keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

"Tiraadi" rotista ym

Tervehdys.

Yritän kirjoittaa ja sanoa jotakin, sanomatta ja kirjoittamatta oikein mitään (kuten aina! hahaa). Törmäsin tällaiseen artikkeliin : http://www.counter-currents.com/2014/07/against-good-breeding/

Eli suurinpiirtein suomeksi "hyvää jalostusta / suvunjalostusta / -jatkamista vastaan, juutalaisten eugeniikanvastaisuuden ymmärtäminen".

Ja juuri eilenkö se oli kun oli iltalehden sivulla se juttu siitä saatanan saastaisesta porsaasta joka oli sotkenut sen vuokra-asunnon ihan totaalisesti ja täysin. Ja taisinkin itseasiassa ottaa tuosta jutusta kuvakaappauksen ja ...*hetkinen*... täällähän se onkin!!

kas näin ==>


"Kusee kusiaan" ...olin yllättynyt, että ihan vallan ovat päästäneet sensorit läpi ´tuollaista kieltä´ !

Mutta siis juu, eniwei.
En ole vielä lukenut kuin pätkän tuota Kaunterkurrentsin juttua, koska se on ihan vitun pitkä, mutta halusin saarnata vähän tästä aiheesta, tästä kuinka näitä kaikkia saatanan demoonisia persreikiä ja ali-apinoita ja muita Beelsebuubin perseestä siinneitä epäsikiöitä vain kattellaan ja siedetään nyky-yhteiskunnassa vaikka ne pitäisi yksinkertaisesti pyyhkiä pois olemassaolosta.

Näin tässä jonkunaikaa sitten oman "nemesikseni" tuolla katutasolla (tai yhden niistä) ja suutuin taas sisälläni siitä suuresti ja se pisti vähän taas miettimään. Jo sen kuvotuksen olemassaolokin on kuin isku päin kasvoja, nöyryytys, minulle. En paljasta kenestä on kyse vaikka voisinkin tässä ja nyt helposti varoittaa teitä muita suomalaisia siitä rotasta, sillä se kuuluu siihen 20%:iin joka on vastuussa 80%:sta kaikista rikoksista / pahoista teoista, mutta en ainakaan toistaiseksi paljasta sitä. Olisi toisaalta mielenkiintoista katsoa kuinka Suomen Poliisi asiaan regoisi... hahaha.. Kun ette voi itse paljastaa kunnollisille ihmisille rikollisten / pahojen "ihmisten" nimiä ja naamoja niin meidän pitää alkaa tehdä ennenpitkää sitäkin ihan itse !

Sanon vain, että tällä kyseisellä täysin valuvikaisella sekopäisellä, mielisairaalla, väkivaltaisella pohjasakan paskalla on hakaristi tatuointi ja se on ainakin Virallisen Kuvan mukaan "valkoinen". (Lähinnä Cro-Magnon). Kuten aiemmin olen sanonut "kimppuuni on käynyt yksi noista -anti-sosiaalinen- luokan Cro-Magnoneista". Voin tuon takia vahvistaa Texas Arcanen kuvausta rotujemme / lajiemme syvällisistä eroista, ja eritoten Magnonin syväänjuurtuneesta sieluttomasta tyhjyydestä ja pahuudesta.

Olen itse aina ihmetellyt muiden ihmisten suopeutta ja laupeutta kriminaaleja ja muita epäonnistunutta biologiaa edustavia vitun reppanoita kohtaan, mutta mitä vanhemmaksi tulen, sitä selkeämmin olen näkevinäni, että se juontuu todella merkittävään mittaan vain Kristinuskon armon ja anteeksiannon sanomasta ja muusta höynästä (joka on todellisuuden Terra Firmalla tappavaa ja tie häviöön) jota juutalainen muunmuassa, on levittänyt valkoisten keskuuteen. Ja tuo kaunterkurrentsin artikkelihan osui juuri tähän saumaan kuin tikka napakymppiin.

Ja tuo iltalehden juttu..... ei hevon vitun helvetti ja 16. Kuinka noin alhaista sakkia voi olemassa olla !?? En saata vieläkään lakata ihmettelemästä sitä myös tuon "nemesikseni" suhteen ja kaikkien niiden vitun liejurottien, jotka kaikki tuntevat toisensa!, -mitä tuossa on ja pyörii ja elää. Kuinka jotain niin vastenmielistä ja ilkeää, kylmä"sydämmistä" ja ultraitsekästä, rumaa ja provosoivaa, tyhjää ja hyödytöntä ja lahjatonta ja alhaista voi olla olemassa ??!?! nuo tuollaiset reppanat, juoppohullut yms.... ne on tahra tässä muutoin niin kauniissa maailmassa ja koko universumissa ja häpeäksi luojalle ! Enkä anna ikinä sitä anteeksi tuolle mahdolliselle, tai mahdollisesti kuvitteelliselle, luojalle, että se niitä on joko luonut tai ainakin antanut jonkun muun luoda ja sietää niitä ja antaa niiden tehdä lähes mitä vain ja täysin rangaistuksetta !! Haista saatana vittu!! vitun luoja mulkku. Turpaan läppäisin jos eteeni astuisit ! Avec-fucking-plaisir !

Häpeä saatana.

Joka kerta kun näen tämän kyseisen vitun saastan ja jaloillavarustetun rutto / syöpä -kasvaimen, masennun syvästi, ärsyynnyn, petyn ja vaikka mitä muuta. En vain saa käärittyä päätäni sen ympäri, että maailma todellakin on -vain tällainen-. Näin alhainen !?...tässäkö kaikki ?!.. täällä siis saa todellakin tehdä mitä ikinä mieleen mäjähtää ja mitä huvittaa ja sen saa hankkia niin alhaisesti ja brutaalisti ja kylmästi ja väkivaltaisesti kuin vain ikinä toteuttamaan kykenee ?! eikä siitä siis seuraakkaan ikinä mitään todellisia "sanktioita" tai rangaistuksia ?!
Pettymykseni on niin sanoinkuvaamaton, ettei siihen vertaudu kuin polttava, palava Pyhä Vihani.

Mein herz brennt !!

Täällä ei siis oikeasti ole mitään merkitystä ja väliä kaikilla niillä asioilla millä ihmiset aina väittää olevan se kaikkein suurinkin merkitys ?! mitä te saatanan vitun valehtelijat aina elokuvissanne ja TV:ssä ja kirjoissa ja kansissa kohkaatte ?! ne siis ovat vain ja ainoastaan jotain mitä te lähinnä ...sanotte ja kuvittelette ?! mutta ne eivät siis olekkaan totta !?.... kuten sanoin ja olen usein sanonut ; olen teihin ja koko vitun elämään aivan sanoinkuvailemattoman pettynyt.

Tappaisin luultavasti teidät kaikki, koko vitun globaalin apinasakin jos voisin !!

"..jos rintani olisi tykki, tappaisin sen sydämmelläni.." Moby Dickiä siteeratakseni.
Jos tämä kaikki, luontais-syntyinen rikollisuus, ja alhaisuus ja brutaliteetti ja väkivalta yms paska -johtuu siitä mistä Tex Arcane sen on jäljittänyt johtuvaksi ...niin... koska se vetää minut oikeasti aika vitun  sanattomaksi ja saa minut tuijottamaan tyhjyyteen, mieli tyhjänä... sanon vain, että ; te Cro-Magnonit ja Sapiens-simpanssit todellakin olette ällistyttävän vähän. Todella todella vähän. Teillä ei oikeasti olisi mitään merkittävää syytä enää jatkaa olemassaoloanne ja lisääntyä ja elää ja olla olemassa. Te olette pelkkiä vitun luontais-syntyisiä gangstereita ja paholaisia, kiusaajia ja juoppoja, väkivaltaisia hulluja ja varkaita. Vailla mitään mieltä tai omaatuntoa tai mitään navan yläpuolisia tunteita. Petoja kaikki tyynni !!!

(Enkä epäile yhtään, en yhtään!!, en hetkeäkään, etteikö suurin osa "ihmisistä" edustaisi ihan-tasan-"aikuistenoikeesti" keinotekoista olentolajia. Mitään Todellisuuden Jumalan tai Luonnon lapsia te ette totisesti ole !! take my motherfucking word for it!)

Luonto / Luoja ei luo tuollaisia abominaatioita ja poikkeamia !! Ei tod !

* * *

Mutta eniwei ; katsokaa taas tuotakin saatanan älykääpiömäistä sotkua minkä joku vitun limanuljaskaa vielä paaaaaljon alempi, on tehnyt, kerrostaloon ... Kattokaa. Siis..mitä..h..mtääh.. itseni on hyvin vaikea edes käsitteellisellä tasolla edes kuvitella saati sitten ymmärtää -äo tai ylipäänsä "mieli" niin alhainen ja umpityperä ja säkkipimeä, että se tekisi tuollaista. Ei noin vitun typerä ja kusipäinen ole mitään mitä tulee kutsua Ihmiseksi. Enkä ymmärrä miksi te muut aina leikitte tämän(kin) asian kanssa tyhmää.
Mutta tietysti ; jos kuvittelee kaikki "ihmiset" yhtä arvokkaiksi ja samanlaisiksi ja että kuoleman jälkeen meitä kaikkia odottaa laupias Taivas -niin toki! toki tuolainen harha saa uskomaan mitä vain absoluuttisesti tappavaa ...tässä ja nyt !

Ja kuka tuon harhaisen maailmankuvan teille onkaan tarjoillut ?....

Kuitenkin itse harjoittaen silti tuota "eugeniikkaa" ....mitä siis koko vitun luonto / "luomakunta"kin harjoittaa !! vitun pösilöt. Mutta mikä on totaalisen "treif!!" ja absoluuttisen "verbootten" valkoisten tapauksessa. Tai ylipäätään vain hyvien ja älykkäiden, kuten tämän surkean pikku-paska-planeetan koko historian ajan on ollut !!!!!

Ellen paremmin tietäisi (enkä tiedä!!) sanoisin tämän paikan olevan jo, se Helvetti.

Vaikka varsinainen ja tarkoitushakuinen ja yleisluontoinen ja yhteiskunnallinen versio "eugeniikasta" yms onkin kielletty ja "tabu / taboo" harjoittaa sitä silti abaut...... lähes kaikki päällä maan ! (Satuin juuri silmäilemään myös erästä artikkelia jossa sanotaan, että ihmiset suosivat ystävinään niitä jotka ovat kanssaan geneettisesti mahdollisimman samanlaisia ja siihen extenttiin asti, että monien ihmisten ystävät saattavatkin olla itseasiassa heidän neljännes-serkkujaan !)

Tuskin kukaan kunnollinen ja täyspäinen ottaisi vaikkapa vaimoksi ja lastensa äidiksi, jotain vitun narkkari huoraa joka bylsii nytkin, par´aikaa, tuolla jossain vitun vatukossa jotain ihqua sarjamurhaajan paskaa tai elämäntaparikollista! (kuten sitä nemesistäni esim!! hahaha).
Jotain vitun tatuoitua letukkaa, hampaatonta alkoholisti nisti kusiruuttaa, vai mitä tuumaatte ?
Minä en totisesti ainakaan !!

Tuonelaan sellaiset joutaa.

Mutta siis..niin.. tämä tuli mieleeni, että ; olkoon tahallista tai vain sivuseuraus, on tuosta laupeuden ja eräänlaisen "kunnollisuuden orjuuden" maailmankuvasta ja kulttuurista ym on seurannut se, että me alamme hukkua näihin vitun ali-ihmisiin jotka mm kusevat ja paskovat kuin koirat, pitkin kerrostalon permantoa ja puukottelevat tuolla satunnaisia vastaantulijoita ja kännäävät päivätpitkät keskellä kaupunkeja ja räyhäävät ja mekkaloivat sekä keskustoissa, että kerrostaloissa. Miettikää tätä ihan oikeasti ja tarpeeksi kauan, ja yrittäkää olla mahdollisimman vähissä määrin vesikauhuisia ja hysteerisiä. Ajatelkaa tätä siten, kuin jokin Seulasista (mistä mm ovat inttäneet olevansa kotoisin) kotoisin oleva muukalainen ajattelisi, ei mikään Maapallon Ihmis-apina joka noudattaa vain tiettyä uskontoa tai traditiota tai mitään muutakaan tunnettua. Aatelkaa kaikkien tunnettujen laatikoiden ulkopuolella, sikäli kun siihen pystyy.

Syyt ja seuraukset näyttäytyvät sangen selvinä.

Ne näkisi silmätön myyräkin ! for fucks sakes !

Mutta jos ei mikään muu, niin ongelmaksi nousee ja jää tämä inhoittavan vaikeasti ratkaistava ongelma ; "sillä ...mikäpä pahan tappaisi?!"

Minäkö? sinä? Poliisi? ...jokin muu, mikä ?
Sanoisin, että asian voisi nähdä ainakin niin, että Poliisi kun kerran on ottanut sellaisen "oikeuden" ja "taakan" ja "velvollisuuden" että omien kuvaustensa mukaan "suojelee meitä kunnon ihmisiä" niin -eikö ne perkeleet voisi yksinkertaisesti pistää päiviltä nämä "tuttunsa" niin ei tarvitsisi kenenkään oikein ihmisen pelätä sitä, että yht´äkkiä on saatana kirves takaraivossa, jossain metrossa, ja joku vitun huuhaa toteaa siinä vain ihan muina miehinä, että "oho!! kappas vaan!... oh..mitä tulikaan tehtyä". Jos muistatte niin tuo oli ihan oikea tapaus jossainpäin Stadia. Joku vitun kilipää kaheli iski jotakuta vittu kirveellä!! kirveellä, saatana k-i-r-v-e-e-l-l-ä!! päähän ja totesi itse jotain tuonsuuntaista... ei hevon vittu sentään..*naurua* ..ei tässä voi juuri kuin pöllämystyneenä nauraa.

Tämä minunkin vihollis-saastani on näitä Miliisimme "tuttuja" jolle ei vain kertakaikkiaan löydy "loppusijoituspaikkaa" tai mitään merkittävää ratkaisua, ja se pyörii tuossa kuin puolukka pillussa, välillä linnassa, välillä täällä "siviilissä" ja tekee varmasti paljon enemmä pahaa ja rikoksia kuin edes minä pystyn edes kuvittelemaan. Moraaliset ja täysin kehittyneet ja tajuiset ja älyllisesti normaalit tai jopa siitä ylemmät yms -harvoin osaavat edes kuvitella kuinka alas "rikolliset" (eli pahat! ja mielisairaat) voivat ihan oikeasti vajota ja miten helposti ja nopeasti !! ja kuinka vähästä ne voivat vaikka tappaa, tuosta vain, naps! Henki pois.

Ei se ole ihmiset, mikään vitun vertauskuva tai mitään lapsellista ja vahvasti väritettyä maailmankuvitusta ja kertomaa kun rikollisia verrataan elukoihin ja sanotaan vajaaälyisiksi !! Sitähän ne saatana nimenomaan ON !!
Juurikin sitä ja vain ja ainoastaan sitä. Tämä ei myöskään riipu rodusta eikä väristä eikä kulttuurista eikä mistään muustakaan vastaavasta, tämä on joko jotain syväbiologiaa tai sitten ihan "sieluun" ja ytimeen asti ulottuva asia.

Oksettavaa sakkia. Kertakaikkiaan kuvottavaa !
Ja kaikki nämä saatanan rehvelit vieläpä tuntevat toisensa ja sitten rettelöivät ja rikokseilevat tuolla yhdessä ja liikkuvat lähinnä yhdessä, koska ovat niin vitun kovia jätkiä, että uskaltavat oikein laumassa liikkua !! hahah, wau. Vitun apinat.

Kuten joku joskus sanoi ; "liittyessään yhteen, saavat paskahousut / reppanat yhden yhteisen selkärangan" hahahahaa, niiiin totaalisen totta, että pahaa tekee !!!!!

Tälläkin saatanan kanan-aivoisella paskapäällä on aina "turvamiehet" mukana, koska kuten kaikki vitun demoniset limanuljaskat, se tietää, että omassa päässä kolisisi ja vitun lujaa!! jos sen "pelisilmä" hetkeksikään herpaantuisi tai jos se uskaltautuisi mihinkään suomen taajamaan hetkeksikään yksin !! Vittu, että minä halveksin tuollaisia reppanoita!! ...ette saata kuvitellakkaan. Ja ne on niitä, mistä oikeat ihmiset sitten saavat kunnian maksaa jopa ihan selvää rahaa, kun esim tuon jutun tuota kämppääkin alat korjata tai jotain (polttaahan se pitäisi, ei kahta sanaakaan!). Nämä älyllisesti kehitysvammaiset ja usein myös fyysisesti vastenmielisen rumat (kuten Froid [Freud] jo sanoi : "tyypillinen rikollinen on ruma") paskakasat siis aiheuttavat summa pahan ja kaaoksen ja kellottavat loputtomia tihutyövuoroja ja rikkovat paikkoja ja ihmisiä ja tuhoavat elämiä ja tappavat ja ärsyttävät yms, ja kunnon ihmiset maksaa viulut!! ja sitten vielä ; jos satutkin vaikka tappamaan tai vaikka MURHAAMAAN!!! yhdenkin tällaisen pikku rotanpaskan niin Geshtapon urhot on heti "all over you like a cheap suit" ja pieksee köysiin ja haistattelee ja toruu kuinka vitun demonisen paha olet !! ja kuinka Väärin nyt teit!!... ja vielä mitä.
Onko ne saatan ihan älykääpiöitä ?! ....myönnettäköön, että tämä saattaa olla johonkin ekstenttiin ns "olkiukko argumentti" mutta uskoisin olevani ääriharvoin näissäkään asioissa väärässä. (Ainakaan kovin paljon väärässä).

Periaatteessa tällainen roskasakista alempi liejuameeba kusi-paskapökäle remmi on sama kuin murhaava pikkuvauva. Mitään muuta ei osata kuin vaatia ja rääkyä ja haista ja karjua ja rikkoa ja sätkiä ja potkia ja niin edespäin ja meidän muiden tulisi vain hymyillä typeränä vieressä ja katsella ihastellen ja maksaa kaikki ja pitää vielä saata huolta, ettei pikkuiselle vaan käy mitään. Ettei vaan kolahda vaikkapa pää pöydänkulmaan tai jonkun Thainyrkkeilijän polveen! tai lopu Sossun massit joilla hankkia vähän "blossia ja tödee" (mitä ikinä sitten ovatkaan). Mainittakoon, että olen nähnyt omassa Stadissani jo luullakseni kaikki mitä löytyy, näitä vitun käpyaivoisia höyrypäitä ja voin vakuuttaa, että ne ensinnäkin 1) ihan kaikki tuntee tai vähintään tietää toisensa ja muodostavat täten sen "yhdn yhteisein selkärankansa" ja 2) käyvät "pokaamasta fattasta hynäää" millä mällätä !! Yhdenkin näistä vitun paskaaivoista imbesilleistä näin sekä lillumassa sossussa, että vähän myöhemmin (ei kuitenkaan samana päivänä) saatanan hävytön ketku, varkaissa !! Jumalauta, vittu mitä saatanan paskalortteja ja rottia !! Kuinka noin totaalisen vitun amoraalisia ja tyhjiä ja oksettavia elämänmuotoja voi kävellä kahdella jalalla ?!?!?! Jumala: W T F !?!?!

Kuka ikinä tuokin vitun idiootti vatipää on, joka on saatana paskantanu lattialle, nin ei muuta kuin sähköpaimenta perseelle ja sitten niskalaukaus ja se on siinä !! Ajatelkaa kuinka paljon vähemmän maksaa 1 luoti, kuin näiden saatanan demoonisen tason luusereiden ...yksinkertainen elossapitäminen ja elättäminen !! ja...ninQ... miksi ihan tarkalleenottaen niitä tulisi "tekohengittää" ??!? laik...whai du wi niid them ?!

Ainoa todellinen syy miksi teidän annetaan ylipäätään olla elossa ja olemassa saatanan keharit on se, että valkoiset on petollisen mukavuudenhaluisia ja munattomia tekemään "likaisia" eli realistisia töitä / asioita, ja koska te hyödytätte tietynlaisia likaisia töhnäisiä rottia Hallituksissa ja muissa kollektiiveissa käärmeenpesissä. Lähinnä siksi ! me ihan oikeat ihmiset ja miehet pistäisimme teidät simppelisti "nukkumaan" vaikkapa sinne "saunan taa" jos maailma olisi vielä sellainen kun se oli joskus rautakaudella. Silloin "täällä ei sääli varkaita kattella" !

(Elokuvasta "Lapin Kullan Kimallus" tuo sitaatti ^^)

Tulee myös mieleeni, että tämä rikollisten ym älyvammaisten ilakointi ja myllerrys ja päänaukominen ja kohkaus yms tuossa, on sitä sellaista Oscar Wildeläistä "heikkojen tyranniaa vahvojen yli.." kuten naisten tyrannia miesten yli.

Tätä asiaa sekä rikolliset luuserit ja muut läskipäät, ja sitten neekerit yms ei näy oikein ikinä käsittävän (mutta se on helppoa selvittää ja ymmärtää! - se johtuu siitä, että ne on tyhmiä!) ; eli että -kyse ei ole siitä, ettemmekö me "kunnolliset" pystyisi teitä esim tappamaan tjns, tai tekemään millekkään mitään, kyse on vain siitä, että me erinnäisistä syistä päätämme pidättäytyä siitä. Mm siksi, että se on koko "yhteiskunnan" olemassaolon perusedellytys ja myös sivilisaation, ja siihen sitten tulee kaikenlaisia vitun lälläreitä ja mutakuonoja ja juoppohulluja narkkaripaskoja yms äimistyttävän mitättömiä hamppareita -kovisteleen ja pullisteleen kun oikeammat miehet ei tee mitään. Hahaha, vitun tyhmät.... hölmöt. Jos meillä ei olisi mitään muuta mihin keskittyä, niin te tippuisitte puh-pah-pelistä-pois alta aikayksikön! eikä siinä paljoa kyseltäisi tai katsottaisi tai kouraistaisi. Ja tämä siis koskee myös valkoisten suhdetta muihin rotuihin ! ne ei näy tajuavan sitä, että valkoinen on lajina, sama kuin ns "alfa" yksilönä ; se antaa muiden olla jopa hätkähdyttävän rauhassa, suurimmaksi osaksi ja harvoin edes juurikaan liikkuu, hyvä jos jaksaa hengittää!, mutta sitten jos ja kun se niin tekee niin... se tunnetaan ja huomataan eikä kenellekkään jää juurikaan mitään "luuloja" jäljelle. Sitä lauhkeutta ei siis pidä sekoittaa kyvyttömään heikkouteen tai mihin ikinä te kaikinlaiset älykääpiöt sen sitten ikinä sekoitattekin.

Suurin osa jäävuorestakin on nähkää siellä pinnan alla !!

Reppanoissa sensijaan, yleensä "what you see is what you get".

Minkä näät, sen saat.

Ja sitten vielä kertauksena: Länkkärit kärsii näinkin paljosta hullujen ja lusiferin lasten määrästä ja pahuuden jäljistä, johtuen sen typerästä, mutta jalosta maailmankuvasta. Kuvasta jossa jokaisen hengellä on jotain vitun väliä ! Mutta minäpä sanon, että -ei muuten tasan o !! Ei tasan tod ole.

Heti nousee mieleeni esimerkiksi se saatanan oksennusliero "Jimmy So Fucking Vile" hyi vittu saatana! pala ja mätäne helvetissä Zimi !
Mikä helvetin väärti sen hengellä on?! ...thät´s rait! ei sitten niin kertakaikkiaan mitään !

Tai joku vitun ammatti ja elämäntapa varas mustalainen joka sivubisneksenään raiskailee ja puukottelee ja vähän muutenkin ottelee. Painii jonkun "helpostihöynäytettävän" valkoisen ...tietsikkanörtin kanssa.Tiedättehän te kerjäävänne aivan äimistyttävää määrää -verta ruskeasta nenästänne ?!

Valkoiset ei nimittäin todellakaan ole mitään "planeetan sairaita miehiä". Hyvyys ja sitten teidän apinoiden tasoisessa maailmassa ja tietoisuuden tasossa (joka käsittääkseni vastaa aika hyvin jäniksen tietoisuuden tasoa) vallitseva käsite "heikkous" ....no, nämä ovat 2 eri asiaa.

Kepardikin pitää esim ...minua!! varmaankin aika heikkona rääpäleenä ! Enhän minä edes tapa omaa ruokaani tai raatele muutenkaan edes huvikseni jotain gnuu-antilooppeja riekaleiksi tjns. Mutta itse tykkään mieluummin ajatella olevani "älykkäämpi" ja "jalompi" ja "enemmän" yms -kuin kepardi. Olen ylivertaista ja monimutkaisempaa elämää ja biologiaa ja tajuntaa ja sisältöä. Se on se mitä se on. Ei heikkoutta.

* * *

On harmillista, että suomalaiset on niin totaalisen kilttejä tai että siitä on nykyään alkanut olemaan harmia ja ihan oikeaa, välitöntä vaaraa. Tämä on yksi simppeli syy miksi neekereitä ei pidä laskea vapaaksi suomalaisten keskuuteen ; sillä ne pöhelöt olennot eivät käsitä mitään niinkään monisyistä ja mutkaista kuin kaikki edellämainittu, heikkoudesta yms. Ne vitun typerät älylliset kääpiöt luulee, että meidänkin koko elämä on jotain heidän tribaalikeharoinnin tasoista jatkuvaa vuuduu huumaa ja varjojen ja eläinten palvontaa ja, että me emme jatkuvasti käy niiden päälle ja muutenkaan taistele, koska emme vain uskalla tai pysty tai jotain ja sitten nämä saatanan ääliöt tulkitsee sen niin, että valkoinen on heikko ja vapaata riistaa ja "mehän tässä nyt dominoidaan" ja muuta infantiilia sontaa.

Neeeeeeeekeriiii !! : valkoisilla on vain muuta tekemistä !! siinä kaikki!! ihan kaikki. Jonkun täytyy rakentaa ja ylläpitää sitä kaikkea mitä ympärillänne näette ja voitte hyväksenne käyttää!! kuten vaikka "Oras elektra" raanaa(sic!) tai juna-asemia ja kokakolaa(ei rakenneta, vaan valmistetaan / tehdään. HUOM) tai rakennuksia ja katoksia ja teitä ja vaatteita yms jne.
Sähkökin on muuten yks!! sekin on yks sellainen juttu vielä !!

Valkeiden aika tuhlaantuu hyvin pitkälti siihen. Valkoisetkin on kyllä historiallisesti teurastaneet toisiaan ihan kiitettävällä sykkeellä ja tahdilla ja halulla ja kyvykkäästi, mutta nyt toistaiseksi ainakin -eletään tätä  Rauhan aikaa. (Jolloin reppanat saa rellestää ja "kingei" jeejee)

Kaikkien teidän muiden, ja rikollisten onneksi, valkoiset unohtavat aina! nimittäin: todellisuuden! Heti kun se vain suinkin on mahdollista .....niin bäng! unohdettu! ja sitten vain töllöttämään telkkaa tai "vemputtaan" netissä tai syventymään ajatuksiin ja keksintöihin tai ällistelemään jo olemassaolevia kuten lentokoneita (onkx neekerit muuten keksineet niitä!? tiättexte?! ...ei kait..)

Eikä jutkut!! ^^ mutta ovat päässeet niistäkin nauttimaan ja niilläkin lentämään, ja aukomaan täten päätään ympäri koko maailmaa !!

* * *

Ennustan, että : koska se mitä nykyajan "yhteiskunta" tarvitsee, on ns ryhtiliike, se onkin se mitä horisontissa siintää. Muodossa tai toisesssa.
Ja toivon todella, että se jääkausi saapuisi jo! vaikka se toisaalta on ihan oikeasti, ihan hirveää. Se tekenee suomesta de facto asumiskelvottoman ja meidän pitää lähteä täältä johonkin Tahitille, vähintään, selvitäksemme. Onhan se ehkä siinä vaiheessa hyvä, että on edes vähän kokemusta noista muista, mutta ....no, sen näkee sitten.

Ryhti-Liikkeessä ...on syytä ainakin ruoskia nämä rikollispellet ja heittää ne kuten ne heitettäisiin Texin mukaan Neandertaalileiristäkin, eli ns "niska-perse otteella" pihalle !! Ja brutaalisti. Mieluiten aina sen yhden lautturin pakeille asti.
Ei juutalaisten Jumala siitä suutu, ei se sitä edes nää tai noteeraa. Ei se pahojenkaan tekoja noteeraa tai näe tai rankaise ....ettei se vaan olisi rampauttanut europidejä tämä maailmankuva, tämän Jahwen valvovan illuminati-silmän allaelämisen maailmankuva..?....

Ukko-Ylijumalaa pyydetään apuun....välittömästi !... *help*...


Tässä oli kai kaikki tältä erää, keskipitkähkö valistus-saarnani kaikesta alhaisesta, all thing low.

Poliisi !! perkele sentään ! kun kerran siinä olette ja elätte ja "suojelette" niin pistäkäähän ranttaliksi ja nappeja niskoihin ja hymyjä korvista korviin !!


"Silmä silmästä, hammas hampaasta"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti