tiistai 1. heinäkuuta 2014

Futiksesta asi-jaa !!

Futis asiaa.

TV:ssä on nyt jankutettu useaan otteeseen sitä, että näille futismaille "kyse on isoita asioista" tai jopa "tooooooooooooosii isoista, toooooooooooosi isoista!".

Tietenkin todellisuudessa sinänsä, kyse on vain siitä, että lauma miehiä / apinamiehiä (tms kädellisiä) juoksentelee pitkin ruohotasankoa ilmallatäytetyn pallon eli siis periaatteessa "ilmapallon" perässä. Siitä on kyse. Eikä se sinänsä eroa oleellisesti Mayjojen tai Neekerien tai Muslimien vastaavasta (nehän sen kai keksivätkin?!) muutoin kuin, että heidän matseissaan pallona toimii useimmiten joko jokin sian(ei Muslimien tapauksessa tietenkään!!) suolista pyöritelty ja kokoonparsittu möykky tai sitten ihan vain reilusti ; irtopää !!

Valkoiset nynnyt kun ei voi pelata irrallisilla päillä, niin ovat keksineet lennätellä tuollaista nahkakuulaa sitten.... naisemaisesti.

Mutta tulin tänne nyt oikeasti, joka tapauksessa, tuomaan teille tämän !!

=====>  http://www.liveleak.com/view?i=9ed_1404150909

Eli siis jos olen oikein seuraillut ja käsittänyt niin ; Kolumbia on voittanut tuon kyseisen matsin minkä johdosta tässä nyt sitten "juhlitaan" (Marxilaisen luokkasodan mukaisesti ehkäpä?! [koska sillä on tuollainen Bemari ja meillä...ei!!]).


Jalkapallo - se on älykkäiden miesten, yksinkertainen peli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti