lauantai 19. heinäkuuta 2014

Slaavielukat

http://www.iltalehti.fi/ukrainan-kriisi/2014071918503423_uk.shtml

Siellä nuo vitun Slaavilaiset elukat taas on ....elementissään! eli: kännisiä ja väkivaltaisia ja aivan käsittämättömän typeriä.

Kuten olen sanonut ; tuo koko rotu, kaikki nuo Ryssät ja niiden vähäisemmät muodot ja versiot, on yksi alhaisemmista sontaläjistä mitä planeettamme päällään kantaa. Nuo on niin etovaa jengiä, etten edes vihaa vaan säälin niitä.
Kuin jonkinlaisia vauvoja isoissa kropissa.

* * *

Kuvitelkaa piruuttanne mikä ero olisi jos mitään tällaista olisi tapahtunut esim suomessa. Tai ruotsissa tai Norjassa tai Hollannissa tai edes Italiassa tai Englannissa !! Saati sitten Saksassa.
Aikamoinen ero.

Huoh. No, mutta eniwei... voisin nyt tähän todeta kun on jo kauan pitänyt asiasta huomauttaa, että : mikä ihme teitä kaikkia oikein vittu sentään riivaa ja vaivaa kun täytyy joka ikisen vitun jutun yhteydessä aina aukoa päätään toimittajille?! "önnön nönnön nöö. tää juttu on ihan paska!! blääblääblää sä et vaa osaa kirjottaa!! blääblääblää" ?! WTF ?!

Osaatteko te mitään muuta saatanan läskipäiset suomlannin juntit kuin valittaa ?!? vitun lapamadot luuserit !? Vittu ruvetkaa perkele toimittajiksi tai tehkää ylipäätään jollekkin asialle itse jotain!! nin ei tarvi aina määkiä !!
Te olette kuin mitäkin vitun jutkuja!! mitään saatana muuta kyetä kun valittamaan ja ynisemään ja ärsyttämään ja inisemään !!

Valivalivalivalivalivalivalivalivali......

Ja ..mikä tuossakin jutussa / raportissa nyt lopunkaiken niin ihmeellisen surkeaa sitten on / oli ? Ihan perus lehtijuttu.... laik..whot´s thö bik diil ?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti