lauantai 5. heinäkuuta 2014

Sinäkin??? Rolffiseni ?

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2014070518464774_ul.shtml

Uskomatonta.
Tuokin saatanan liero, on jokin saatanan liero !!

Täytyy myöntää, että en olisi ihan äkkiä uskonut tuon äijän, kaikista maailman äijistä, olevan mikään pedofiili tai muukaan fiili.
Tämän ja sen vitun Beelsebuubin perseestä pudonneen täyskahelin, ehkä maailman syntisimmän "yksilön" eli Jimmyn jonka sukunimeä en halua edes kirjoittaa, niin siis tämän ja sen jälkeen -on vaikeaa enää uskoa, etteikö näitä olisi ja tulisi ilmi, vielä lisääkin. Ja saa miettimään kuinka sairasta ja turmeltunutta ja moraalitonta ja alhaista ja hirvittävää ja syntisen mielisairasta porukkaa tuolla "kulisseissa" oikeastaan pyörii.

Kuinka ..?...siis..mtäh vittua?! tuokin äijä! saatana !!?
Pedofiili !?!?...... : /

Tuollaisten mielestä lapset kai kuuluu ammattinsa "luontaisetuihin" kuten ählämit ajattelee omista lapsistaan. Ja muidenkin. Kuinka nuo voi olla niin... jotenkin... jotain... luottavaisia onneensa ? tai jotain.. röyhkeitä tai mitä tuo sitten onkin, että ne kuvittelee ja uskoo ja luulee, ettei nuokin teot paljastuisi... niinQ ikinä!! vaikka he ovat ihan suunnattoman kuuluisia ympäri koko palloa !!? Missä huurussa ne oikein elää.

Ällistyttävää...... kerrassaan.

Sitten oli vielä se "Glitterin Kari" siellä jossain Thaimaassa, nussinut kai jotain tarhan tyttöjä tai jotain..... *huoh*

Jään odottelemaan seuraavaa pamausta ja kun jotakuta seuraavaksi viedään hölmistyneen näköisenä kahleissa kameroiden välkkeessä, ensin käräjille ja sitten kakolaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti