lauantai 26. heinäkuuta 2014

Liian KuumaVittu !!! vittu, että on kuuma, saatana. Liian kuuma.

Perkele !!

Saatana sentään miten pakahduttavan, polttavan, armottoman tulikuuma.
Tämä ilma ei sovi valkoisille ja eritoten suomalaisille eikä erityisesti myöskään minulle.
On toki ihanaa ja mahtavaa ja hienoa ja kaikkea sitä -kun on kunnon kesää ja mahtavia kesäpäiviä yms, mutta liika on saatana liikaa !!

Joka kerta kun lähtee ovesta ulos on olo tällainen...

"Hasta la vista ....baby!"
....enkä mielellään haluaisi kastautua mihinkään sulaan... mihinkään! mennessäni ulos. Saatanan aurinko.
Ja tälläkin hetkellä aurinkomme on ns "Maunderin Minimissä" ...joten pelätkää sitä päivää, sitä kirkasta kirkasta kesäpäivää kun se mollo meneekin johonkin ....Maximiin !!! Sittei vittu naurata.

Sitten suletaan ja paletaan (kai tuo noin sanotaan..?) koko saatanan sakki.

Tuli tässä mieleeni sellainenkin, varsinkin kun olen nyt taas nähnyt noita kaikkia neekereitä yms tuossa, että ei toki ihme ole jos kukaan Afrikassa ei ole ikinä innovoinut juuri mitään.... sillä ei tällä vitun helvetillisellä helteellä jaksa muuta kuin hädin tuskin valittaa.  Ja kun ne on alkunperinkin simppeleitä ja aliravittuja ja sekalaisten brutaalien tautien runtelemia niin ei se ihmekkään ole, ettei lentokone ole Zulujen tai Masaiden keksintö.

Ja olen ollut näkevinäni myös sen, että neekerit yms näyttäisivät totisesti kestävän tämän pakahduttavan kuumuuden ihan "muina miehinä" kun taas valkoiset on tulipunaisina ja valittaa, ja pihisevät hädin tuskin hengissä.

Ei tässä jaksa saatana mitään!!! He-leevetti sentään.

+ Totisesti, kuten joku tuolla iltalehden kommenteissa sanoi, siinä Kuolemanlaakson kuumuus jutussa, niin suomessa olisi kieltämättä syytä alkaa ottaa huomioon myös nämä kelit, nämä kesän tukahduttavat ja joillekkin jopa tappavat -helteet arkkitehtuurissa.
Eli -kerrostaloihin olisi hyvä lisä jonkinlainen tehokkaammanpuoleinen ilmastointi tai ilmanvaihto tai jokin uudenlainen ratkaisu.

++ Tiedoksi nyt vielä kaikille jauhonaamoille ; yrittäkää kyetä vain juomaan lämmintä eikä kylmää, vaikka se kuika "kaunter intuitiivistä" olisikin. Sen pitäisi auttaa. ...tai nukkukaa arkkupakastimessa... whateva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti