tiistai 15. heinäkuuta 2014

Hesen Kalahampparin tuomioMaistoin tuossa jokin aikaa sitten Hesburgerin kalahampurilaista, ja nyt on sittemmin ollut suolisto solmussa tai vähän ...ärtynyt valintaani. Saatanan Hese!! perkele. Olen maltillisen vihainen ja pettynyt. (Tosin voihan olla myös, että olen saanut jonkin lievän mahatautibakteerin tai jotain, mutta epäilen).

Voi olla, että olen myös jossain vaiheessa nielaissut kiven, mutten vain muista sitä. Tiedä häntä. Mutta ; suosittelen Hesen kalahampparia vastaan !!
Olkaa sitä vastaan.

(kyse ei siis ole mistään ilma ai muistakaan vaivoista!! pois tuollainen Kapitäänistä. Kyse on vain lievää vähän enemmästä epämukavuudesta ja oudosta ...kivusta yms)

Mutta empähän tule syömään enään yhtäkään kalahampparia !! ...hesestä ainkaan. Enkä ole vielä tähän ikään ikinä syönyt, kertaakaan, Mäkin tai minkään muunkaan nugetteja.
Ne jotka niitä syö elää kieltäymyksessä tai miksikä ikinä suomentaisittekaan englanninkielen sanan "denial". Todellisuudenkieltäminen, sitä se on. Ihmiset eivät joko tiedä tai usko tai eivät pysty ahneudeltaan välittämään -sitä / siitä mitä niihin sisältyy, mistä ne on tehty.

Ty n fuck you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti