torstai 3. heinäkuuta 2014

Kimben Uusi Paita !!

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014070218458736_ul.shtml

Ihqui Uutisii evribadi.

Eli siis se Pohjois-Koreeean "dick-taattori" Kim Jong joku on nyt siis stailannut ite itsensä uuteen "luukkiin" !! AAaaahhh !!

Siis se on nyt siirtynyt mustasta valkoisen, hei !! khamoon.

"..juu juu, siis kyllä muuten ihan hyvät ja näi, mutta kun jäi..saatana, vittu kun siis sais kätensä vielä pois taskuista! perkele...tiätsä?! siis nii!! jäi käet jumiin näihin vitun poketteihin..nin.."
Näättex kuinka nätisti tämä pullea kullanmurunen nyt pönöttää ja pullottaa uusissa vaaleissa kledjuissaan !?!?! Nam.

Kyl se siis on niinQ niiiiiiin khuul, et ei mitää rajaa, siis ihan tiättex ...wau.
Kimmo on sonnustautunut nyt siis kesäiseen ja merihenkiseen valkoiseen pellavapaitaan ja isoisoisänsä parhaisiin sammareihin. Tai sit ne on ihan uudet blyysat, en tiiä, mut kuiteski, niin kyllä ne sitten toimii!! aaai että.

Ja hiuxet on laitettu myös nätisti ja skarpisti ja niiiin maskuliinisesti ettei siis niinq mitää rajaa, heeei ! Tuo on siis niiin "Dick Tracyä" et ...waauuuuu, kääk.
Ja rinnassa sil on joku prenikka siis joku logo tai arvomerkki tai joku sellain.
Ja ranteessa trendikäs Iilsungin rannekello-seurantapanta-kullintahdistin laite.

"M...mitä?!..ette te ny mihinkään paskalle lähe saatana keskenkaiken!!" "mutta söör...aijaijaijai pliiiiz... ihihihihihii" "niin...hei..pliiiiiizzz"
Ja vielä muodikkaasti ; tupakka sormien välissä, kiellellessään kenraaleiltaan paskahuussin käytön. Right on !

Kapithään on nyt niiii Q niin ältzin tykästyny tähän uuteen luukkiin, et se niin Q siis dikkaa ihan kybällä tai fanittaa iha täysil. Fantsua jos mitään !!

Oi Suuri ja Rakas Johtaja !! minä, Kapteeni, pidän sinun uudesta valkoisesta paidastasi!! se pukee sinua kuin kuolema joitakin ihmisiä !! (esim ...juutalaisia...[sanonpahan vain])

Viihdy uudessa kuosissasi ja menesty.
Onnea ja menestystä.

Siig Hail.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti