sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Viva la.. Hollanti !

No ni.
Sinne meni sitten pronssi, Hollantiin.
Ja vaikka vähän säälinkin Brasiliaa niin on myös hienoa, että nuo Etelä-Amerikan kisat on olleet jokseenkin Eurooppalaisten juhlaa, tavallaan valkeaa ylpeyttä ! hahahaa.

Nyt vielä -jos ja kun Saksa voittaa koko potin, mestaruuden, niin a vot !! saa europidit / valkoiset / kaukaasialaiset juhlia vähän.
Siellä yhden Hollannin miehen päätäkin parsittiin kokoon yhdessä vaiheessa ja taas kanneltiin jengiä ulos siinä laatikossa kuin vettä joesta. Mutta näistä huolimatta, puukengät voittivat koko roskan.
Ja vieläpä, taas (Brasilian kannalta), noinkin isoilla ja puhtailla lukemilla ja nollapelillä !!
Hienoa. Niin hienoa, että alan vähän jo pitää futiksesta!! ainakin tästä tämän tasoisesta. Tylsäähän se suurimmaksi osaksi silti on sinänsä, mutta voi se näemmä myös viihdyttääkkin.

Myönnettäköön, että se neekeri mikä teki Hollannin viimeisen niitin, ansaitsi mielestäni sen, koska oli useaan otteeseen selkeästi hyödyksi ja hyvä peluri. Ja pelasi yllättävän hyvin yhteen sen kaljun-paskan kanssa. Ja se oli hyvä sitenkin, ettei koko homma ihan liian valkoiseksi sentään mennyt. (Hollannillahan olikin ihan terveellinen määrä ja annos "kiintiöpelaajia").

Eikä Brassit edes vyöryneet kentälle ja alkaneet hakata machetella raajoja irti tai polttaneet stadikkaansa tai mitään!!! Oooul fakin rait !! Hyvä Brasilia.

(Mikä ihme Brasiliaan muuten meni?! Brazil wtf !!? ...Luulen, että nyt niille tuli kammo koko lajia kohtaan ja ne alkaa pelätä kaikkia, eritoten Saksaa, kuten Suomi ennenvanhaan  lätkässä  Kanadaa).


Ja tässä on vielä se jalka jolla tuo viimeinen, voitto, maali potkaistiin.
Georginio Wijnaldum

(No ei vaan. Oikeesti toi on sen kulli!! hahahaa, menittepä sentään lankaan...hahahahahahahahahaaaaaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti