keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Stadin reissu osa...2? 3?.. ehkä jopa4!

Käväisin tässä taas jonkinaikaa sitten tuolla Stadin puolella ja aattelin lyhykäisesti raportoida siitä.

Näin siellä muutamia ihan valkoisiakin. Saattoivat jopa olla ihan lokaaleja, paikallisiakin. Japanilaisia pyöri paljon. Ja ählämeitä oli räteissä ja hameissa ja neekerittäriä kassaneiteinä yms sekalaista söhläämistä.

Yritin myös löytää ALE:sta jotain, edes yhden ainoa vitun vaatekappaleen, mutta ei !! ei sitten mitään. Nykyvaatteet on vain niin vitun tympeitä ja rumia, ettei paljo piäretä.


Mäoommuatiany mjaauuuu.

Vittu kun jossain ...esim Mardi Graassa -on järkevämpiä ja khuulimpia kledjuja kun vaatekaupoissa ja sikäli "muodissa" nykyjään. Jos ei halua dyykata vaatteitaan jostain vitun "sittarista" tai näyttää veekeriltä tai jopa neekeriltä tai joltain oksettavalta skeitti-tekohintti-hipsteri paskalta VANSsin kuteissa niin ....optiot ovat sangen minimaaliset. Sitten onkin lähinnä miesten luxusmerkit kuten Boss ja Armaani ja mitä näitä nyt on.... vidal sassoon, Jess... hahahahaa.. no juu... ja sitten näitä uusia hömpötyksiä kuten suomalainen MAKIA jonka en tiennyt piiitkään - olevan ollenkaan suomlantilainen. Paria tuotettaan olen kyllä ihan katsellut positiivisesti myhäillen, mutta olen toistaiseksi ne kiertänyt hyvinkin kaukaa. Lähinnä hinta on suurin este. Ne siis on kalliita, mitä moderneimpia luomuksia siis. Outoja ja kalliita.

Sitten on uimahousujakin lyhyempiä shortseja.... juu ei!!! ja niitä kaikkia vitun kammottavan värisiä saatanan kauhtuneita farkkuja.... mitä te oikein ajattelette ?! ette mitään?? oh, there´s a surprise! Luuletteko suomlannin miesten ja miehysten haluavan todella, todella, pukeutua moisiin rääsyihin?

Ehkä joku vitun intialainen gigolo voi haluta, muttei oikein suomen-arjalainen mies.
Vittu kun saatana kaikki oli alessa enkä yhtään vittu mitään saatana saanut !! perkeleen helvetti sentään!! Yhdet kengät sentään, joten nyt on kengät mitkä pitää ehkä vettä !! jiahuuu. Niissä on kuulkaa pohjat ja kaikki ! Fak jeah.

Siellähän on myös se uusi mua-ilman pyörä. Katajanokalla, skatyddenillä. Aika siisti kyllä, täytyy myöntää. Ei paha. Aika hyvä. Tuo jotain uutta Stadin silhuettiin (en suostu käyttämään sanaa "siluetti" !). Suuren maailman tyyliä, maailmanpyörä keskustassa tai biitsillä.

Eiköhän siihenkin ennenpitkään ählämit lennä jollain embraerilla tai boeingilla. Sitten uutisoidaan pitkin maailmaa kuinka 6 juoppoa loukkaantui lievästi tai ei yhtään, ja yksi eläkeläispariskunta sai kipinöitä lähelleen.
huoh...

P.s Liittyen tuohon "postaukseeni" sekalaisista rotista ym, Stadissahan oli juuri joku vitun mielipuoli hyökkäillys ehkä 4:nkin eri tyypin kimppuun mm yhden turistinaisen. Oooul rait.

Nappi niskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti