tiistai 15. heinäkuuta 2014

Futis = Ohi !!

Sinne se futis sitten meni ! ....vain tullakseen jonain päivänä takaisin. Kuin bumerangi tai kuppa Töölöön (uskoisin).

Ja niinhän se sitten meni kuten Anglot ilmeisesti sanovat, että "ensin pelaillaan pelit pois alta ja sitten, lopuksi, Saksa voittaa" hahahaha. En nyt juuri tähän hätään muista kuka noin sanoi, mutta näemmä totta kuin kirkon rotta.

Sekalaista Histooriaa tehtiin, pelejä pelailtiin, turisteja (luultavasti) ryöstettiin, kaljaa kitattiin ja Maradoonaa haastateltiin, ool-in-ool .....en osaa sanoa. ?!... ohi on?!

Mutta kuitenkin ja jokatapauksessa. Laadin tämän kaiken pohjalta tällaisen seuraavanlaisen, mielestäni ihan suht hyvän, "taulun" tai tällaisen kuvan. Ehkä sen voisi joku printata jopa julisteeksi asti!! nykyään kun sellainenkin onnistuu niin naurettavan helposti.
(Ennen se olisi pitänyt tilata Ameriikasta asti, ja käydä mieluiten itse paikanpäällä antamassa mitat ja syyt ja mahdolliset seuraukset ja kaikki muut tiedot ja se olisi ollut kallis! se olisi maksanut koko Eritrean vuotuisen bruttokansantuotteen verran! ainakin. Vähintään.  [Eli ainakin pari norsunluuta tai kasan puhvelin-nahkoja tjms])


Tässä se on !
"Mmm..mll´pl ..ahh, Futis on..mmllp..meille. ...kaikille!!...ahah.ahahammll"


FuSSball is für alle da !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti