keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Ongelmamaa Suomi

http://www.iltalehti.fi/talous/2014073018529052_ta.shtml


Siinä niitä sitten on !! Vähän madonlukuja junteille.
 HAHahaahaaa ! sanon minä!! haistakaa vittu saatanan jantelaki lantapäät ja upotkaa tähän paskaanne!! ja miksette samalla vielä nostaisi muutamaa naista Bossiksi kun ....no heiii?!? miksi eiiii ??!!


Kuten tuolla kommenteissa joka "Mauri Valkeasuo" niminen hahmo sanoo, on suomi liian täynnä kaikenlaisia turhia ja naurettavia ja ylenpalttisia sääntöjä ja lakeja ja pykäliä ja ediktejä ja kieltoja yms. Ja myös työtä ja työnsaamista vaikeuttavaa typerää byrokraattista ja Slaavilaisen typerää lättäpäistä roinaa.

Olen lueskellut noita työpaikkailmoituksia ja törmään hyvin hyvin usein tähän "...työturvallisuuskortti / anniskelupassi / salmonellatodistus / hygieeniapassi (tjms) ehdoton vaatimus" !! ....ja nuo kaikki on vieläpä maksullisia hankkia !! Hahaahaahaa, vittu te olette imbesillejä saatana, ei muuta voi todeta !!

Haistakaa siis vittu !! taas kerran.

Kuka vain Oikea Ihminen käsittäisi, että on a) sangen "kaunterproduktiivistä" vaatia työttömiltä, jotka muutenkin jo elävät jossain sillan alla -sekalaisia todistuksia ja kortteja yms palavanvanteenläpihyppelyn kaltaisia tempunsuoritusplakaateja ja vielä vittu ...hahahahaa lol... maksullisia!!! maksullisia saatanan typerät vitun toopet!!! millä vitun helvetin perkeleellä te kuvittelette työttömän kykenevän maksamaan edes tuon?! (ainakin yksi löytämäni hinta "Työturvallisuuskortille" oli noi 100-140 € !!) eikä tuo siis milläänlailla eikä tavalla vielä tarkoita, että saat töitä!! eheiii!! se tarkoittaa, että voit hakea kyseisiä töitä...hahahaaa :DDDDDD

Se tarkoittaa lähinnä, että ....saat tuollaisen kortin !! vittu jee !! jip-fakin-pii !

Vittu jossain Afrikan savannillakin saisi töitä helpommin kuin suomessa! ja pelkkä neekeri !! saati sitten kunnollinen ja tunnollinen ja koulittu valkoinen!! (jolla on nyt sitten vielä vaikka "työturvallisuuskortti" perstaskussa).

Tuo on ihan ...joko tahallista tai sitten vain ihan uskomattoman typerää ja aasialaisen jäykkää (eli suomalaista) sabotaasia "alempia" kohtaan eli tässä "keississä" työttömiä. "Mitäs ovat työttömäni, vitun rotat" voisi olla eidän mottonsa, jotka näitä vitun käpyaivoituksiaan ihmisten niskaan pakottavat.

Eihän tämä sinänsä eroa muistakaan paskastanilaisista pyllynreikämaista, mutta ainakin suomessa -on tuo kommunisti blokki, tuo Stalinistinen Ongelmajäte, tuo tunkkainen Marxisti myyrien lantakasa- ihan suht avoimessa sodassa "omaa" kansaansa vastaan. Ja siihen on vain uusi lisä tuo nekrujen yms maahantuonti.

"Kiusa se on pienikin kiusa" voisi olla sekä tietenkin Vasemmiston, mutta myös laajemmin, suomen maan / valion tunnuslause / motto.

Ja b) todella, todella ....todella turhaa ja käänteismotivoivaa.

Ja sitten on tämä iänikuinen ongelma kun pitäisi olla kokemusta, että saa työn ja pitäisi päästä kouluun, että saa kokemusta ja koulu vaatii kokemusta jotta pääsee kouluun, jotta ....blääblääblää tämä jatkuu ad infinitum.

Tästä kaikesta paistaa minulle hyvinkin selkeänä 2 simppeliä asiaa ! ensinnäkin 1) Suomi todella ei ole vieläkään valmis kohtaamaan "nykyaikaa" ja nykymaailmaa, eli Oulun Yliopistossa ilmeisesti edelleen majaansa pitävä "Finuiittikirjankirjoittaja...anglomulkku" prof. Edward Dutton on oikeassa ja suomlannin mongoolit ei vain osaa olla ihmisiksi, eivät käsitä mitä on tämä "sivistys" ja tapetit ja silkkilakanat ja sähkö yms "Pariisilainen" eikä suomlonit käsitä mitä on olla sivilisaatiossa luonnontilan sijaan.

Ja 2) suomlanninjuntit ovat yhtä pikkusieluisia ja pikkumaisia ja lapsellisia kuin kaikki muutkin... tai kaikki "ei-valkoiset" rodut, kaikki siis jotka eivät ole oikeita, hardcore Europidejä, ja tekevät toisilleen hallaa ja kiusaa kun eivät saatanan kääpiöt tajua ja käsitä, että tämä "sivilisaatiojuttu" on jotain joka vaatisi ottamaan myös muita huomioon ja käyttäytymään vähemmän kuin jokin sosiopaattinen rohmu, ja ahmatti.
Suomalaiset eivät oikein ole vielä selkiytyneet "metsästäjä-keräilijä" vaiheestaan vieläkään ja kuitenkin leikkivät nyt täyttä häkää "eurooppalaista" ja "valkoista" ja "länsimaista" ja "sivistynyttä" ja ties mitä ! vaikka Stadista ajaa tasan vartin keskellä arktista metsää, tundraa tai jotain, keskelle ei mitään. Mettään.

(Missä eittämättä ja epäilemättä harjoitteleekin jo par´aikaa tuo suomen vientituote nro 1 maailmalle eli kotoinen Rallikuski !)

* * * * *

Suomalaiset on mestareita!! ...pilaamaan ihan itse oman potentiaalisen vapautensa ym menestyksen. Ja myös meidän muiden tietenkin ! Siis kaikkien muidenkin suomalaisten ! Vaikkakin sekalaisia ählämin nuljaskoita kyllä tuetaan ja paasataan kun vaihtavat pitseriansa nimeä sen standarnimukaisen "kerran vuodessa".

Ja luuletteko, että ne saatanan kuumaveriset luiskaottat on käyneet jotain vitun kokkikouluja ja lukeneet keittokirjoja!!? huh?.....tai omaavat kenties "salmonellatodistuksen" tai "hygieeniapassin" tjms ?....no ! Ei, ei o näin, näin ei o.

Kyse on vain ja ainoastaan ja yksinkertaisesti siitä, ettei vanhemmat sukupolvet millään viitsisi päästää nuorempaa "apajille" ja "jaolle" kun....tarttis saaha itte vähä enemmän nääks! tuota tuohta. Ja "prestiissiä" yms.

"Hyppää läpi palavan vanteen niin saat (ehkä!) keksin!" -siinä on pähkinänkuoressa tämän vitun, masentavan takapajulan "työelämän" olemus. Vittu te olette masentava kansa saatana!! (Itselläni on siis oikean Europidin verta, siksi voin puhua itsestäni snadisti erillisenä hahmona! saatanpa omata jopa parinkin eri valkean rodun geenit! lepikää siitä!)

Mikä estää peruskuntoista ja tervettä ihmistä esim lapioimasta jotain soraa tai jotain "rakennusaputyömiehenä" ??! miksi siihenkin tarvitsisi saatanan jonkun vitun "työturvallisuuskortin" ?! luuletteko, että ilman sitä joku ääliö kajauttaisi itseään lapiolla päähän kenties ?! tai, että joku huuhaa makoilisi nokosilla jossain raktorin pyörien alla? tai kenties joisi nestemäistä typpeä tai jotain ?! Älkää nyv vittu viittikö! saatana.

* * * * *

Suomalaisten kannattaisi vain painua takaisin sinne vitun arktiseen pöheikköön  tai vain pysyä siellä! nyt! -mistä ovat noin 30 vuotta sitten esiin löntystelleetkin. "Suutari pysyköön lestissään" kuten sanotaan, ja suomalaisten kannattaisi kai pysyä vain kalastajina ja maatalon isäntinä ja emäntinä ja ammuskella metsoja ja raiskailla joutsenia yms -mihin geenit täällä on tottuneet viimeisen vuosimiljoonan aikana.

Eikä puuttua mihinkään niin hienostuneeseen ja monimutkaiseen kuin Heterovaltakulttuurin Työelämään. Ja "elinkeinoelämään" ja sen kiehtovan kompleksisiin rakenteisiin. Teitä ei vain hyvät Samojedini ole tarkoitettu siihen! thät´s it!! it´s thät faking simpl !!

Ja taas kerran Jukka Hankamäkeä vähän lainaillakseni, on tuo käsite "Työelämä" hyvin hyvin..no, Hankamäki sanoo "heteroa" minä sanon ...oksettava tai jotain. Ikäänkuin työ olisi yhtä kuin elämä ja elämä työ, eikä ole mitään muuta ulottuvuutta olemassakaan kuin valtiolle omistettu työ. Se on ehkä Pohjois-Koreassa näin, muttei valkoisessa Lännessä.

* * * * *

Niitä jotka ovat alhaalla, poljetaan alemmas! Ne jotka ovat köyhiä, ...ne tehtäköön köyhemmäksi! Ne jotka ovat jo rikkaita ja "ylhäällä", tulkoot rikkaammiksi ja työntykööt yhä ylemmäs ja ylemmäs. Kas tässä on tämän paskaläntin, maan, motto tai ainakin modus operandi.

* * * * *

Huoh...haluni muuttaa esim vaikka Saksaan, nousee taas pintaan. Anglosfääriäkin olen aina ajatellut, mutten voi oikein sietää niitä ämmämäisiä, väkivaltaisia, sotaisia mulkkuja. Typerine lapsellisine "kulttuureineen" ja ylimielisine asenteineen ja juutalaisystävällisine naurettavine olemuksineen. Kuokoot juutalaiset!! vittuako niitä tekohengitätte?!?! jos ne ei pysty pitämään itseään hengissä ihan itse niin hei!!? miksette vain anna niiden kuolla!!?!? Ehkä näet luonto"äiti" on tarkoittanut niin, ja yrittänyt siksi tappaa ne jo monta, monta kertaa kuten neekeritkin, mutta joka vitun kerta kun planeettamme yrittää ravistaa nämä vitun loiset ja rotat niskastaan -saapuu paikalle säihkyvän kimaltelevan kiiltävässä Heteromänttihaarniskassaan tuo Maailman Parantaja ja Suuri Valkoinen Pelastaja eli Anglo-Saxi !!! Hallelujaaaaah !! Hallelujaaah ! Hallelujaaaaah !!
(Tai Normanni, vitustako sitä voi enää edes sanoa mitä apinoita nekin lopunkaiken on. Näyttävät muuten sangen usein ihan oikeasti ja kirjaimellisesti simpansseilta. Alkakaa tarkkailla ja tod.näk. havaitsette saman, engelsmannit näyttävät tottatosiaan -simpansseilta!)

* * * * *

Suomalaiset!! tyytykää kalastamaan !!

Ja P.s teidät täytyisi kai tyrkätä sotaan niitä kammoamianne Ryssiä vastaan, sillä vasta silloin olette oikeasti elementissänne ja "hyödyksi" !! rämpiessänne naama mudassa ja yltäpäältä sonnassa jossainpäin itärajaa, kiroten katkerasti ryssää ja kaihoten takaisin armahan kotimaan sylihin (jossa siis vain kännäisitte ja vetelisitte erilaisia "pataan" tai vanhalla kielellä "turpaan" ja kiroo pärräisitte tullessanne saunasta punaisena kuin sika! kuin itse "Punainen Paroni" tai "Porco Rosso").


No, mutta. Onneksihan Ryssät juuri uhkasi Eurooppaa sodalla ! Joten eiköhän ne teidätkin taas siinä sivussa muista temmata mukaan karkeloon!
Ei tartte saatana katella mitään "hinttejä" ja sivistystä!! eikä mitään hauskaa eikä menestystä!! Ei mitään vapautta ja muuta sohjoa, koska ihmiset on vain isoja lapsia joita Poliisin on ylivertaisen älynsä ohjaamana ja moraalinsa turvaamana ohjailtava kuin  mongoloidilasta pimeässä luolassa. Sillä muutoin! ....eihän ihmiset osaisi edes anustaan pyyhkiä!! saati sitten kengännauhojaan sitoa tai ajaa sopivaa nopeutta tai täyttää KELAn jotain hakulomaketta tai päättää itse ovatko liian kännissä vai eivät.
Eikä ne sellaisiksi edes ole ohjailtu ja indoktrinoitu ja kasvatettu ja pakotettu ja manipuloitu ja ehdollistettu ja niin ees päin, kun sellaisiks ne vaan kasvaa nääx...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti