tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kimin Avaruus-Odysseija osa.9

Kapteenin Blogi.
Tähtiaika 08:38 08.07.2014

Kuten ylläolevasta kuvasta, (Maapallolla "Suomi" nimisessä näennäisvaltiossa julkaistavassa "iltalehti" nimisessä lehdessä julkaistu juttu) näette -on Kimi "Jäämies" Räikkönen oletetusti pamahtanut kuoliaaksi Marssin tai sen "Fobos" (kauhu) kuun pintaan.

Kuten viimeksi raportoin, ohitti Kimi aluksemme sekä hyvin läheltä, että hyvin huomattavalla nopeudella ja katosi suht yht´äkkisesti jäljettömiin, sekä tutkaltamme (sikäli kun olemme pystyneet sitä käyttämään tilanteestamme johtuen), että myös ihan silminnähden.
Kimi suhahti ohitse kuin ammuttu luoti ja katosi, ...tähän asti !

Tietohan ei ole vielä totaalinen-sosiaalinen-fakta eikä muunkaanlainen fakta, mutta pidämme sitä hyvin todennäköisenä, perustuen jo hänen kurjaan olotilaansa niin henkisesti / psyykkisesti kuin fyysisestikkin ja hänen aluksensa täysin loppuunkuluneeseen tilaan ja siihen, että hän silti yritti ajaa niin valtavalla nopeudella ...johonkin. ...emme tiedä mihin. Emmekä siis niin ollen myöskään osaa sanoa missä hän on nämä viime viikot ollut, mutta jahka pystymme (eli saamme Rehniön joukkoineen kammettua ruorista) lähdemme kohti Fobosia ja tutkimaan asiaa tarkemmin.

Itse emme ole juurikaan päässeet seuraamaan aluksen ulkopuolista tilannetta paljoakaan, mutta mielestämme eilen noin "puoliltapäivin" kuului meistä tyyrpuuriin ja suhteellisen kaukaa vaimea jysähdys (mahdollisesti räjähdys) mutta sen on täytynyt olla siltikin, paikan päällä "in situ", hyvin voimakas pamaus, sillä se kuului kuitenkin merkillepantavan selvänä ja ilmeisen kaukaa.

Kuulimme tämänkin vähän lähinnä kuuntelemalla aluksen keulabaarista anastamallamme (aiomme palauttaa kyllä kaiken!) lasilla (olutlasilla) aluksen ulkokuorta ja sen ulkopuolisia tapahtumia. Ja Data on myös toiminut aistieliminämme mm nuoleskelemalla lattioita (emme tiedä miksi?! miksi hän niin tekee, mutta emme ole kehdanneet huomauttaakkaan, joten ...antaa Datan olla! Data vaa rullaa niin, it´s how he rolls) ja kuuntelemalla tarkasti kaikkea aluksella tapahtuvaa (toissapäivänä hän mm havaitsi kuunnellessaan vesiklosettia, että yhdellä Rehniön miehistä on suolenahtaumaa ja ehkä kihti!) ja tarkkailemalla asioita visuaalisesti useallakin eri valontaajuudella ja esim lämpönäöllä  jne.

Jokatapauksessa, saimme kuulla siis tämän pamauksen (mahdollisen Kimin törmäyksen) kuunnellessamme lasilla seinää. Näin "low tech" tilanteemme tällähetkellä vain on. Raikkerikin (Riker) alkaa olla jo hyvin tympääntynyt ja hän näyttää partoineen jo Moosekselta, bulldoginsilmäiseltä Moosekselta. (Ja käy suoraansanottuna jo hermoon).Kuvien alkuperä.
Mainittakoon mielenkiintoisena triviana, että ohitimme tuossa muutama päivä sitten myös Ändi Mäkkoin uran!!
Täältä sekin nykyään löytyy.

Eniwei, päätän raporttini tältä erää tähän, sillä ei ole mitään merkittävää eikä varmaa mitä raportoida, muuta kuin Raikkerin pitkä parta, Troin häiritsevä "kamelinvarvas" ja Tri. Crusherin viehättävä naama ja viehättävämmät tissit ja se, että Hra. (tai apina) Worf on alkanut käydä todella hankalaksi ja alkanut mm raiskailemaan erilaisia aluksen osia ja laitteistoja ja laulelemaan vastenmielistä ja vähämielistä itseääntoistavaa riimittelevää Klingonijankutusta, jumputtaen samalla seiniin.

P.s Onnistuin nappaamaan tohtori Crusherista tämän seuraavan kuvan, hänen olessa valmistautumassa yöpuulle, ja ajattelin tämän ehkä kiinnostavan jotakuta joten julkaisen sen nyt, tämän raportin kylkiäisenä.

"Istu vain alas kiitos, niin skannaan sinut "
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti