keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Uutisvirtaa 24H osa. ...5?* * *


... ...ampukaa mut.
Remontti-Reiskako se siellä konsertoi !? ja killuu kauniissa heijastin-turva-liiveissä ja turvallisen ja tyylikkään ja puhdasta Rokkia henkivän oranssin Hiijapin nokassa ?!
Wau !! että...siis niinkun ; faking wau !! Spektaakkeli !! Kyllä nää suomlantilaiset sitten osaa järkätä!! yhtä sun toista. Spektaakkeli kuin se mitä se apinoikin eli Maikhl Zäksönin konsertti.
Ai miin..  what´s the difrens ?!
(Maikhl varmaan kihisee kiukusta ja pyörii -Helvetissä. "Ei noin!! ei noin!!" se sanoo)

* * *


Yök.
tiedän mitä Kordon Rämsi sanoisi tuosta moskasta ^^ "en syöttäisi tätä edes koiralleni". (Tosin, jos tarkkoja ollaan niin kyllä tuon varmaan koiralle voisi syöttää, np).

* * *

Tämä on ihan totaalisen mahtavaa ja khuulia ja mitä hienoin Uutinen.

Ihanaa, mahtavaa, taivaallista, täydellistä jne jne... Mäyrä - kävi - Eetypen - kimppuun... ei tällaista voisi edes keksiä. Ihaaaa...nanananaaaaahahahaa..huippuaaaaa !!!
Mutta.... jutussahan sanottiin, että E-type "joutui" ja "lopettamaan" mäyrän siinä, paikalla, in situ... eli E-type on ehkä piessyt mäyrän kuoliaaksi!! tai sitten hakannut lapiolla pään irti tai jotain (kuten Ähclämit tyttäriltään).
Siinä on ollut "tilanne päällä". Ja yllättävän raaka äijä, ei voi muuta sanoa. Vaikka onkin Han-Ruotsalainen ja sikäli jo nainen, mutta ....onhan tuolla kyllä leukaa ja maskuliininen lärvä eli kai se sitten on "pystyväinen" lopunkaiken.
(Toisin kuin esim se vitun Skrillexin [luultavasti juutalainen] 20-kiloinen nappulanvääntelijän nilkki! Jos sen kimppuun kävisi edes ..vaikka orava niin eiköhän sen stoori olisi sillä selvä)

* * *

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014070918476156_uu.shtml

Ja Saksan lisäksi, onnittelut myös suomeen. Sillä tuon täytyy olla jo niinikään, jonkinsortin ennätys. Tuon enempää ei nimittäin luultavastikkaan voi kännissä olla !
5-promillea siis... veressä ei juuri enempää voi promilleja olla muuten kuin, että veri on korvattu alkoholilla.
Uskomatonta taas kerran, juntit. Siinä on äijä ollut jo ihan, aika hyvässä kaatokännissä. Ja ajellut muinamiehinä autollakin. Oul rait.

* * *
No totisesti !! Sillä harva meistä on päässyt (tai edes yrittänyt) ja vieläpä yöllä!! "sutaisemaan" haukea "mirriin" !

Mutta tämä kalannussia tai -ja on !!

Niin, elikkä - siinä on käynyt tietojemme mukaan niin, että Lasse on ollut pesemässä onkivehkeitään joessa ja tämä ilmeisesti lemmenkipeä tai sokea hauki, on "uinut hänen liiveihinsä" ja ...loppu on kalastuksen historiaa.

Onnea Lasse !!

(kyllä miehen nyt kelepaa hymyillä)

* * *

http://www.iltalehti.fi/digi/2014070918476000_du.shtml

Jep !! Siinä se tuli. Pohja vastaan, ja typerin vimpain "so far" eli tähän asti. Voin säästää teiltä valtavasti aikaa ja rahaa ym ja sanoa, ettei kukaan halua neliskanttista kännykkää.
Täytyisi olla todella pitkät, hämähäkkimäisen laihat ja luisevat sormet jotta edes ylettyisi ne käärimään tuon vitun kylppärinlaatan ympärille. Ja tuo Aasialaispösilö tuossa laattansa vieressä on niin muikeana ja intoa puhkuen ja täynnä luottamusta tähän uuteen "innovaatioon". Mutta kuukauden päästä se jo löytyy ale-laarista jos mistään. Eikä kelpaa edes kuriositeetiksi.
Typerää, turhaa, lahjatonta, visiotonta ja kaikkea sitä.
Eli ; tulee myymään kuin häkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti