perjantai 11. heinäkuuta 2014

Lisää Mamuja ?

Ja sitten vielä Päivi Räsänen haluaa haalia tänne lisää neekereitä ja musulmaaneja ja muita puussa-asuvia villikädellisiä.
Voihan vittu..lan..väet..

En tiedä mitä ihmettä Räsäskän päässä pyörii muuta kuin kasa tyhjää, mutta onpahan ihan vihovitunviimeinen idea !!


Tää on jo kohta afrikka. Kylmempi ja pimeämpi, mutta silti afrikka. Se todellinen "pimeä afrikka". Suomrikka siis nimeltään luultavasti.
Räsäskä haluaa luultavasti kuulua sen, yhä edelleen ja alati, laajenevaan Perustajabyrokraatti katraaseen.
Harmillista.

On ironista. että Päivi todennäköisesti puuhaa omasta mielestään taivasta maan päälle tai jotain, me tulemmekin kokemaan mahdollisesti, Maanpäällisen Helvetin sen sijaan. Siinä missä Päivi haluaa jakaa leivän ja kalan kaikkien kanssa tasan, haluaa nämä autettavat ...vain sen leivän ja kalan. Ilmaiseksi ja vielä korvausta siitä, että he joutuivat tekemään kaiken itse! (eli ryöstelemään itse).

Nämä Laupiaat Samarialaiset tulevat vain niiden oikeiden Samarialaisten kynimäksi, eli juutalaisten. Ja kaikkien mitkä eivät ole 1) valkoisia tai 2) Eurooppalaisia tai 3) ihmisiä.

* * *

Päivin "vision" sijaan, minä esitän yhden omistani ! ; houkutellaan kaikki paitsi yksi (näön ym vuoksi) murjaanit johonkin laivaan, siihen riittänee ilmaiset drinkit ja jumputtava musiikki ja vesimelooni-illallinen siis ilmainen tietysti. Ja rahdataan ne johonkinpäin ahrikkaa tai jotain... ja niinq ...junou, lähetään takas himaan.
Thät´s it !

Ei siis lisää vaan vähemmän, MaMuja. Vallankumouksellista, mutta totta !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti