lauantai 19. heinäkuuta 2014

Alhaista & rienaavaa hulluutta

No ni !!

Sieltähän se sitten tuli. Totaalinen alhaisuus, taas esiin. Maanalaisesta myyränkolostaan, juuri kun koko maailma näytti edes kvarkin verran paremmalta kuin vuosituhansiin !

Separatistisissisten (separatisti pissis, keksimäni ilmaisu) komentelija kehtaa saatanan kaheli väittää, että ruumiit olivat jo kuolleet kauan sitten..... ja että hän voisi vaikka vannoa sikansa puhuneen selvää Saksaa ja lempilehmänsä lehahtaneen eilen, aamulla, ikkunansa editse... lentäen!! ja sekin perkele vielä puhui!! mongertaen, huonoa Värmlannin ruotsia.

Sitten ...jotain niin yllättävää tai ainakin äimistyttävää, etten olisi uskonut edes ryssistä tai mistään heidän alus-roduistaan ja joka on niin alhaista, ettei sitä sen kummemmin voi ylikorostaa tai ilmaista tarpeeksi vahvasti joten sanon sen vain ihan khuulina ; ne on sitte, separit tai jokkut, anastelleet ihan muina miehinä -kuolleilta, omaisuutta. Koruja ja lompsia ja ..luoja ties mitä.

Tässä välissä tekisi mieli sanoa, että nyt mitataan Länsi-maailman aito ja todellinen uskollisuus ja omistautuminen inttämilleen arvoille, esim ihan vain hengen ja elämän ym arvolle. Saati sitten Vapauden ja Veljeyden ja pahimmassa tapauksessa jopa Tasa-Arvon (mitä se sitten liekin).

Sen verran täytyy kuitenkin vielä jankuttaa tuosta yllämainitusta, etten saata kertakaikkiaan käsittää mitään tai ketään niin totaalisen tunteetonta ja alhaista ja inhimillisyydestä tyhjää ja beelsebuubimaisen onttoa ja kusipäistä ja paholaismaista -kuka / mikä menisi saatana varastamaan ruumiilta!! yhtään missään tapauksessa (paitsi ehkä sodassa, vihollis-sotilaalta mm ammuksia tai jotain) yhtään mitääN! ikinä. Saati sitten lento-"onnettomuudessa" kuolleilta, länsimaalaisilta täysin sivullisilta ja viattomilta siviileiltä, lapsiltakin.
Ei tuosta voi edes suuttua.
Tuosta voi vain täysin häkeltyä ja pöllämystyä yms.

Vaikeaa tuosta mitään järjellistä on sanoa tai kirjoittaa.
Alhaista mikä alhaista.

Tämä on niin totaalisen shokeeraavan ...shokeeraavaa yms, että käy lähes sääliksi tekijää. Sillä tämä saattoi myös olla ihan vain inhimillinen erehdys, mutta jokatapaukseesa ; en totaalisesti ja totisesti -haluaisi olla tekijän housuissa!! en Piru vie.

En toki tiedä täsmälleen, missä mielentilassa noilla sota-alueilla elellään, mutta aika lujassa psykoosissa saa olla, jotta tuonkin jälkeen yrittää vielä saatana kiemurrella ja kaarrella ja selitellä asiaa parhain päin ja mennä saatana keräämään korjuun arvotavaroita kuolleilta sillä, hei! mitäpä ne niillä enää tekevät ?!?! mitä todentotta !

* * *

Ehkä tämä alkaa vavisuttaa umpinaisimpiakin länkkäreitä hereille ja myös, mikä parasta, herätellä niitä länsimaisia vitun tolvanoita jotka ovat ladanneet kaiken toivonsa Puuttiniin tai Ryssiin sinänsä, jonkinlaisina Moderneina Messiaina jotka "pelastavat uppoavan Lännen" tai jotain muuta sellaista paskaa. HUOM!! en siis itse erottele Ryssiä ja Ukrainalaisia yms mitenkään, kaikki ne on sitä samaa saatanan Lusiferin paskasakkia. Vailla tunteita, vailla mieltä, vailla järkeä, vailla tulevaisuutta tällä planeetalla, ...vailla oikeastaan mitään.

Joten olkoon separisissit tai ryssät tai vaikka John Rambo, niin .... samaa skeidaa eri säkissä, sanon minä.

Eikö ole kiehtovaa kuinka suurin osa maailman konflikteista ja sodista yms, käydään aina näiden samojen retkueiden alueilla ja mailla ja takia, ja typerien ideologioidensa tai uskontonsa takia. Se on lähes silmille hyppivää ja ilmiselvää.

* * *
Täytyy myös mainita, että: juuri kun luulin, ettei Nyyjookin 2001 9-11 iskua paljon pahempaa tapaa kuolla enää juuri voi edes keksiä, niin odottappas vain!! hold ya horses!! universumi löysi sellaisen temppupussistaan ja he-le-posti !! helposti.

Räjähtää taivaalla ja tippua sieltä sitten alas, ehkä jo palasina, kuin jokin sauhuava raadeltu marionetti. Mäjähtää jonkun alkoholisti-slaavin vitun vatukkoon tai puutarhaan. (LL:ssa on niitä videoita, mm sellainen jossa haastattelivat paikallisia joiden puutarhoihin ja pihoihin ja katoille tippui ruumiita. "Satoi ruumiita" he sanoivat [seuraten räjähdyksen ääntä hetkeä aiemmin]).

* * *
Koneen sisältä oli myös yksi, viimeinen video, jonkun Malesialaisen(?) matkustajan kuvaamana, jossa näkyy mm joku aasialainen mies laittamassa reppuaan matkatavara ...luukkuun tai mikä se sitten onkin, siinä lentsikan penkkien yläpuolella, ja joku tarkkasilmäinen LiveLiikkiläinen oli toisesta videosta, täynnä brutaalisti murjoutuneita ruumiita, huomannut tuon saman repun, siellä pellolla, kaikkien muiden matkatavaroiden ym seassa.
Ja näkyihän näissä kuvissa jonkun " i (sydän) Amsterdam " paitakin, maassa, siistinä ja vielä puhtaana. Siinä on ..jotain sellaista, yksinkertaista ja arkirealistista, mihin voi samaistua ja joka tekee tästä jotenkin todellisen oloista.

Erityisen surkea tarina oli tämä Austraalialais isoisä lastenlapsiensa kanssa, kotimatkallaan. Taisivat olla 8, 10 ja 12vuotiaita. Sinne meni koko kööri, äitinsä ja isänsä jäivät vielä Amsterdamiin ja sinne jäävät tavallaan ikuisesti.

* * *

Ja haluan, vaikka tämä sinänsä vähän makaaberia ehkä onkin ja mitä kaikkea, mutta kuitenkin -haluan vielä ihan erityisesti nauraa päin Texas Arcanen (typerää?) naamaa, sillä tämä "valaistunut ja kaikkia teitä älykkäämpi Neanderthaali" on sanonut suurinpiirtein näin "rakasta Puuttinia ja Ryssiä!!" ja "nehän ovat mahtavia" ja kaikkea tuota rataa. Vitun idiootti !! HAhahaa, hahahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaa !! Siinähän sitten rakastat saatanan paviaani.

Minä en !

 Ei ole siis itse Amud-Thaalikaan täysin erehtymätön ja selvännäköinen. Mutta mitäpä Aussit ja Jenkit ryssistä lopunkaiken tietävätkään?tai ymmärtävät ?! Eivät ole naapureita, eikä Amerikka ole atominkokoinen tiheikkö ryssän kyljessä, keskellä ei-mitään.
Vaikka tavallaan kyllä ovatkin keskellä ei-mitään.

* * *

Mutta Summa Summaarum ; mahdoitteko tajuta mitä oikein juuri tapahtui !?!

- Joku tiputti / ampui alas, ihan tavallisen, jokapäiväisen matkustajakoneen täynnä sekalaisia turisteja yms. Ja vieläpä ihan ilmatorjuntaohjuksella kaiketi !! ...ei tätä ihan joka päivä näe!! onneksi siis.
+ tämähän on sikälikin aivan mahtavaa, että nyt ei tarvi enää lentää!! jee!! nyt saadaan kaikki sitten pelätä lentämistäkin sydän kylmänä, tästä eteenpäin!
Jos ei septemberileventh tehonnut niin ehkä tämä tehoaa.

Hienoa Slaavit!! saatanan lantapäät !! hienoa.
Miksi tuollainen rotu on olemassa ?! Miksi...hei! miksi te olette ylipäätään olemassa vitun lanta-aivot!??! Why are you here ?

Tällaista käy kun meidän valkoisten ja "valkoisten" rotujen äly-kääpiöt ja muut keskinkertaistakin vähäisemmät ja typerämmät idiootit kieltelevät asioita kuten rodunjalostuksen eli "ei nussita tappajia ja luopiota ja spitaalisia!" (sitäpaitsi; se on juutalaisten juttu!!) ja "tietävät ylimalkaan muutenkin paremmin". Ja kieltävät maamiinat ja kaiken muun mikä voisi vähääkään säästää meidän Europidien henkiä !!

Te ette ole, suurin osa teistä, koskaan oikeasti ymmärtäneet, käsittäneet ja hyväksyneet -sitä mitä rodut ja lajit oikein lopunkaiken ovat ja mitä mistäkin seuraa ja niin edes päin. Not by a looooongshot.

- Dalmatialainen on pilkullinen!!
- Käärmeet puree ja sihisee ja tuubimaisen muotoisia!!
- Kissat naukuu ja kehrää
- Valkoiset ____________
- Neekerit ____________
- Virtahepo on iso ja lihava ja hengenvaarallinen, kuten maiden johtajatkin usein
- Ampiainen tai mehiläinen tai herhiläinen tjms -pistää !! heheeiiii!! ne pistää !! (eikä ole mitään "yksittäistapauksia")

Sikäli kun Teksasin Hämäräperäinen oikeassa missään on, ja asiat juontuvat ja johtuvat siitä mistä hän niiden julistaa johtuvan, on hän oikeassa siinä, että "ihmiaani ei ole oppiva elukka".

* * *

Sanon nyt vielä, enkä haluaisi jankuttaa tai vaikuttaa kusipäältä tms, että -kattokaa nyt taas, perkele. Tätä se tarkoittaa jos ei mitään muuta, vaikka ymmärrän että suurimmaksi osaksi elämänne koostuu tyhmän leikkimisestä, -että me oikeasti välitämme vain omasta rodustamme ja verestämme eikä sitä muuta "pyhä isäkään". Palestiinassa Israelin jutkut on pommittaneet riekaleiksi suuren määrän lapsia! mutta ...kuka siitäkin välittää?! ...ehkä jollain moraalisella-periaatteellisella tasolla vähän, mutta niitä vain ei voi "tuntea" tai aistia! junou? ...i ain´t feelin ´em.

Kamalaa, mutta totta. C´est la vie.


Minä sitten kadehdin Japanilaisia...ja välillä vähän jopa ihailen...*huoh*...

P.s Tällaisetkin asiat on yksi hemmetin hyvä syy pitäytyä (kuten japsit) omissa oloissaan ja erillään noista suuren maailman vitun hulluista, ja sanoutua milloin mistäkin "ristiretkistä" irti ym. Olla erillään, osa kaikkea, mutta myös irrallaan. Sehän tämän maan idea kai onkin ?! is it not?
Natojen ym myötä voisimme saada itsekkin jotain tämänsuuntaista niskaamme.

Älkää lumoutuko niin helposti, Anglosfäärin menestyksestä ja heidän maailmankuvastaan, nimestään huolimatta Anglot eivät ole enkeleitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti