keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Uutisaamua !

Uutisia. Huomenta.


Toivotaan Teukalle leuan paranemista mahdollisimman pian !!
Ja sitten... Saamiemme tietojen mukaan Finnairin lento kääntyi takaisin kohti Helsinki-Vantaata, koska joku tarkkasilmäinen huomasi, että kyytiin oli salakavalasti pujahtanut "se kajahtanut hipinketku, se ´entinen´kommari paska, se Tuomioja!!" ja ilmoittanut tästä Kapteenille joka sitten oli todennut, että "jaaha!! siellä on sitten Erkkikin kyy´issä, juu ei!! ei vetele!! nyt käännytään hetipaikalla takaisin ja palautetaan se hipinrähjä seutulaan" ja hän kääntyi sitten koneineen ja totisesti; palautti Tuomiojan Helsinkiin -josta hän ilmeisesti jatkoi matkaansa jalan, kohti Haadesta.
Ja sitten vielä aamupalaksenne, mielenkiintoista pikku "triviaa" eli siis "pikkutietoa" tai "joutavuuksia" tosin tämä ei ole joutavaa. Eli ; suurimmaksi osaksi on Histooriassa olleet orjina iteasiassa valkoiset itse !!
Joten ..repikääs siitä sitten läskipää Monikultistit jotka aina papukaijana jaksaa toistella sitä Anglosfäärin ja juutalaisten heihin iskostamaa "totuutta" että valkoinen on puhdasta  lusiferiaanista ilkeää pahuutta ja haluaa vain orjuuttaa nekrut yms puissaelävät apinat. Kuten olen kai täällä blogissani joskus sanonutkin ; on valkoinen kaikkein paras ja ihanteellinen -orja !!
Valkealla on ensinnäkin loistava "työmoraali" (eli hän on luonnostaan masokistisen alistuva ja hakee itse itselleen mieluusti jonkun jota / mitä / ketä palvella) ja valkoinen ainoana lajina maailmassa (ainakin ihmisistä) ymmärtää käsitteen "laatu". Ja valkoinen uskoo, että jos hän puolustautuu jotenkin, pahuutta yms vastaan, suuttuu Juutalaisten Jahweh Jumala hänelle ja kostaa verisesti !
Ja koska suurin osa valkoisista on oikeasti vain haaleita neekereitä, heitä on helppo alistaa, koska heillä ei ole tarvittavaa "thumosta" tai "sisua" tjms jolla iskeä samantien takaisin. Ja koska näin ollen, on suurin osa valkoisista myös luontais-syntyisiä kollektivisteja, he eivät osaa sanoa "ei!" kenellekkään joka haluaa ja yrittää muita elämänmuotoja paimentaa ja omistaa ja komentaa.
Sen lisäksi, valkoisilla on ylimalkaan, ainakin neekereihin yms verrattuna, verrattain alhainen ja vailea "libido" joten minkäänsortin yltiöpäinen ympäriinsänaiminen ja loputon himoköyrintä eivät tule työnteon tielle !!
Ja samanlailla kuin kaikki muutkin maailman kansat ja ihmiset ja rodut, anglosaksit ulosluettuna, -pysyy valkoiset ihastuttavalla prosentilla aina paikallaan! Ne voi löytää aina samasta paikasta, tekemästä suhtkoht samoja asioita ja vieläpä lähes samallatavalla kuin 1000-vuotta aiemminkin joten niitä on sikälikin suht helppo pyydystää.

Ja koska, toisin kuin jokin villineekeri, on Sivistynyt valkoinen "kesy" ja säälii itseään ja pelkää henkensä menetystä, valkoista on naurettavan helppo kiristää hengenmenetyksellä. Kukaan muu ei niin välittäisi, mutta valkoinen välittää. Eikä kukaan muu ymmärtäisi ilman valkoista edes moista ajatusta tai tulisi ikinä ajatelleeksi sitä itsestään (muutama yksilö ja poikkeus ulosluettuna). Ja koska valkoiset sijoittavat yleensä kaiken! ihan kaiken, sen yhden ja ainoan vauvan / lapsen varaan tai jopa kahden! uuu!! on sen menetys paljon brutaalimpi koettelemus kuin se, että jonkun vitun viidakko / tasanko neekerin loputtomasta katraasta apuharvennetaan muutama kymmenen !

Ja yksi hyvin simppeli syy tietenkin, valkoisten suosiolle orjina on se yksinkertainen fakta, että : ympäri maailman Valkoisia pidetään kaikkein mielyttävimpinä ja puoleensavetävimpinä kaikista ihmisistä!! joten kukapa Mustafa Murjaani ei haluaisi nussia mieluummin jotain valkeaa Elovenatyttöä kuin jotain omanmaalaistaan mustaan lakanaan käärittyä vitun 2-metristä rottaa !!?

+ vielä sellainen bonuspiirre, että jos valkoisessa ei tätä olisi luonnostaan (enkä osaa juuri nyt sanoa onko vai ei) niin nyt se ainakin on hyvin vahvana kulttuurin piirteenä ja "meeminä" seassamme, eli juutalasilta peritty "me ansaitsimme tämän!!" oli se sitten ihan mitä tahansa!! Joukkomurha tai jokin triumfi, vaikkapa laskeutuminen pluton ...kuuhun, niin se oli "ansaittua!!". Joten, jos joku sinut orjakseen nappaa ....no, sehän oli vain reilua ja ansaittua!

Reilu peli !! Se on valkeiden "arjalaisten" SE juttu !!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti