perjantai 11. heinäkuuta 2014

Tango Kingi


Seinäjoelta kuuluu kummia! (paitsi Tangoa, myös muutakin). Nimittäin ; on valittu junttien uusi Kuningas, "tangokuningas" !! Juhuuu.
Valinta osui tälläkertaa ilmeisen karskiin hetero duunariin ja naistenkaatajaan Jari Sillanpäähän, joka on tietenkin tässä vaiheessa vielä hyvin tuntematon suuruus, mutta saattaa jonain päivänä vielä olla vaikka ...merihädässä Viron edustalla.

Jari voitti pip..siis tittelin !! (sry) laulamalla edellisvuoden tangokingin Esteban Miranda Melissa Seinähullu-Kahelindan suohon.

Esteban. (Nukkekoti päässään.)

Estebanin esitys (yllä) "Tahdon olla sulle hyvin hellä" ei oikein yltänyt tuomariston mielestä Jarin tulkitseman "tahotzä kullii?" biisin tasolle, joka heidän mielestään "lähti kuin lentoon! oikein syöksähti ilmoille ja laskeutui loivassa kaaressa" ja sanoivat myös, että Jarin esitys "oli helppo niellä".

Myös Jarin kauhtuneet 90-luvulla mustaltamäeltä trokatut Bermuudashortsit saivat osakseen tuomaristolta kiitosta. "Ne olivat häikäisevän hienot! ...ja valkoiset" sanoo yksi tuomareista, Birgitta Mudman.

Kun taasen, toisaalta, Estebania kuvailtiin nukkekotihattuineen päivineen lähinnä "hulluksi" ja "kaheliksi" ja jopa "seinähulluksi" (ehkäpä nimeään lainaten) ja myös "Etelä-Amerikan täysjärkisimmäksi tyypiksi ...sittemmin ...ninq ikinä!".

Komanneksi jäänyttä Hevisaurusta hieman harmittaa sijoittuminen niin alas, mutta Saurus löytää silti pahasta jotakin hyvääkin ; "ei me tästä kaaduta, kyllä tästä vielä ylös noustaa!" he sanovat uhmakkaana, "niin.... noin 65 miljoonan vuoden päästä ehkä!!" huutaa joku taustalta.

Mutta kansa on puhunut, nyt pulinat pois ! kuten sanotaan.

Onnea Jari !!


Ja ps. on, hienot on, kalsarinne tai shortsinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti