ihan vain "tasavertaisina" ja "tasa-arvoisina" eikä "yhtään sen parempina ja ylempinä" kuin mikään tai kukaan muukaan.

Hämmentävääkö? ..... ehkä.

Tämä koko asia ja sen loputon naismainen puinti on aivan totaalisen naurettavaa. Vitun tilhenaivoiset imbesillit saatana. On se nyt perkele vaikeaa vain sanoa EI !!!!! ja kääntää neekerien veneet takaisin Afrikkaan. Tai vain upottaa ne ja antaa niiden hukkua niin monta kertaa, että jos neekeri-eläin on ylipäänsä kykeneväinen OPPIMAAN, ikinä, mitään, niin ne ennenpitkää oppivat assosioimaan valkoiset ja euroopan ja veneet ja veden -vaaraan ja kuolemaan. Ja kaikki voi taas palata uomiinsa ja olla sinänsä suht hyvin.
Ainakin tällaisten asioiden osalta.

Tai toinen vaihtoehto on vain luovuttaa ja pyllistää. Ja katsella siinä sitten sivusta, tumput suorina kuinka neekerit ja murjaanit ja mutiaiset ja mutantit ja mitä näitä on, tulee valtavana vuolaana virtana tännekkin, "Pohjolaan" ja kävelee meistä ohi ja yli ja alkaa vaan ninq "elää ja olla" täällä. Ja sitten kaikki alkaa hiljaa, mutta nopeammin kuin te nyt uskotte tai käsitätte, rapistua ja muuttua helvetin esikartanoksi. Ja koko Pohjola on pian täynnä jos mitä hirmutekoa ja neekerirotua ja ählämien sotia ja ryssien komentelua ja muuta  absoluuttista ja alkeellista kaaosta, mitä nuo kaikki em mukanaan aina tuovat tai vievät. SE on niiden SE primäärinen vientituote, kaaos.
Ay yo !! Valkonen, hei ...?!.... päästä sisään !! pliiis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti