torstai 24. heinäkuuta 2014

Työelämästä ja -markkinoista yms

Aamua.

Olen jo pitkään halunnut kirjoittaa aiheesta "työmarkkinoiden" tai miten sen nyt ilmaiseekin, -alhaisuudesta ja moraalittomuudesta yms.
Ja nyt on ehkä aika.

Nythän oli juuri tuossa noita kirjoituksia iltiksessä tuosta puhelintyrkyttimen "työstä" ja niitä olen itsekkin aina halveksinut, ja kyllä!! ne totisesti häiritsevät.

Se on yksi sellainen äärijuutalainen, äärianglosaksinen -saatanan kaupustelija "työ" ja elämäntapa ja asenne(vamma) jota inhoan yli kaiken ja joka on häpeäksi nykyihmiselle. Se pitäisi poistaa koko paska olemassaolosta, ja korvata vaikka viheralueiden kunnossapidolla tai jollain muulla oikeasti hyödyllisellä ja rakentavalla ja yleishyödyllisellä. Tai ihan vain siivoajilla.

Olen lueskellut sekalaisia työpaikka... miksikä noita nyt sanotaa? työpaikka"tarjouksia" tai avoimia töitä ym, ja olen törmännyt siellä usein tuohon tuollaiseen luotaantyöntävään ja vastenmieliseen kusipää sosiopaatti aseteeseen, että "millään muulla ei ole mitään väliä elämässä kuin rahanteolla" ja sillä, että tekee edes ylipäänsä jotakin, heteroa ja imanenttia Hankamäkeä referoidakseni. Sellainen pissahousuinen pikku äärihetero asenne, se sitten vittu vituttaa minua!! ja suuresti. Sellainen naismainen ja ämmien haluja palveleva materialistinen ja levoton ja keskinkertainene ja lahjaton maailmankuva jossa hössötetään, että koko ajan täytyy tehdä jotakin eikä saa vain olla ja filosofioida ja vaikka ...maalata! tai mietiskellä tai jotain, mitkä taas ovat maskuliinisia asioita ja jotka ovat ihan oikeille miehille hyvin luonnollisia ja tyypillisiäkin.

Katsokaa esim tätä, Mol.fi:stä löytämääni "helmeä" !!..^ Tuo on siis jostain työpaikkailmoituksesta. Tekee lähinnä mieli heittää lasillinen vettä tai jotain, tuon sanojan naamalle, pettyneenä. Todella, todella pettyneenä.

Tai miten olisi ; "haista saatana vittu!" ?

Hei!! ...miten olisi jos en!!! myisi itseäni vaan säilyttäisin kunnioitettavuuden ja itsekunnioituksen ja pitäisinkin ihan itse oman potentiaalini ja jakaisin sitä vain niille jotka ovat sen arvoisia ja sen ansainneet ja jotka on tarpeeksi älykkäitä ja hyviä ja ´sivistyneitä´ ja sen sellaista ?!! Hau abaut thät!?

Minä olen aina ajatellut nimenomaan niin, että se jos pystyy "myymään" itsensä taitavasti esim työhakemuksessa tai haastattelussa -kertoo nimenomaan persoonattomuudesta ja alhaisuudesta ja luonteettomuudesta ja pienimielisyydestä ja huoruudesta ja pyrkyryydestä ja epärehellisestä "luonteesta" ja ämmämäisyydestä ja mahdollisesta psyko tai sosio -patiasta. Ne on yleensä kyllä hyvin, hyvin "tykättäviä" johonkin ekstenttiin ja "seuraihmisiä" ja niitä imbesillejä mitä naiset tykkää hamstrata ympärilleen eli "ekstroverttejä" eli ulospäinsuuntautuneita suupaltteja "seuramiehiä" ...kunnes sitten puukottavat hysteerisinä selkään ja vievät kaikki rahasi ja polttavat talosi tai "pelailevat" sinut ulos jostain asemasta tai anastavat "laillisesti" kaiken omaisuutesi tai kiilaavat "lav intressisi" ja sinun väliin kylmästi tai jotain, mitä nyt psykopaattiset rotat tuppaavat tekemään.

Hihittäviä idiootteja ne on !! Pelkkiä ihmistä näytteleviä sekopäisiä, tyhjiä kuoria ja alhaisia huoria. Tappajia ja ilveilijöitä. Mutta näitähän täytyy tietenkin suosia vaikka nyt "työelämässä" koska ....miksei ?!?! nehän on ihanan ulospäinsuuntautuneita (joka siis on mitä suomalaisin ja suomalaisille tyypillisin ja luontaisin piirre..) ..ja niin, ah niin sharmantteja!!

Sitten ihmetellään kun kaiken ylimalkainen taso lässähtää eikä laatua näy enää missään, ei mailla, ei halmeilla.
.....Niin..no jouu.. ehkä se johtuu siitä vitun idiootit, että te hyvin tehokkaasti ja aktiivisesti syöksette ne laatuihmiset jo hyvin nuorina pois koko elämästä sinänsä, ylipäätään, saati sitten työelämästä yms. Syrjäytätte siis, toisinsanoen. Ja nyt kaiken tämän päälle vielä sitten tuodaan "työntekijöitä" ympäri palloa, milloin Puolasta ja milloin jostain vitun tsekkoslovakkiasta tai Virosta tai Zwasimaalta tai Ugandasta tai jostain.

Kysytäämpä tähän väliin nyt, sangen ajankohtaisesti, että : haluaisitteko lennellä neekerien "huoltamalla" lentokeneella...? tai kenties Polakkien tai Virolaisten tai Ryssien tai vaikka... Brassien ?!....

* * *

Tämä kaikki tällainen alhaisuuden ihannointi on vain yksi syy monista, miksi suomi on menossa alas kuin lehmän häntä ja koko valkoinen läsimaailma siinä sivussa. Kaikki työt ja elämäntavat mitä on jäljellä on enää vain jotain tympeitä ja typeriä ja totalitäärisiä naisten älykääpiömäisyyksiä, loputtomine rajoituksineen ja sääntöineen (kuten nykyinen Pori Jats!!) ja poliittisia nyhjäysvirkoja tai jotain jonninjoutavia vitun kynän ja pillerin -pyörittejiä yms yninää.
Tai sitten jotain miltei vielä pahempaa eli kaikenlaisten ideologioiden sävyttämää riisto "työtä" eli joutua palvelemaan vaikka jonkun vitun läskipäisen Monikultturistin hevonpaska hankkeita tai joutua jotenkin omalla panoksellaan tukemaan tuota tuollaista oman aikansa Natsismia yms.

Siksi, miehistä parhaat, yleensä sanovat jossain vaiheessa vääjäämättä, että "kiitos ei! ...pitäkää tunkkinne" ja upotkaa perkele, sen mukana. Sii if ai keer.

Byrokraatit ja muut tunkkaiset keskinkertaisuudet ovat vallanneet nyt de facto, koko maailman !! Enää ei ole mitään eikä ketään merkillepantavaa ja kiinnostavaa ja merkittävää ja lahjakasta ja niin ees päin. Ja jos onkin, ne on sitä vain omana aikanaan, omassa kodissaan tai juutuubissa tai blogissaan, muttei siellä missä niitä vielä ennen oli, eli "tuolla ulkona".

Shoppenhauerihan tästä kaikesta jo varoitti !! Eli jos naisen päästää päättämään asioista, se tarkoittaa joka-vitun-ikisen liberaalin ja typerän aivottoman hömpän alla auringon -primääriseksi tulemista, etualalle nousemista. Kaikki mahdolliset "demokraattiset" ja "libertaariset" ja "liberaaliset" ja mitä näitä nyt on, pyrkimykset tulevat olemaan kaikki kaikessa.
(Ja säännöt, lait, rajoitukset yms myös!! mutta joita naiset ei itse kuitenkaan mielellään seuraa!!!! HUOM!!!)

* * *

Olin kirjoittanut jo jonkinaikaa sitten tällaisen pätkän, tätä aihetta varten valmiiksi, mutten ollut saanut aikaiseksi jatkoa tälle, mutta.... nyt sain.

Nuoret ja muutkin, kaipaavat elämältään muitakin vaihtoehtoja kuin joku vitun kämäinen "porras-siivooja" tai "henkilökohtainen apulainen" tai "toimistotyöntekijä" tai "varastotyöntekijä" tai "keittiöapulainen" tai "lehdenjakaja".

Meille moderneille sukupolville siis heitellään lähinnä ne kaikki ylimääräiset, räkäiset pullanmurut mitä juur & juur liikenee, eikä yhtään sen enempää. Ja sitten leikitään tyhmää (missä te muut ihmiset olette kyllä aivan ilmiömäisen hyviä!!! täytyy myöntää[ minua ärsyttävä piirre!]) ja levitellään käsiä ja keksitään humpuuki tekosyitä ja lausutaan juhlapuheita ja korulauseita -kamerain edessä. Mutta millekkään ei oikeasti ikinä varsinaisesti, sinänsä, tehdä mitään. Ja jos tehdään, voimme olla vamoja, että se vain entisestään pahentaa tilanne ja lisää ärtymystä ja tuskaa ja kärsimystä yms.

Voi voi voi voi....voihan vittu sentään....tätä "maata" tätä elämää...*huoh*

* * *

Olin kirjoittanut myös tällaisen katkelman...


Eikö suomalaiset tampiot ymmärrä, että jos halutaan saada mistään mitään, saati sitten kaikesta kaikki -irti, niin on ihmiset saatava alunperinkin haluamaan sitä jotain. Jos siis esim suomesta halutaan tuottava ja menestyvä ja vakaa ja kestävästi kehittyvä ja mitä kaikkea, on suomesta myös tehtävä huomattavasti viihtyisämpi paikka elää ja olla.

No...nähtävästi ei !!

* * *

Ja nyt on pitänyt sitten mennä vielä pilaamaan mol.fi:kin !! HAHaahahhahaa, ei tässä voi kun nauraa, vitun idiootit !! ....Oi oi oi oijoijoijoijojoii ...ettei teitä vaan tekemisen puute riivaa? ylikoulutetut vitun lahjattomat marksistimyyrät ja kommaripaskat ja hävyttömät Stalinistisen Ongelmajätteen jäsenet ?!?! Häh ?!"Helsinki" sanoo tuossa "alue" kohdassa vaikka sitä vähän sensuroinkin. Pistin nyt siihen sitten Stadin. Diil with it !!

Eli enää ei voi hakea työpaikkailmoituksia (niitähän ne oli!! "työpaikkailmoitus"!!) vaikkapa pelkän paikan perusteella, kuten "helsinki" vaan ne pitää hakea jollain helvetin hevonpaska "vaikeutetaannyttätäkinniinpaljonkuinvainikinämahdollistakoskamiksei" häränpaskametodilla, koska "sössönsössönsöö niin nyt vaa tehään kö niin nyt vaa tehään jossain vitun Tanskassakin önnön nönön nöö". Kiitti vaan taas vitusti, saatanan byrokraattilehmät yms turhat syöjät !! Thänx a focking lot.

Ette yhtään paskempaa tuostaa saaneet ?!

Teille ei sitten kertakaikkiaan ikinä!! ei ikinä, mene kaaliin se ikuinen simppeli pyhä totuus, että "älä korjaa sitä mikä ei ole rikki!!".

Haistakaa saatna vittu !! Hei!! hei!! ; fak yu ool.

* * *

Mahdatte työ ny olla niin maireena, niin maireena ja niiiiin tyytyväisiä saavutuksiinne, vitun läskipää paskat!! kollektivisti sukupolvet ja 60-luvun "kapinalliset" ym idiootit !! Lapsia ei enää synny, vitunkannattimet luulee, uskoo ja tietää!! tietävänsä, ei vain yhtä hyvin vaan vielä paljon paremmin, kuin miehet. Ja he järjestelevätkin tätä nykyä kaikkien, kaikki asiat (ja päin mäntyä, vittua ja persettä!). Nuoret sukupolvet on jo kyllästyneitä elämään ja kypsiä kapinaan tai kuolemaan ja vitun lopenuupuneita ja ärtyisiä, maa täynnä nekrua ja ryssää ja virolaista ja polakkia ja mehmettiä ja ähcmettiä ja juutalaista vitun lieroa, ja silti meitä!! saatana meitä, syytetään milloin miksikäkin "Rasistiksi" tai Fasistiksi tai Basistiksi tai hirviöksi.
Kaikkein kunnollisimmilta viedään koko vitun elämä nenän alta, suoraan edestä tai riuhtaistaan se kädesta ja suusta ja sitten ollaan polleen tyytyväisinä kuin apina joka on juuri varastanut paskaläjän toisen apinan kourasta ennenkuin se ehti sen itse syödä, ja jopa ehkä vähän nauretaan päälle ja sitten moititaan vaikka "työnvieroksujaksi" tai joksikin... "ääri" joksikin yms. Psykopaatteja, ihan ihka oikeita psykopaatteja, kehuskellaan maasta taivaaseen ja työllistetään niin, ettei ne tiedä mihin huippupalkkaiseen Bossin asemaan revetä ja kaikenlaiset "itsenäänmyyvät" vitun käärmeet nostetaan jalustalle ja rappionarkkari, juoppo, äärinarsisti kusipää pahoinpitelijähullut ...niiden annetaan vain olla tai käytetään välillä vähän "posessa" jos vaikka saisivat siellä vähän lisää habaa ja verkostoiduttua vielä vähän paremmin ja tultua vielä väääähän ärtysemmiksi ja hengelle vielä väääähän vaarallisemmaksi.

Mitään ei saa sanoa, eikä tehdä, eikä suunnitella, eikä unelmoida tai laatia tai valmistella, mitään ei oikein voi toteuttaa, eikä mitään asetta saa orja..siis kansalainen kantaa, mutta roiston liero kylläkin.

Tajuattehan te, että tällä tiellä makaa kadotus?! Tämä asiantila johtaa Sivilisaation ja ns"yhteis"kunnan yksinkertaiseen purkautumiseen ??! Tajuattehan te tämän!?
Hei ?!!? ....tajuattehan te tämän!!?? junou this?...rait?!

Haluankin sanoa tämän, raamatun Sananlaskujen Kirjan, kappaleen teille :


24 "Minä kutsuin teitä, mutta te ette siitä
piitanneet,
minä uhkasin teitä, eikä kukaan kavahtanut.
25 Yhtäkään neuvoani ette ole ottaneet varteen,
opetukseni ei ole kelvannut teille.
26 Niinpä minä nauran, kun teidän käy huonosti,
pilkkaan, kun tulee aika jota kauhistutte,
27 kun pelko tulee yllenne kuin rajuilma
ja onnettomuus iskee tuulispäänä,
kun osaksenne tulee ahdinko ja vaiva.
28 Silloin te huudatte minua, mutta minä en vastaa,
etsitte minua, ettekä löydä.
29 Te vihasitte tietoa,
ette halunneet totella Herraa, (tai Kapteenia...)
30 te vähät välititte, kun teitä neuvoin,
ette antaneet arvoa ohjeilleni.
31 Niinpä saatte syödä tekojenne hedelmät,
niellä kurkun täydeltä juonianne.
32 Uppiniskaisuus on tyhmälle tuhoksi,
huolettomuuteensa hullu kuolee.
33 Mutta joka minua kuulee, on turvassa, hänen ei tarvitse pelätä mitään pahaa."
* * *

Ja vielä...

10 Hurskaan onni on kaupungin ilo, jumalattoman tuho on riemun aihe.

11 Vilpittömien menestys rakentaa kaupungin, jumalattomien puheet repivät sen maahan.

(Kuolema Gangstereille ?!..)

* * *

Juutalaiset joutaa uuniin, itse raamatun Jumalakin vihaa niitä sydämmensä juurta jaksain!! ja te vitun vetelät imbesillit käytte heti vesikauhuisiksi, koska Hitler!!, jos joku mainitsee asiasta!!.... Ja valkoiset petturit on pahinta kaikista.
a naiset...huoh... ei..eieiejeiejiejiejii...vittu mä jaksa, saatana.


Olkoon perkele.
Tässä kaikki tällä kertaa.

Fuck you all !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti